Προς το περιεχόμενο

intel cpu 8χ00

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενδιαφερει το gaming..θα τον clokaro να δω κ αν δεν με ικανοποιει στο καινουργιο μου συστημα θα παρω τον 8400..

• Moderators
Δημοσ.

Μη ξεχνας οτι ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια εχουν αρχισει να υποστηριζουν Quad cores ομως ε...

Δημοσ.

ναι μονο αυτο με κραταει...GeorgeMan.με την ninza 2 ψυκτρα μεχρι ποσο λες να φτασει ?δεν ξερω καλα γτ ειναι το πρωτο μου overclock..

Δημοσ.
the naked thruth:p

ξερεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα παο πανω?..ευχαριστω..

• Moderators
Δημοσ.

Εξαρταται τι κομματι θα σου πεσει απο αποψη

1) Θερμοκρασιων

2) ''Ακουσμα'' σε επιπλεον vcore

3) Γενικως μπανάνα ή μη μπανανα.

Συνεπως, μπορει να τον πας μονο μεχρι 3Ghz και μετα να φοβασαι λογω θερμοκρασιων, μπορει να τον πας και 3,6...

Γνωμη μου πιασε ενα αλλο pc να κανεις πρωτα ή τουλαχιστον διαβασε τον οδηγο του phovos γιατι μπορει να διαλυσεις τιποτα αν δεν προσεξεις..

Α και

ξερεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα παο πανω?..ευχαριστω..

καλο θα ηταν -αν μπορεις- να φεροσουν καπως διαφορετικα σε καποιον που υποστηριζει την αποψη καποιου αλλου (πολυ χρησιμο οταν εχουμε να κανουμε με πεισματαρηδες κατα καιρους).

Δημοσ.
Εξαρταται τι κομματι θα σου πεσει απο αποψη

1) Θερμοκρασιων

2) ''Ακουσμα'' σε επιπλεον vcore

3) Γενικως μπανάνα ή μη μπανανα.

Συνεπως, μπορει να τον πας μονο μεχρι 3Ghz και μετα να φοβασαι λογω θερμοκρασιων, μπορει να τον πας και 3,6...

Γνωμη μου πιασε ενα αλλο pc να κανεις πρωτα ή τουλαχιστον διαβασε τον οδηγο του phovos γιατι μπορει να διαλυσεις τιποτα αν δεν προσεξεις..

Α και

καλο θα ηταν -αν μπορεις- να φεροσουν καπως διαφορετικα σε καποιον που υποστηριζει την αποψη καποιου αλλου (πολυ χρησιμο οταν εχουμε να κανουμε με πεισματαρηδες κατα καιρους).

οκ και στα 2 που ειπες.....ευχαριστω..

• Moderators
Δημοσ.

Overclock= απολυτως ασταθμητος παραγοντας, γιατι καθε κομματι δεν ξερεις τι ακριβως θα κανει σε ανω των προδιαγραφων του λειτουργια.

Ποσο μαλλον ο συγκεκριμενος συνδυασμος κομματιων που εχει ο καθενας. ;)

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πειραματιστεις..

Δημοσ.

εγω στη θεση σου θα εκανα ενα ο/c τον 6600!γιατι οπως ειπε κ ο georeman:ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια εχουν αρχισει να υποστηριζουν Quad cores κρατα λεφτα που θα εδινες για τον 8400 κ επενδυσε τα σε vga αφου το pc το θες για games!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...