afentiko7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οντως ο Pit δεν εχει δωσει μεγαλη ερμηνεια τελευταια. Διαφωνώ. Τhe assassination of jesse james.
damian1977 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Τhe assassination of jesse james την παρασταση εκλεψε ο Casey Affleck.....η τελευταια ταινια του Pitt που μπορει να πω οτι απολαυσα μαλλον θα ηταν η Βαβελ...αλλα δεν ξερω αν ηταν η ερμηνεια του Pitt που μου αρεσε ή απλα το αισθημα που μου αφησε η ταινια...
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Jesse James (υποτιμημένη ταινιάρα imo) ΟΛΟΙ ήταν υπέροχοι. Και ο Πιτ με το φιλότιμο cold evil χαρακτήρα ήταν γαμάτος.
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 %$@%# Πρέπει να απαγορευτούν τα spoiler γενικά ή εγώ να μάθω να μην μπαίνω σε threads ταινιών που δεν έχω δεί... Πάτησα απο συνήθεια ένα spoiler του φίλτατου Sellers και τα είδα όλα κολυόμενα
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Totally agreed. Δεν μου άρεσαν τα Kill Bill (με την υπερβολή τους και τον παππού στο 2 που θύμιζε Στάθη Ψάλτη ) αλλά οι Μπάσταρδοι ήταν κορυφή. Και είχε και καλό τέλος που σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 %$@%# Πρέπει να απαγορευτούν τα spoiler γενικά ή εγώ να μάθω να μην μπαίνω σε threads ταινιών που δεν έχω δεί...Πάτησα απο συνήθεια ένα spoiler του φίλτατου Sellers και τα είδα όλα κολυόμενα :devil: Τι είδες ρε συ? Δεν ισχύουν αυτά που έγραψα. Απλά τα έκανε επεξεργασία ο paredwse, (χωρίς λόγο ) και ενώ τα είχα γράψει για πλάκα φάνηκε μετά ότι τα έγραφα σοβαρά. Μόνο το δεύτερο σπόιλερ ισχύει αλλά εντάξει δεν κρύβει και κανένα μεγάλο σπόιλερ. Απλά μια μαγκιά του Ταραντίνου.
john1987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα αξίζει να την δεις εαν είσαι λάτρης της Ταραντινικής σχολής. Εάν δεν είσαι , πάλι δεν θα φύγεις δυσαρεστημένος. Εαν είσαι του στυλ θέλω να δω μια χαζοαμερικανιά εμπορική , avoid it. Είναι απο τις ταινίες , που δεν αποτελεί αφορμή να φας ποπ κορν και να πας την γκόμενα για πασπάτεμα. Θέλει την προσοχή σου. Εδω θα διαφωνησω.Μια ελαφρια (με τον τροπο του Ταραντινο) αμερικανικη ταινια ειναι.. Εγω παιδια δεν μπορω να καταλαβω τις καλες κριτικες που εχει παρει η ταινια.Ενταξει ειχε 2-3 δυνατες σκηνες,ως ερμηνειες μονο ο jew hunter ηταν πολυ καλος αλλα απο εκει και περα μηδεν.Ο Ταραντινο εχει υποτιθεται τον τροπο να παιρνει το τιποτα και με τον τροπο που το δινει να το κανει "κατι",ωστοσο εγω δεν εντυπωσιαστηκα απο την ταινια.Ισως και το σεναριο να ηταν ελιππες/υποτυπωδες και αυτο να με επηρεασε. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να θεωρει αυτη την ταινια αριστουργημα κτλ.Μια συρραφη σκηνων ητανε,εκ των οποιων 2-3 λιγο πιο ψαρωτικες/"ψαγμενες".Επισης βαρεθηκα σε καποια φαση,ειδικα στο Chapter με την ταβερνα... 6/10 και πολυ ειναι!
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ε απλά κάποιοι σκηνοθέτες όταν γίνουν φτασμένοι πια, γυρίζουν ταινίες στον αυτόματο κι επειδή είναι "ΑΥΤΟΙ" δε παίζει να πάρουν κακές κριτικές. Burton.
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο ισχυει και για καποια συγκροτηματα στη μουσικη. Ωστοσο,εδω ακουμε και διθυραμβικες κριτικες,αυτο ειναι το περιεργο.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο ισχυει και για καποια συγκροτηματα στη μουσικη. Ωστοσο,εδω ακουμε και διθυραμβικες κριτικες,αυτο ειναι το περιεργο. Τι να πω, ίσως στον κινηματογράφο είναι πιο εύκολο να πάρει μια ταινία διθυραμβικές κριτικές. Ο Tarantino έχει δημιουργήσει μια σχολή (ας το πούμε έτσι) και έχει κάποια «σήματα κατατεθέντα» σε κάθε ταινία, οπότε στους περισσότερους φτάνει το να δουν τη νέα του ταινία και να δουν αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνει «ταινία Tarantino». Δεν μπορούν να τη δουν αρνητικά εννοώ. Επίσης παίζει και το ενδεχόμενο χρηματισμού των κριτικών. Ή πολύ απλά εμείς οι δύο είμαστε ανάποδοι και δε μας άρεσε η ταινία.
hurin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πω, ίσως στον κινηματογράφο είναι πιο εύκολο να πάρει μια ταινία διθυραμβικές κριτικές. Το αυτό...
Members gsarig Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Tελικά αξιώθηκα κι εγώ χθες να τη δω κι ενώ είχα όλη την καλή διάθεση, τελικά μάλλον απογοητεύτηκα. Εντάξει, δεν τη βρήκα τόσο κακή όσο την προηγούμενή του (που δεν μπορώ καν να θυμηθώ το όνομά της πια), αλλά μου φάνηκε βαρετή και αδιάφορη. Φυσικά ήξερα ότι δεν επρόκειτο να είναι το νέο Reservoir Dogs, αλλά περίμενα περισσότερο χαβαλέ και ωραίους διαλόγους, και τελικά βρήκα πως δεν είχε τίποτα από τα δύο (αρκετές φορές κοίταξα το ρολόι να δω πότε τελειώνει). Ακόμη και το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο, το ότι στο τέλος σκοτώνουν τον Χίτλερ, νομίζω πως το χάλασε το όλο ύφος της ταινίας, που σε προϊδέαζε για μια τέτοια τροπή. Θα μου άρεσε περισσότερο αν σε όλη τη διάρκεια της η ταινία σου έδινε την εντύπωση ότι είναι πιο ρεαλιστική και σχετικά ακριβής ιστορικά κι εκεί που δεν το περιμένεις, να σου έρχεται μια τέτοια εξέλιξη και να μένεις κάγκελο.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά ήταν η ταινια. Είχε πλάκα αλλά δεν ήταν και αριστούργημα. Το deathproof ήταν άλλη φάση. (το Planet Terror του Rodriguez ήταν γαμάτο όμως)
Kasrith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τωρα περιμενω τον θειο, στο δρομο ειναι... Το καλο ειναι οτι δεν εχω μεγαλες προσδοκιες, οποτε και μετρια-καλη να ειναι θα μαι ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.