slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Συμφωνώ και αφού ήθελαν ντε και καλά να κάνουν μια φαντεζί μετάφραση ας το έκαναν "Άδοξοι Μπάστερδοι".
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί η παραπάνω μετάφραση θα ήταν λογική και ως γνωστόν, οι ελληνικές μεταφράσεις τίτλων των ξενόγλωσσων ταινιών δεν έχουν καμία λογική!
john1987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Παιδια αξιζει για σινεμα η ταινια για καποιον που δεν ειναι ιδιαιτερα fan του Tarantino?
afentiko7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Παιδια αξιζει για σινεμα η ταινια για καποιον που δεν ειναι ιδιαιτερα fan του Tarantino? Eχει μακροσκελείς διαλόγους, αν αυτό εννοείς. Και είναι και βίαιη.
tzotzo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Eχει μακροσκελείς διαλόγους, αν αυτό εννοείς. Και είναι και βίαιη. Ο ορισμος του Ταραντινο edit:Την ειδα εχθες και μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Οσο για το ψαγμενο καστ,ας κοιταξουμε τους ηθοποιους που παιζουν και μετα να σχολιασουμε. RESPECT στον εβραιοκυνηγο.Φοβερος ηθοποιος.Ειναι η παραποιηση της ιστοριας,αλλα δεν εχει καμμια σημασια. Εντυπωση μου εκανε που ο ταραντινο δεν επαιξε καθολου στην ταινια
Flying_Dutchman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ψιλο-φαβα η ταινια. Η ωρα περναει ευχαριστα μεν, αλλα δεν.....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Γιατι ψιλο-φαβα ρε ιπταμενε ολλανδε? Δεν ξερω για σας, οι διαλογοι παντως, για ακομη μια φορα, ηταν καταπληκτικοι.
tzotzo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ασχετο τι ειναι αυτο το σημαδι που εχει στο λαιμο ο Πιτ,σαν να του εχουν βαλει θηλια.
antreas18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ταινιαρα.Οποιαδηποτε σχολια του στυλ "παραποιηση της ιστοριας" κλπ κλπ ειναι ατοπα.
mariosCS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ωραία ήταν. Δεν θα την έλεγα βαρετή... Την είδα premiera (και δεν ήταν γεμάτο το σινεμά... χμ....) i say go for it αν κάποιος σκέφτεται να την δει (μου την έσπασε λίγο το είμαστε εβραίοι και μουαχαχα αλλά ντάξει. Άσε τα παιδιά να χαίροντε)
Child_In_Time Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εντυπωση μου εκανε που ο ταραντινο δεν επαιξε καθολου στην ταινια Όχι ακριβώς.. In the scene where Col. Landa (Christoph Waltz) strangles Bridget von Hammersmark (Diane Kruger), the hands doing the strangling are those of Quentin Tarantino. The very first scalping shown in the film on a dead Nazi is a dummy of Quentin Tarantino.
teo64x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Πράγματι, ο Christoph Waltz το έπαιξε ακριβώς ό,τι έπρεπε. "Ξέρω ότι είσαι ένοχος, ξέρεις ότι το ξέρω, και τώρα θα σου δείξω και πόσο τρελός είμαι για να σου κοπεί το αίμα" και το υλοποίησε άψογα. Ο Brad Pitt, από την άλλη, προσωπικά μου φάνηκε λίγο ρηχός στην ερμηνεία του. Πολύ ευχάριστος ο χαρακτήρας του πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.