Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Pci-E όχι Pci-X...τελείως διαφορετικές ports...
aldon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 χμμμ.. nske λέω να την ακυρώσω την παραγγελία του e-shop και να πάρω αυτον 11,5 Ε θα στοιχίσει με την ισοτιμία τώρα! απλα κολλάω στο αν θα βγάλει κανένα πρόβλημα ( ενω απο το e-shop έχεις την "εγγύηση" των 3 χρόνων)
nske Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ναι, είναι ένα ρίσκο. Προσωπικά δεν το θεωρώ πολύ πιθανό και το κόστος του είναι μικρό οπότε θα το έπαιρνα. Ούτως ή άλλως, αν εμφανίσει πρόβλημα στην πορεία, πιο πολύ θα ανησυχήσω για corruption στα δεδομένα ή το filesystem παρά για 12 ευρώ. Όμως, επειδή η χώρα προέλευσης είναι στην Ασία, θα καθυστερήσει λίγο να έρθει (ό,τι έχω πάρει από εκεί συνήθως έρχεται σε 10-14 ημέρες -έχει τύχει και παραπάνω-, ενώ από Ε.Ε. στο μισό).
random Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ενα κατεβαστήρι θα έπρεπε να ειναι ικανοποιημένο με σκέτο τον 160άρι. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν δύο -που τώρα θα γίνουν 3, ή 4- δίσκοι να δουλεύουν 24/7. ή το "κατεβαστήρι" δεν ήταν ο κατάλληλος χαρακτηρισμός;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 τοσο χαλια είναι η sweex σαν εταιρια??? δεν λεει να δωσω 60 Ε για αυτο πχ, για το κατεβαστηρι μου. Τσάμπα τα χρήματα πιστεύω Άλλο Promise άλλο Sweex! Καμια απολυτως σχεση... Για τη χρηση που το θες το σουίξ παντως θα ειναι μια χαρα!
aldon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ενα κατεβαστήρι θα έπρεπε να ειναι ικανοποιημένο με σκέτο τον 160άρι. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν δύο -που τώρα θα γίνουν 3, ή 4- δίσκοι να δουλεύουν 24/7.ή το "κατεβαστήρι" δεν ήταν ο κατάλληλος χαρακτηρισμός; κατεβαστηρι με την κανονικη εννοια. απλα δεν θελω πολλους δισκους στο κανονικο pc. Εξαλλου ότι και αν κατεβαζω τα αφηνω σε εκείνο το pc και το πέρνω μέσο lan με το κανονικο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μεσω gigabit λαν ετσι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν δύο -που τώρα θα γίνουν 3, ή 4- δίσκοι να δουλεύουν 24/7. Όταν θες να κάνεις share πάνω από 1tera τα οποία μαζεύονται σιγά-σιγά..
aldon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μεσω gigabit λαν ετσι? ε ναι ! (ειχα δοκιμασει στην αρχη με απλες 100 αρες καρτες αλλα τα αποτελεσματατα ήταν τραγικα αργο ετσι πήρα 2 καρτουλες gigabit lan και βρηκα την υγεια μου)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 3com gigabit 5port switch here Γιατι αν εμπλεκα με πολλαπλες καρτες δικτυου στο καθε pc την εβαψα...
aldon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 xmmm..... δεν έχω πρόβλημα ως τώρα με τις καρτούλες αλλα αυτό όντως είναι "καλύτερη λύση". είναι και φθηνο (40 Ε).. αν χρειαστει να δικτυώσω και άλλο pc τότε σίγουρα θα το προτιμήσω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 32 το ειχα αγορασει... (μονο 5 1000ρες καρτες δικτυου να βαλεις θα πληρωσεις ~50€) Τωρα δε ξερω γιατι το βαλανε 40+... Με ~55 παιρνεις και 8port
mohic4n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 60 ευρω ο PROMISE SATA300 PCI ADAPTER !!!! Θα τραβηξω τις κω....τριχες μου ρε γμτ !! Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Δεν παω να αγορασω μια μ/β στη τελικη? Αν ειμαι τυχερος μπορει να υπαρχει και καμια με περισσοτερες απο 4 θυρες... Ελεος πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.