tzotzo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παντως να συμπληρωσω εντελως διαφορετικη μια ταινια στον κινηματογραφο απ οτι σε dvd. 2 κλασεις κατω μου φανηκε τωρα που την ξαναειδα
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 βαρετή με λιγα ωραία σημεία και μερικές εξαιρετικές σκηνες.. Η σκηνή που βάφεται η κοπέλα στο 5ο κεφάλαιο νομίζω μπαίνει μέσα στο τοπ10 μου
ScarletK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αρκετά καλή με διαμαντάκια. Η πρώτη σκηνή απλά είναι ο λόγος που υπάρχει το σινεμά.Τόσο όμορφη και αληθινή που "πονάς" μόνο που τη σκέφτεσαι. Γενικά όπως ανέφερε και πιο πάνω κάποιος, θα μπορούσε να έχει καλύτερο μοντάζ,κάποιες σκηνές ήταν μεγάλες χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο.Το καλύτερο κομμάτι της ταινίας είναι μέχρι 35-40 λεπτά πριν το τέλος.Από 'κει και πέρα υπάρχουν διάσπαρτες λεπτομέρειες και πινελιές που αξίζουν τα λεφτά στον κινηματογράφο αν έχεις την όρεξη να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα, αν σε αγγίζουν ας πούμε.(γούστα είναι αυτά) Θα γράψω μερικά από τα highlights μου προφανώς!? γιατί κάπου πρέπει να ξεφορτώσω κι εγώ. Ολόκληρη η πρώτη σκηνή, ακολουθείς το ίδιο state of mind με τον Γάλλο, προς το τέλος που συνειδητοποιείς ότι κάπου το πάει ο Landa και δε παπαρολογεί απλώς, η ήδη υπάρχουσα αγωνία βαράει κόκκινο.κτλ Το φύλλο ανάμεσα στο χέρι και στο όπλο του τύπου από τους μπάσταρδους που κάνει το διερμηνέα στον Γερμανό. Η φάτσα του Stiglitz όταν τον χτυπάει φιλικά ο αξιωματικός των ss στο μπαρ. Ο άγγλος όταν παρατάει το θέατρο και αρχίζει τα αγγλικά, παίρνει τζούρα από το τσιγάρο κατεβάζει το ουίσκι κτλ... Η φάτσα του μπαρμαν στο βάθος, τρομερή μορφή, συν ο τρόπος που κάθεται κάποιες φορές λόγω του καπνού από το τσιγάρο-ελαφρά γερμένος προς τα πίσω- ώστε να μην μπαίνει ο καπνός στο μάτι.Αυτή η σκηνή σαν φωτογραφία θα είχε τρομερή επιτυχία. Το βαριεστημένο-παγερό-ουδέτερο μούτρο της Shosanna όταν τις μιλάει ο Zoller και τα κλάματα που βάζει όταν φεύγει ο Landa από το τραπέζι. Το μπουκάρισμα στην φυλακή που κρατάνε το Stiglitz, και η παρουσίαση της ομάδας όταν μπαίνει στο πλάνο.Σαν κόμικ me superheroes. Ο Stiglitz να βάζει το μαξιλάρι στον αξιωματικό των ss και μετά να το μαχαιρώνει 600 φορές. Οι 2?! σκηνές που κάποιος ήδη χτυπημένος γερμανός βογκάει και δέχεται τον τελειωτικό πυροβολισμό. (χιουμοράκι ;p) Η απλότητα που πυροβολάει ο Pit τον υπασπιστή? του Landa στο τέλος της ταινίας. Η σκηνή με τα ιταλικά, συν ο Pit που είναι σαν ζώο στο κλουβί όταν τον πιάνουν και του βάζουν την κουκούλα, νομίζω είναι η στιγμή που πιάνει τον ρόλο περισσότερο από κάθε άλλη σκηνή, όταν αρχίζει τα καντήλια κοινώς.Μέχρι εκεί ο τρόπος που μιλάει παραπέμπει σε κλασσικό στραβόξυλο στρατιωτικό (Κλιντ στο gran torino πχ)αλλά εκεί παίρνει σάρκα και οστά λόγω αντίδρασης.Λες και τα μπινελίκια και το να χτυπιέσαι σα το κοτόπουλο θα κάνουν κάποια διαφορά στην κατάσταση του.Απλά ακούς στο βάθος μια καρικατούρα του ποπάυ να βρίζει.
kaiowas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια ταινια, αν και κανει κοιλια σε καποιο σημειο και βαριεσε. Εχει ομως μερικες σκηνες πολυ προσεγμενες οπως ειπαν και οι αποπανω.
GeorgeVls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μια υπερεκτιμημενη ταινια απο εναν υπερεκτιμημενο σκηνοθετη. Τιποτα παραπανω.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν δε ξέρω τι λέτε 15 σελίδες, βαριέμαι να κοιτάω, αλλά εγώ πάντως καραγούσταρα... Στη φάση ειδικα που μίλαγε Ιταλικά ο Μπραντ, έλεος! Ελιωσα.
john1987 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλα εκει ειχε πολυ γελιο οντως. Πιστευω η ταινια ειναι ο ορισμος του overrated.
paokara Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μπα η ταινία ήταν μάπα έτσι απλά.(Και είμαι και fan του Tarantino)
barrcode Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Η ταινια τα σπαει.Επιπλεον μου την σπανε οι τυποι που πανε στην τυχη να δουν ταινιες. ΞΥΠΝΑ ΜΑΓΚΑ ταραντινο θα πας να δεις,αμα δεν γουσταρεις το υφος του μην πας απλα. Ο ταραντινο ειναι των ακρων στο κοινο.Ή θα γουσταρουν τρελα ή θα ξενερωνουν. Το να πας να δεις ταινια ταραντινο ενω εχεις ξενερωσει με τις προηγουμενες ταινιες και μετα να ερθεις και να μας πεις οτι δεν σου αρεσε δεν εχει νοημα.Ελεος πια. Καθονται καποιοι και ασχολουνται με τις ιστορικες ανακριβιες και την βια.Ελεος Αλλη φορα να τσεκαρετε πριν πατε να δειτε ταινιες
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω λόγια. Ότι καλύτερο έχω δεί τελευταία. (Ναι άργησα να την δώ) Δεν έχω λόγια. Λυπάμαι που δεν την είδα σινεμά. Τίποτα άλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 πράγματι, cinema θα έβγαζε τρελή καφρίλα... αλλά και σε 720p στο σπίτι μια χαρά τα πήγε
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς την είδα hd πλάκα πλάκα... Ρε είναι εξωφρενικά γαμάτη. Στα πάντα της. Πάω να την ανεβάσω κι άλλο στο imdb
Sellers Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε είναι εξωφρενικά γαμάτη. Ναι είναι τελεία και παύλα Κακώς που δεν την είδες σινεμά τελεία Μετανιώνεις τώρα ερωτηματικό
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!! Έπος έπος.. Αλλα δεν νομίζω οτι θα την ξαναδώ. Την πρόσεχα αρκετά εξαρχής ώστε να παρατηρήσω οτι μπορούσα. Δεν θέλω να την δώ ξανά έχοντας χάσει το thrill της "συνέχειας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.