p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 μπορει καποιος να εξηγησει την διαφορα αναμεσα στους 8400 - 8500 - 8600? (κ ιδιετερα στους πολλαπλασιαστες τους..)Ενδιαφερομαι να παρω ,σκεφτομαι να τν κλοκαρω κιολας αλλα οχι ακρεες καταστασεις..καπου στα 4 νορμαλ δεν ειναι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 η μόνη διαφορά είναι στην ταχύτητα λόγω μεγαλύτερου multiplier
p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αρα λες να παω στον 8400..επειδη ειπα πως δεν θελω ενα ακραιο overclock..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287096 δεν υποτίθεται ότι τον έχεις ήδη? σοβαρά τώρα σταμάτα να ανοίγεις topic για ψίλου πήδημα... έλεος δλδ...έχεις ανοίξει περισσότερα topics από το Νοέμβριο από ότι έχω ανοίξει από το 2003 (αγγελίες δεν πιάνονται )
unstable_hero Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287096 δεν υποτίθεται ότι τον έχεις ήδη? σοβαρά τώρα σταμάτα να ανοίγεις topic για ψίλου πήδημα... έλεος δλδ...έχεις ανοίξει περισσότερα topics από το Νοέμβριο από ότι έχω ανοίξει από το 2003 (αγγελίες δεν πιάνονται ) +1 thresh + good memory..
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ε καλά....ο thresh το έχει αυτό! Για το good memory μιλάω ρε παιδιά
unstable_hero Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 πολυ σαλιο επεσε στο topic κ γλιστραει....ε...φανταστικε thresh?:lol:σαν την διαφημηση που ελεγε φανταστικε αστυνομε,πατερα κλπ:lol:
p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287096 δεν υποτίθεται ότι τον έχεις ήδη? σοβαρά τώρα σταμάτα να ανοίγεις topic για ψίλου πήδημα... έλεος δλδ...έχεις ανοίξει περισσότερα topics από το Νοέμβριο από ότι έχω ανοίξει από το 2003 (αγγελίες δεν πιάνονται ) ρε παιδια τον εχω στην κοπελα μου εγω εχω Q6600 χαλαρωστε δεν ανοιγω topic για ψίλου πήδημα..αν μπορειται να μου πειτε ευχαριστω....Παντως ναι εχεις καποιο δικιο γιατι το ειπα πριν σαν να εινια δικο μου....
PCharon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω τον Ε8400 διότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν αναλογικά σε απόδοση τη χρηματική διαφορά που θα δώσεις. Υ.Γ. Για τους υπόλοιπους να σημειώσω πως κάποιοι λόγω π.χ. του ό,τι μπορεί να γνωρίζουν λιγότερα μπορεί να ανοίγουν περισσότερα θέματα διότι δεν αντιλαμβάνονται πως η απάντηση γι αυτό που ρωτάνε μπορεί να υπάρχει ή να σχετίζεται με κάτι άλλο. Δε σημαίνει πως το κάνουν ντε και καλά επίτηδες και πρέπει να πέσουμε πάνω να τους φάμε από υπερβολική αγάπη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 εγώ αντιθέτως προτείνω να κάνεις overclocking στον Q6600...δεν αξίζει να πάρεις τον Ε8400...
p_under Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Σου προτείνω τον Ε8400 διότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν αναλογικά σε απόδοση τη χρηματική διαφορά που θα δώσεις. Υ.Γ. Για τους υπόλοιπους να σημειώσω πως κάποιοι λόγω π.χ. του ό,τι μπορεί να γνωρίζουν λιγότερα μπορεί να ανοίγουν περισσότερα θέματα διότι δεν αντιλαμβάνονται πως η απάντηση γι αυτό που ρωτάνε μπορεί να υπάρχει ή να σχετίζεται με κάτι άλλο. Δε σημαίνει πως το κάνουν ντε και καλά επίτηδες και πρέπει να πέσουμε πάνω να τους φάμε από υπερβολική αγάπη... ναι οντως..ειμαι καινουργιος ρε παιδια...sorry.... -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 07 : 03 : 45----- εγώ αντιθέτως προτείνω να κάνεις overclocking στον Q6600...δεν αξίζει να πάρεις τον Ε8400... λες να εχει καλυτερη αποδοση στα 3 ghz?δεν ξερω γι'αυτο ρωταω...
PCharon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ναι κάτι ψιλά + το γεγονός πως θα είναι x4 και όχι x2, αλλά θα καίει τα άντερά του! Επίσης εννοείται πως θα απαιτεί (τουλάχιστον) να διαθέσεις επιπλέον χρήματα για μια καλή ψύκτρα, ενώ οι Ε8χ00 αν δεν τους πειράξεις η ψύκτρα που έχουν είναι αρκετή. Ως τελική σύγκριση δεν είναι όμοιο το να μιλάς για overclocked Q6600 vs μαμά E8400, τελείως διαφορετικό πράγμα, τουλάχιστον στην τσέπη και στην κατανάλωση.
p_under Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 καλα σιγουρα απο καταναλωση θα ειναι πολυ κακος ο Q6600 αλλα πχ ο Q6600 στα 3.5 κ ο 8400 στα 4 τι διαφορες θα εχουν ..?
EliasKir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αναλογως την χρηση, πχ σε encoding υπερεχει ο quad, στα παιχνιδια ο Ε8400 κοκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.