p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 με ενδιαφερει το gaming..θα τον clokaro να δω κ αν δεν με ικανοποιει στο καινουργιο μου συστημα θα παρω τον 8400..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μη ξεχνας οτι ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια εχουν αρχισει να υποστηριζουν Quad cores ομως ε...
p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ναι μονο αυτο με κραταει...GeorgeMan.με την ninza 2 ψυκτρα μεχρι ποσο λες να φτασει ?δεν ξερω καλα γτ ειναι το πρωτο μου overclock..
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μη ξεχνας οτι ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια εχουν αρχισει να υποστηριζουν Quad cores ομως ε...the naked thruth:p
p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 the naked thruth:p ξερεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα παο πανω?..ευχαριστω..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εξαρταται τι κομματι θα σου πεσει απο αποψη 1) Θερμοκρασιων 2) ''Ακουσμα'' σε επιπλεον vcore 3) Γενικως μπανάνα ή μη μπανανα. Συνεπως, μπορει να τον πας μονο μεχρι 3Ghz και μετα να φοβασαι λογω θερμοκρασιων, μπορει να τον πας και 3,6... Γνωμη μου πιασε ενα αλλο pc να κανεις πρωτα ή τουλαχιστον διαβασε τον οδηγο του phovos γιατι μπορει να διαλυσεις τιποτα αν δεν προσεξεις.. Α και ξερεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα παο πανω?..ευχαριστω.. καλο θα ηταν -αν μπορεις- να φεροσουν καπως διαφορετικα σε καποιον που υποστηριζει την αποψη καποιου αλλου (πολυ χρησιμο οταν εχουμε να κανουμε με πεισματαρηδες κατα καιρους).
p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εξαρταται τι κομματι θα σου πεσει απο αποψη1) Θερμοκρασιων 2) ''Ακουσμα'' σε επιπλεον vcore 3) Γενικως μπανάνα ή μη μπανανα. Συνεπως, μπορει να τον πας μονο μεχρι 3Ghz και μετα να φοβασαι λογω θερμοκρασιων, μπορει να τον πας και 3,6... Γνωμη μου πιασε ενα αλλο pc να κανεις πρωτα ή τουλαχιστον διαβασε τον οδηγο του phovos γιατι μπορει να διαλυσεις τιποτα αν δεν προσεξεις.. Α και καλο θα ηταν -αν μπορεις- να φεροσουν καπως διαφορετικα σε καποιον που υποστηριζει την αποψη καποιου αλλου (πολυ χρησιμο οταν εχουμε να κανουμε με πεισματαρηδες κατα καιρους). οκ και στα 2 που ειπες.....ευχαριστω..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Overclock= απολυτως ασταθμητος παραγοντας, γιατι καθε κομματι δεν ξερεις τι ακριβως θα κανει σε ανω των προδιαγραφων του λειτουργια. Ποσο μαλλον ο συγκεκριμενος συνδυασμος κομματιων που εχει ο καθενας. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πειραματιστεις..
unstable_hero Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 εγω στη θεση σου θα εκανα ενα ο/c τον 6600!γιατι οπως ειπε κ ο georeman:ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια εχουν αρχισει να υποστηριζουν Quad cores κρατα λεφτα που θα εδινες για τον 8400 κ επενδυσε τα σε vga αφου το pc το θες για games!
p_under Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 οντως αυτη ειναι μια καλη ιδεα.. thnx..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.