hurin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Sorry, νόμιζα ότι ήταν δικό του, όπως και το Sukiyaki Western Django.
soturin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry, νόμιζα ότι ήταν δικό του, όπως και το Sukiyaki Western Django. Eπίσης όχι δικό του, και είναι αρκετά σημαντικό γιατί όλο βρίσκομαι σε συζητήσεις που του φορτώνουν 5 άσχετες ταινίες και βγάζουν άσχετα συμπεράσματα. Την είδα την ταινία, γάμησε, καθολου ασύνδετες σκηνές κτλ σαν το death proof, αν και εκπληκτικός ο "jew hunter" να διαφωνήσω ότι ήταν ο μόνος καλός. Η μόνη ερμηνεία που δεν μου άρεσε ήταν της Kruger. Υπερβολικό, γραφικό, κτλ, αλλά κινηματογραφικά, μάθημα.
stavi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 απίστευτα καλό! κι αν καταλαβαίνεις και γαλλικά και γερμανικά είναι double τόσο καλό.... μ' έβαλε και σε σκέψεις.... επειδή εγώ είμαι κατά του πολέμου, και φιλειρηνίστρια και τα λοιπά και τα λοιπά... και πάντα σε συζητήσεις μου την λένε πως αν ήταν όλοι σαν κι εμένα ακόμα υπόδουλοι στους Τούρκους θα μασταν... συνειδητοποιήσα ότι κάποιο δίκιο το' χουν.... Σκεφτόμουν και τον Καραϊσκάκη και Αθανάσιο Διάκο. Ή σκεφτόμουν τη μανία τους μ΄ένα συγκεκριμένο λαό και φανταζόμουν να είχαν αυτή τη μανία με τους Έλληνες και όχι με τους Εβραίους.... πόσο παρανοϊκό... Και γενικά αμα έχεις διάθεση σε βάζει σε σκέψεις... Και παίζαν όλοι τόσο κάλα.... Για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να με πάρει, τώρα που ανθίζουν τα βουνά και βγάζει η γης χορτάρι αγόρι μου
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 επειδή εγώ είμαι κατά του πολέμου, και φιλειρηνίστρια και τα λοιπά και τα λοιπά... Και πώς αντέχεις να βλέπεις Tarantino;
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και πώς αντέχεις να βλέπεις Tarantino; Η αλήθεια βρίσκεται στο spoiler .
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια βρίσκεται στο spoiler. ΔΕν βρισκεται στους Sex Pistols?
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ΔΕν βρισκεται στους Sex Pistols? Και μόνο που μου το θύμισες έκαψες ό,τι εγκεφαλικό κύτταρο έμεινε σώο από το Strangers.
teo64x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια βρίσκεται στο spoiler . ΔΕν βρισκεται στους Sex Pistols? Οι Sex Pistols βρίσκονται στο spoiler και η αλήθεια σ' αυτούς.
stavi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια βρίσκεται στο spoiler . ωχ με καταλάβανε!!! εδώ που τα λέμε όμως μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος.... φίλε seishirosakura respekt... βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε seishirosakura respekt... βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Για την ακρίβεια spoiler.
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ωχ με καταλάβανε!!! εδώ που τα λέμε όμως μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος.... φίλε seishirosakura respekt... βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Οταν έχεις αδερφή και ξαδέρφες να βλέπουν κυριολεκτικά ο,τιδήποτε αρκεί να παίζει ο φίλος μου ο Τζόνι, αρχίζεις να υποψιάζεσαι
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΓΟΥΑΟΥ!!! Μόλις γύρισα από κιν/φο και η ταινία τα έσπασε. Πραγματικά και άλλα 150 λεπτά να κρατούσε τα έβλεπα άνετα. Ειδικά εκεί που πεθαίνει ο Πιτ είναι όλα τα λεφτά. Τσίμπησες ε Thresh? Παραδέξου το! Κορυφή και το σκηνικό που: (Αυτό μην το ανοίξετε είναι όντως σπόιλερ) στο φινάλε που ο Πίτ λέει ''Αυτό θα είναι το αριστούργημα μου. ΟΧΟΟΧΧΟΟ... Δια στόματος Ταραντίνο. Έξυπνο. Εκτός απο την ταινία βέβαια που τα έσπασε, έσπασαν και τα 2 μου, απά 4 μπασταρδάκια που καθόντουσαν μπροστά μου και πετούσαν αστειάκια νηπιακής ευφυίας. Βρε μαλακισμένα όλα εσείς που πετάτε ηλίθιες εξυπνάδες στους κινηματογράφους, ΒΓΑΛΤΕ επιτέλους τον σκασμό. Δεν ήρθαμε να ακούσουμε εσάς και δεν γελάμε με τις μαλακίες σας. Ψόφος. P.S 1: Τον Waltz δεν τον ήξερα. Έπαθα την πλάκα μου. Έχετε να προτείνεται καμιά άλλη ταινία με αυτόν? P.S 2: Ο Μπράντ για μια ακόμη φορά γτπ. Έλεος δηλαδή. Και η προφορά ε? Πρέπει να το δούλεψε πολύ στο σπίτι του.
afentiko7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 P.S 2: Ο Μπράντ για μια ακόμη φορά γτπ. Έλεος δηλαδή. Και η προφορά ε? Πρέπει να το δούλεψε πολύ στο σπίτι του. Σε ποιες άλλες ταινίες ήταν γτπ?
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ποιες άλλες ταινίες ήταν γτπ? Προχθές π.χ είχε το Star το επεισόδιο στα φιλαράκια που έπαιζε και αυτός. Τραγικός. Βασικά αυτό που δεν μου αρέσει και σε αυτόν και στο άλλο το τέρας της υποκριτικής τον Τομ Κρούζ είναι ότι και οι δύο έχουν μόνιμα το ίδιο στυλάκι. Κουνάνε τα χέρια υπερβολικά (όπως ο Πιτ προχθές) και μένουν ανέκφραστοι. Επίσης και η παρουσία του στoυς Ocean 12 ή 13 ή πόσοι είναι ξερω'γω μου φάνηκε κάπως. Ναι εντάξει, είναι πιο όμορφοι απο εμένα.
john1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οντως ο Pit δεν εχει δωσει μεγαλη ερμηνεια τελευταια. Εκτος απο αυτο με τα χερια που λες και οταν τρωει δαγκωνει τα χειλη του νομιζω.Ενταξει,εχει δωσει ωραιες ερμηνειες πιστευω ομως.(Se7en,Fight Club και αλλες παλαιοτερες). Το Magnolia το εχεις δει?Πιστευω συγκλονιστικος εκει ο Cruise.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.