greg_m Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 υποθέτω οτι έχετε δει την ταινία. δεν γράφετε και κανένα review να μας πείτε τη γνώμη σας; τόσο κακή ήταν;
Timour21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 έχω δει την ταινία αλλά την original , η οποία ήταν απολαυστική, περιμένω και το remake να είναι εξίσου (ή και περισσότερο) απολαυστικό.
Panathachamp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η ταινία για μένα ήταν σκέτη απογοήτευση. Λίγες διάσπαρτες ωραίες σκηνές (κυρίως με τον Waltz σχετιζόμενες) και ατάκες μέσα σε ένα χάος αδιαφορίας 153 λεπτών. Για κάποιο λόγο μου φέρνει (ΟΚ, σε μικρότερο βαθμό σίγουρα) στο φιάσκο του Southland Tales.
disqualified Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 όχι όταν λέω ψαγμενο ηθοποιό δεν εννοώ απαραίτητα κάποιον που να μην mainstream.ψαγμενος ηθοποιός για εμένα είναι αυτός που διαλέγει προσεκτικά όσο γίνεται που παίζει και όταν παίρνει το ρόλο γίνεται ένα με αυτό και τον κάνει κομμάτια!απλά από το μονόλογο που είπε στο τρειλερ σε έπεισε;τώρα πως να προτείνω κάποιο ηθοποιό χωρίς να ξέρω τον ίδιο το ρόλο.... τσεκαρε λιγο τη φιλμογραφια του brad pitt να δεις σε τι ταινιες εχει παιξει και θα ανακαλυψεις οτι εχει παιξει σε ταινιες σταθμους των τελευταιων χρονων και οχι μονο.
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Που την είδατε τη ταινία, έχει "κυκλοφορήσει"; Γιατί εδώ βγαίνει στους κινηματογράφους 20/8.
Toufas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 λονδινο την ειχανε χτες και προχτες και βγαινει αργοτερα κανονικα. τωρα για cam rips ας μην σχολιασω...
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Α οκ, είπα μήπως βγήκε τίποτα καλό. Σε 4 μέρες λοιπόν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 προσωπικά την είχα δει στην avant του mad. θέλω και άλλα ΣΚΑΛΠΣ Επίσης respect στον Brad Pitt και στην...ιταλική προφορά του! XD
afentiko7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω, η ταινία δείχνει εβραίους να "νικάνε" ναζί? Και δείχνει λιγότερους εβραίους να νικάνε περισσότερους ναζί? Και νόμιζα ότι μετά το dogma τα χα δει όλα. Οχι τπτ
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω, η ταινία δείχνει εβραίους να "νικάνε" ναζί? Και δείχνει λιγότερους εβραίους να νικάνε περισσότερους ναζί? Από imdb: In Nazi-occupied France during World War II, a group of Jewish-American soldiers known as "The Basterds" are chosen specifically to spread fear throughout the Third Reich by scalping and brutally killing Nazis. The Basterds soon cross paths with a French-Jewish teenage girl who runs a movie theater in Paris which is targeted by the soldiers. Τώρα αν οι εβραίοι είναι λιγότεροι δε το γνωρίζω, αυτοί που έχουν δει τη ταινία μπορούν να μας διαφωτίσουν, σε spoiler όμως. Και νόμιζα ότι μετά το dogma τα χα δει όλα. Οχι τπτ Τι ακριβώς δε σου άρεσε στο dogma, ανέλυσε το αν θες σε ένα spoiler.
electroasd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια , να ρωτησω κατι. Γιατι την ταινια την λανσαρουν γραφοντας "Μπασταρδη" με "η" και οχι με "οι"?
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια , να ρωτησω κατι. Γιατι την ταινια την λανσαρουν γραφοντας "Μπασταρδη" με "η" και οχι με "οι"? Μάλλον επειδή ο αγγλικός τίτλος είναι "Inglourious Basterds" και όχι "Bastards". Edit: Διορθώθηκε το λάθος στο τίτλο.
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ο τιτλος ειναι Inglourious Basterds και τον μεταφραζουν Αδωξοι Μπασταρδη.
ReZonanZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το καλυτερο απ ολα θα ηταν να μην μετεφραζαν καθολου τον τιτλο αλλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.