Προς το περιεχόμενο

Inglourious Basterds

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποθέτω οτι έχετε δει την ταινία. δεν γράφετε και κανένα review να μας πείτε τη γνώμη σας; τόσο κακή ήταν;

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω δει την ταινία αλλά την original , η οποία ήταν απολαυστική, περιμένω και το remake να είναι εξίσου (ή και περισσότερο) απολαυστικό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η ταινία για μένα ήταν σκέτη απογοήτευση. Λίγες διάσπαρτες ωραίες σκηνές (κυρίως με τον Waltz σχετιζόμενες) και ατάκες μέσα σε ένα χάος αδιαφορίας 153 λεπτών. Για κάποιο λόγο μου φέρνει (ΟΚ, σε μικρότερο βαθμό σίγουρα) στο φιάσκο του Southland Tales.

Δημοσ.
όχι όταν λέω ψαγμενο ηθοποιό δεν εννοώ απαραίτητα κάποιον που να μην mainstream.ψαγμενος ηθοποιός για εμένα είναι

αυτός που διαλέγει προσεκτικά όσο γίνεται που παίζει και όταν παίρνει το ρόλο γίνεται ένα με αυτό και τον κάνει κομμάτια!απλά από το μονόλογο που είπε στο τρειλερ σε έπεισε;τώρα πως να προτείνω κάποιο ηθοποιό χωρίς να ξέρω τον ίδιο το ρόλο....

τσεκαρε λιγο τη φιλμογραφια του brad pitt να δεις σε τι ταινιες εχει παιξει και θα ανακαλυψεις οτι εχει παιξει σε ταινιες σταθμους των τελευταιων χρονων και οχι μονο.

Δημοσ.

λονδινο την ειχανε χτες και προχτες και βγαινει αργοτερα κανονικα. τωρα για cam rips ας μην σχολιασω...

Δημοσ.

Να ρωτήσω, η ταινία δείχνει εβραίους να "νικάνε" ναζί? Και δείχνει λιγότερους εβραίους να νικάνε περισσότερους ναζί? Και νόμιζα ότι μετά το dogma τα χα δει όλα. Οχι τπτ

Δημοσ.
Να ρωτήσω, η ταινία δείχνει εβραίους να "νικάνε" ναζί? Και δείχνει λιγότερους εβραίους να νικάνε περισσότερους ναζί?

Από imdb:

In Nazi-occupied France during World War II, a group of Jewish-American soldiers known as "The Basterds" are chosen specifically to spread fear throughout the Third Reich by scalping and brutally killing Nazis. The Basterds soon cross paths with a French-Jewish teenage girl who runs a movie theater in Paris which is targeted by the soldiers.

Τώρα αν οι εβραίοι είναι λιγότεροι δε το γνωρίζω, αυτοί που έχουν δει τη ταινία μπορούν να μας διαφωτίσουν, σε spoiler όμως. :P

Και νόμιζα ότι μετά το dogma τα χα δει όλα. Οχι τπτ

Τι ακριβώς δε σου άρεσε στο dogma, ανέλυσε το αν θες σε ένα spoiler.

Δημοσ.
Ρε παιδια , να ρωτησω κατι. Γιατι την ταινια την λανσαρουν γραφοντας "Μπασταρδη" με "η" και οχι με "οι"?

Μάλλον επειδή ο αγγλικός τίτλος είναι "Inglourious Basterds" και όχι "Bastards".

Edit: Διορθώθηκε το λάθος στο τίτλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...