tzotzo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τι εγινε ρε παιδια αλλη ταινια εβλεπα? Δεν πεθαναν ολοι,και στο τελος ο κακος που θα την εβγαζε λαδι εφευγε με μια σβαστιγκα στο κουτελο.Αυτο ειναι το νοημα. . Ταραντινο ειναι ρε παιδια οχι Αγγελοπουλος scusate me για το σποιλερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 συγχαρητήρια για τα spoilers... φταίω εγώ τώρα να αρχίσω τα μπινελίκια?
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 tzotzo βάλε οπωσδήποτε spoiler σε αυτά που γράφεις, κάποιοι μπορεί να μην έχουν δει ακόμα τη ταινία. edit: Και οι από πάνω που μιλάτε για σνιφαρίσματα καλό θα ήταν να βάλετε spoiler. Μικρή λεπτομέρεια είναι ξέρω 'γω αλλά μπορεί κάποιος να μη θέλει να το μάθει πριν δει τη ταινία.
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 συγχαρητήρια για τα spoilers... φταίω εγώ τώρα να αρχίσω τα μπινελίκια? Και εμένα μου την έδωσε, αν και ευτυχώς διάβασα μέχρι το Δεν πεθαναν ολοι,και στο τελος ....
zazik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 H Ταινία είναι κλασικός Ταραντίνο. Οι διάλογοι και οι ερμηνίες είναι στυλ Pulp Fiction και Kill BILL. Εμένα μ' άρεσε , μ' άρεσε αρκετα...οι χαρακτήρες δε , πολύ κορυφαίοι. Οι ερμηνίες επίσης. Γενικά , αυτό που μου αρέσει στον Ταραντίνο , είναι ότι πέρνει ένα τίποτε και το κάνει κορυφαίο. Τουτέστοιν , οι ηθοποιοι , δεν είναι διάσημοι ( αν και τους ξέρω , τους έχω ξαναδεί) , αλλά στην ταινία σπέρνουνε. Τώρα για τον Μπραντ , ουτε ζέστη ούτε κρύο. Αυτό που επίσης μου αρεσει στης Ταραντινικές ταινίες είναι ότι είναι για ανθρώπους που ψάχνουνε το alternative , το προχωρημένο στο τι θα δούνε. Και φυσικά , κάθε του ταινία έχει υποστηρικτές όπως και αντιδραστικούς. Η ωμή βία , το - απο κει που δεν το περιμένεις- σενάριο , μερικές "ψαγμένες" λεπτομέρειες , είναι που κάνουνε την διαφορά σε όλες τις ταινίες. Για μένα αξίζει να την δεις εαν είσαι λάτρης της Ταραντινικής σχολής. Εάν δεν είσαι , πάλι δεν θα φύγεις δυσαρεστημένος. Εαν είσαι του στυλ θέλω να δω μια χαζοαμερικανιά εμπορική , avoid it. Είναι απο τις ταινίες , που δεν αποτελεί αφορμή να φας ποπ κορν και να πας την γκόμενα για πασπάτεμα. Θέλει την προσοχή σου. ΥΓ 1 : Όχι , δεν ξετυλίγεται η ιστορία σύφωνα με τα γεγονότα του ΒΠΠ. Θα έλεγα μάλιστα ότι τα περισότερα γεγονότα ιστορικώς είναι φανταστικά. ΥΓ2 : Όχι , δεν το παίζουνε μαμαμε εμείς οι αμερικάνοι. Άλλωστε , στην ταινία , δεν είναι όλοι Αμερικάνοι.....αλλά και Γερμανοί...η συνέχεια επι της οθόνης σας.
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Για μένα αξίζει να την δεις εαν είσαι λάτρης της Ταραντινικής σχολής. Εάν δεν είσαι , πάλι δεν θα φύγεις δυσαρεστημένος. Εαν είσαι του στυλ θέλω να δω μια χαζοαμερικανιά εμπορική , avoid it. Μήπως αυτή η Ταταντινική σχολή είναι παρεξηγημένη; Γιατί όταν έτυχε να δω το Lady Snowblood άρχισα να αναθεωρώ κάπως. Είναι απο τις ταινίες , που δεν αποτελεί αφορμή να φας ποπ κορν και να πας την γκόμενα για πασπάτεμα. Θέλει την προσοχή σου. Εμένα με είχαν περικυκλώσει τρεις τέτοιοι.
hurin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Χθες την είδα και εγώ. Μπορώ να πω ότι από το Sin City είχε να παρουσιάσει τόσο καλή ταινία, καθώς τις τελευταίες (Death Proof και λοιπές) τις γύρισε για την κα.λα του! Αυτό είναι και το πρόβλημα του, δεν επιτρέπει στο κοινό να τον καταννοήσει, σαν να μας σνομπάρει δηλαδή. Στα της ταινίας, μου άρεσε πολύ το σενάριο (και το twist του τέλους), φοβεροί διάλογοι που δεν τους έπιανες με την πρώτη, καταπληκτικός ο Christoph Waltz. Μου άρεσε επίσης που είχε ήρωες-καρικατούρες με ξεχωριστές διαστροφές ο καθένας, και που γελοιοποιούσε τους πάντες (Ναζί και συμμάχους). Μα καλά, έχει τόσες γνώσεις για τον ευρωπαικό μεσοπολεμικό κινηματογράφο???
chris12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Η χειρότερη του Ταραντίνο με μεγάλη διαφορά... Τζάμπα τα λεφτά και το χρόνο μου.
soturin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Χθες την είδα και εγώ. Μπορώ να πω ότι από το Sin City είχε να παρουσιάσει τόσο καλή ταινία, καθώς τις τελευταίες (Death Proof και λοιπές) τις γύρισε για την κα.λα του! To Sin City δεν είναι του Tarantino και μετά το Death Proof δεν υπάρχουν λοιπές, μόνο το Basterds. Έξι ταινίες έχει σκηνοθετήσει ο άνθρωπος.
tzotzo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Sin City (2005) (special guest director) ... aka Frank Miller's Sin City (USA: complete title) απο το Imdb
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στο Sin City ο Tarantino σκηνοθέτησε μια σκηνή ή ένα segment, δε θυμάμαι καλά. Ολοκληρωμένη δουλειά δε το λες.
soturin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Sin City (2005) (special guest director) ... aka Frank Miller's Sin City (USA: complete title) απο το Imdb Nαι, το Sin City δεν είναι του Tarantino.
antreas18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Sincity ειχε γυρισει εκεινη τη σκηνη στο αμαξι με το κεφαλι του del toro να μιλαει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.