Προς το περιεχόμενο

intel cpu 8χ00

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να εξηγησει την διαφορα αναμεσα στους 8400 - 8500 - 8600? (κ ιδιετερα στους πολλαπλασιαστες τους..)Ενδιαφερομαι να παρω ,σκεφτομαι να τν κλοκαρω κιολας αλλα οχι ακρεες καταστασεις..καπου στα 4 νορμαλ δεν ειναι ?

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287096

δεν υποτίθεται ότι τον έχεις ήδη?

σοβαρά τώρα σταμάτα να ανοίγεις topic για ψίλου πήδημα...

έλεος δλδ...έχεις ανοίξει περισσότερα topics από το Νοέμβριο από ότι έχω ανοίξει από το 2003 (αγγελίες δεν πιάνονται :P )

Δημοσ.

έλεος δλδ...έχεις ανοίξει περισσότερα topics από το Νοέμβριο από ότι έχω ανοίξει από το 2003 (αγγελίες δεν πιάνονται :P )

+1 thresh + good memory..:P
Δημοσ.

ρε παιδια τον εχω στην κοπελα μου εγω εχω Q6600 χαλαρωστε δεν ανοιγω topic για ψίλου πήδημα..αν μπορειται να μου πειτε ευχαριστω....Παντως ναι εχεις καποιο δικιο γιατι το ειπα πριν σαν να εινια δικο μου....

Δημοσ.

Σου προτείνω τον Ε8400 διότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν αναλογικά σε απόδοση τη χρηματική διαφορά που θα δώσεις.

Υ.Γ. Για τους υπόλοιπους να σημειώσω πως κάποιοι λόγω π.χ. του ό,τι μπορεί να γνωρίζουν λιγότερα μπορεί να ανοίγουν περισσότερα θέματα διότι δεν αντιλαμβάνονται πως η απάντηση γι αυτό που ρωτάνε μπορεί να υπάρχει ή να σχετίζεται με κάτι άλλο. Δε σημαίνει πως το κάνουν ντε και καλά επίτηδες και πρέπει να πέσουμε πάνω να τους φάμε από υπερβολική αγάπη...

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ αντιθέτως προτείνω να κάνεις overclocking στον Q6600...δεν αξίζει να πάρεις τον Ε8400...

Δημοσ.
Σου προτείνω τον Ε8400 διότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν αναλογικά σε απόδοση τη χρηματική διαφορά που θα δώσεις.

Υ.Γ. Για τους υπόλοιπους να σημειώσω πως κάποιοι λόγω π.χ. του ό,τι μπορεί να γνωρίζουν λιγότερα μπορεί να ανοίγουν περισσότερα θέματα διότι δεν αντιλαμβάνονται πως η απάντηση γι αυτό που ρωτάνε μπορεί να υπάρχει ή να σχετίζεται με κάτι άλλο. Δε σημαίνει πως το κάνουν ντε και καλά επίτηδες και πρέπει να πέσουμε πάνω να τους φάμε από υπερβολική αγάπη...

ναι οντως..ειμαι καινουργιος ρε παιδια...sorry....

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 07 : 03 : 45-----

εγώ αντιθέτως προτείνω να κάνεις overclocking στον Q6600...δεν αξίζει να πάρεις τον Ε8400...

λες να εχει καλυτερη αποδοση στα 3 ghz?δεν ξερω γι'αυτο ρωταω...

Δημοσ.

Ναι κάτι ψιλά + το γεγονός πως θα είναι x4 και όχι x2, αλλά θα καίει τα άντερά του! Επίσης εννοείται πως θα απαιτεί (τουλάχιστον) να διαθέσεις επιπλέον χρήματα για μια καλή ψύκτρα, ενώ οι Ε8χ00 αν δεν τους πειράξεις η ψύκτρα που έχουν είναι αρκετή. Ως τελική σύγκριση δεν είναι όμοιο το να μιλάς για overclocked Q6600 vs μαμά E8400, τελείως διαφορετικό πράγμα, τουλάχιστον στην τσέπη και στην κατανάλωση.

Δημοσ.

καλα σιγουρα απο καταναλωση θα ειναι πολυ κακος ο Q6600 αλλα πχ ο Q6600 στα 3.5 κ ο 8400 στα 4 τι διαφορες θα εχουν ..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...