Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μα για αυτό λέω να μας πει τι θεωρεί ψαγμένο. Εσύ θεωρείς ψαγμένους την Pam Grier και τον Robert Forster (και συμφωνώ), άλλος μπορεί να πει πως οι άνθρωποι αυτοί εργάτες του Χόλυγουντ είναι απλά δεν τους είχε δοθεί ευκαιρία. Από την άλλη ρε συ paredwse δεν είναι και μεγάλο μέρος του καστ. Bridget Fonda, Samuel Jackson, De Niro και Michael Keaton. Eντάξει, ο Samuel L. Jackson σαφώς δεν μπορεί να θεωρηθεί "ψαγμένος" - κατά καμία έννοια του όρου. Ούτε ο De Niro που το'χει ξεσκίσει για πέντε δεκάρες θα εμφανιστεί σε ό,τι βλακεία του χώσουν. Ο Michael Keaton όμως δεν είναι και ο σούπερ-ντούπερ αστήρ. Έχει ένα γέλιο. Όπως γέλιο (πολυ περισσότερο από τον Keaton και πολύ καλύτερο ως ηθοποιηλίκι) έβγαζε κι η "iq ραδικιού" Bridget Fonda. (εντάξει, το Jackie Brown θεωρώ ότι είναι η πιο ώριμη ταινία του Tarantino από την προ-Kill Bill εποχή)
frenzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Eντάξει, ο Samuel L. Jackson σαφώς δεν μπορεί να θεωρηθεί "ψαγμένος" - κατά καμία έννοια του όρου. Ούτε ο De Niro που το'χει ξεσκίσει για πέντε δεκάρες θα εμφανιστεί σε ό,τι βλακεία του χώσουν. Ο Michael Keaton όμως δεν είναι και ο σούπερ-ντούπερ αστήρ. Έχει ένα γέλιο. Όπως γέλιο (πολυ περισσότερο από τον Keaton και πολύ καλύτερο ως ηθοποιηλίκι) έβγαζε κι η "iq ραδικιού" Bridget Fonda. (εντάξει, το Jackie Brown θεωρώ ότι είναι η πιο ώριμη ταινία του Tarantino από την προ-Kill Bill εποχή) Για να μην παρεξηγούμαστε, το Jackie Brown είναι σπουδαία ταινία και προσωπικά θεωρώ πολύ καλούς όλους τους ηθοποιούς του καστ. Ακόμα και ο Ντε Νίρο που τον έχω ψιλοσιχαθεί έδωσε "ψαγμένη" ερμηνεία (του τελειωμένου χασικλή). Διαφωνώ όμως γενικά με τον όρο ψαγμένος στο σινεμά γιατί έιναι υποκειμενική η ερμηνεία του και γιατί το ψαγμένο σήμερα, γίνεται κλισέ αύριο. Και προσωπικά δεν μου αρέσει το ψευτο-αντισυμβατικό: "δεν βλέπω κάτι αν δεν είναι ψαγμένο" (no pun intended). Ας συμφωνήσουμε πως o όρος ήταν απλώς ατυχής στο αρχικό ποστ της glitsa.
glitsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ίσως και να έχεις δίκιο..εγώ μια φορά εξήγησα τη σημαίνει για εμένα αυτη η λέξη.όσο για τα άτομα που λένε αυτη τη φράση απλά δεν υπάρχουν για εμένα...διότι δεν έχουν αντικειμενικότητα αν έχουν δει μόνο ένα είδος.τεσπα όταν βγει η ταινία θα δούμε τι θα γίνει και ίσως εκεί θα φανεί γιατί τον διάλεξε...μπορεί να έχει κανένα κρυμμένο άσσο...
afentiko7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 οσο για το οτι η ταινια ειναι αμερικανια δν μπορω να το πω ακομα... έχεις δει καμιά ταινία σχετικά με τον βππ και να μην υποστηρίζει το ότι ένας αμερικάνος μαμάει 100 γερμανούς? γενικά λίγο άκυρο ταινία του βππ τέτοια περίοδο. Θα μπορούσε να έκανε με τρομοκράτες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 έχεις δει καμιά ταινία σχετικά με τον βππ και να μην υποστηρίζει το ότι ένας αμερικάνος μαμάει 100 γερμανούς? γενικά λίγο άκυρο ταινία του βππ τέτοια περίοδο. Θα μπορούσε να έκανε με τρομοκράτες. Καλλιστα μπορει καποιος να σου πει,εχεις δει ταινια σχετικα με τρομοκρατες και να μην υποστηρίζει το ότι ένας αμερικάνος μαμάει 100 τρομοκρατες?Ακυρη ταινια με Β' π.π. τετοια περιοδο?Δηλαδη παει οπως ο κολιος τον αυγουστο?Με τρομοκρατες θα ησουν ευχαριστημενος?Δεν βαρεθηκες να βλεπεις κακους τρομοκρατες απο το δεν-ξερω-και-γω-ισταν με τον καλο αμερικανο να θριαμβευει? Προσωπικα τους εχω σιχαθει και τους τρομοκρατες και τους ναζι.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σορρυ αλλα συζηταμε για καστινγκ?? Το Resrvoir δεν ηταν ψαγμενο?Που μαθαμε τον Μπουσεμι και τον Μαντσεν και τον Ροθ και δεν συμμαζευεται?(οχι μαθαμε, εμαθε ο κοσμος εννοω) Στο Pulp ηταν δηλαδη αναμενομενο να παρει τα καμμενα χαρτια Τραβολτα-Τζακσον και να τους ξαναβαλει στον χαρτη?Την Θερμαν που την εκανε σταρ?Που εκανε το Ραιμς μορφη απο τις λιγες? Ρε σεις για μενα η μαγκια και το ψαγμενο ειναι να παρεις τον καθε τελειωμενο στυλ Ρουρκ κτλ και να τον κανεις μοδα. Ο Ρουρκ μεχρι το Wrestler ειχε κανει 45 "επαναφορες" και ολες τζιφος Ενιγουει, ο Ταραντινο ειναι μανουλα στο να κανει σωστες επιλογες για τους ρολους, και ο Πιτ ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και καλα κανει που δουλευει με τον Ταραντινο γιατι εχει δωσει πολυ καλες ερμηνιες και ειναι γαμω τα τυπακια στην οθονη και δυστυχως για την υστεροφημια του ειναι υπερβολικα ομορφος και ολοι θα τον θυμουνται γιαυτο, οπως τον Ρεντφορντ που ακομα το πληρωνει και ευτυχως που πεθανε νωρις ο Ντην(μονο ο Μπραντο και ο Νιουμαν το γλυτωσαν) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Προσωπικα τους εχω σιχαθει και τους τρομοκρατες και τους ναζι. Προσωπικα εχω σιχαθει το Ολοκαυτωμα και τις μαλακιες. ΕΛΕΟΣ, εχουν γινει 500 γενοκτονιες και συνεχιζουν να γινονται και δεν εχουμε δει ουτε το 1/200 ταινιων που εχουμε δει για τους Εβραιους
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Βασικα στον ρολο του Brad θα ταιριαζε περισσοτερο ο Bruce Willis, εχει αυτο το στρατιωτικο υφακι που δεν εχει ο Brad.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ο Πιτ ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και καλα κανει που δουλευει με τον Ταραντινο γιατι εχει δωσει πολυ καλες ερμηνιες και ειναι γαμω τα τυπακια στην οθονη και δυστυχως για την υστεροφημια του ειναι υπερβολικα ομορφος και ολοι θα τον θυμουνται γιαυτο, οπως τον Ρεντφορντ που ακομα το πληρωνει και ευτυχως που πεθανε νωρις ο Ντην(μονο ο Μπραντο και ο Νιουμαν το γλυτωσαν) Word!Δεν μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα. Προσωπικα εχω σιχαθει το Ολοκαυτωμα και τις μαλακιες. ΕΛΕΟΣ, εχουν γινει 500 γενοκτονιες και συνεχιζουν να γινονται και δεν εχουμε δει ουτε το 1/200 ταινιων που εχουμε δει για τους Εβραιους Και ξανα μαζι σου.Φανταζεται κανεις ταινια για τους Αρμενιους? Βασικα στον ρολο του Brad θα ταιριαζε περισσοτερο ο Bruce Willis, εχει αυτο το στρατιωτικο υφακι που δεν εχει ο Brad. Δεν τον εχουμε δει νομιζω σε αντιστοιχο ρολο(εκτος και αν τον βαλουμε στο spy game σαν στρατιωτη)οποτε ας περιμενουμε.Προσωπικη αποψη ειναι πως θα τα παει καλα,πιστευω πως ειναι ιδιαιτερα ευπροσαρμοστος στους ρολους του.
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Στο τραιλερ φαινεται ξεκαθαρα πως του λειπει το στρατοκαβλ@ υφακι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Eγω παλι το παιρνω σαν θετικο αυτο.
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν μιλουσαμε για ενα απλο φανταρο οκ, εδω ομως μιλαμε για Υπολοχαγο σε καιρο πολεμου. Πιστευω πως ο Willis θα ηταν πολυ καλυτερη λυση.
afentiko7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλλιστα μπορει καποιος να σου πει,εχεις δει ταινια σχετικα με τρομοκρατες και να μην υποστηρίζει το ότι ένας αμερικάνος μαμάει 100 τρομοκρατες?Ακυρη ταινια με Β' π.π. τετοια περιοδο?Δηλαδη παει οπως ο κολιος τον αυγουστο?Με τρομοκρατες θα ησουν ευχαριστημενος?Δεν βαρεθηκες να βλεπεις κακους τρομοκρατες απο το δεν-ξερω-και-γω-ισταν με τον καλο αμερικανο να θριαμβευει?Προσωπικα τους εχω σιχαθει και τους τρομοκρατες και τους ναζι. Κατά πρώτον αλήθεια είναι ότι οι αμερικάνοι μαμάνε τους τρομοκράτες (όχι σαν τον Τζακ Μπάουερ). Κατά 2ον, συμβαίνει στις μέρες μας, και όχι πριν 60κάτι χρόνια. Τελευταία καλή ταινία με τρομοκράτες είδα το vantage point, ρεαλιστικότατο. Περιμένω να δω και το body of lies.Και το kingdom αμερικανιά ήταν, αλλά αληθινό. Οι καλύτερα εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά εξοπλισμένοι και περισσότεροι αμερικάνοι νικήσαν κάτι άραβες με ακ. Στον βππ δε συνέβαινε αυτό. Στην απόβαση της νορμανδίας πήραν μέρος 2 εκ κόσμος (μετά σκοτώνονταν σε τροχαία) και τους περίμεναν καμιά 90αριά χιλιάρικα 50ρηδες γερμανοί.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Για αυτο λεγεται ταινια και οχι ντοκυμανταιρ. (Το αν μαμανε οι αμερικανοι τους τρομοκρατες,αλλου παπα ευαγγελιο που δεν εχει σχεση με το topic)
glitsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 θα είδε ο tarantino ότι ο tom cruise θα πρωταγωνιστεί σε ταινία πολέμου είδε και το tropic thunder και δεν άντεξε!είπε θα κάνω μια ταινία να τους δείξω τι θα πει πόλεμος!!!μουαχαχαχαχα :lol: άσχετο δεν ξέρω τίποτα νέα για το valkyrie ομως το καστ δεν φαίνεται και ασχημο...ε θα δούμε αν και δεν εχω και πολύ όρεξη για ταινίες με πόλεμο αυτη την εποχή
KaizerSoze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Κατά 2ον, συμβαίνει στις μέρες μας, και όχι πριν 60κάτι χρόνια. Νταξει ρε φιλε, που να σου λεγανε οτι γυριζει και το Μπεν Χουρ το 2 που ξαναζει ο Μεσαλας να πουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.