nrg85 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Περνώντας τα Winxp στον φορητό όλα δουλεύανε καλά..ώσπου τώρα τελευταία όταν πάω Πίνακας Ελέγχου -->Σύστημα στην καρτέλα με τα γενικά μου εμφανίζει τον επεξεργαστή πότε 500 ΜΗΖ πότε 1GHz και πότε 2 GHZ που είναι και το σωστό δηλαδή μία μου εμφανίζει 500 μετά κλείνοντας και ξανανοίγοντάς το 500 μετά πάλι και δείχνει 1μετά πάλι 1 και μετά 2 και μετά πάλι 500....Θέλω να πώ ότι μου φαίνεται σαν περιοδική η αλλαγή στα νούμερα και να πάει σταδιακά από το 500 στο 2 και μετα πάλι από την αρχή...Το μοντέλο είναι Toshiba Satellite P300D-12c kai o επεξεργαστής είναι AMD Turion X2 RM-70...ξέρει κανείς τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει ???
basilis5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 μηπως πειραζεις τα προφιλ διαχειρισης ενεργειας που υποχρονιζουν τον επεξεργαστη για να εξοικονομεις ενεργεια-αρα μεγαλυτερη αυτονομια; τελος δοκιμασε και το cpuz
nrg85 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλά φίλε......πως να σε ευχαριστήσω??? πρωτος μου φορητός νόμιζα ότι η διαχείριση ενέργειας επηρέαζε μόνο την λειτουργία του επεξεργαστή όταν έχει μπαταρία ....οχι όταν είναι στην πρίζα...ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ.ημουν έτοιμος για format και vista...ήταν το κάτι σημαντικό που θα με εφτανε ως εκεί... Ένα άλλο προβληματάκι που έχω είναι ότι όταν βλέπω βίντεο από το internet (youtube κλπ.) και κάνω το βιντεάκι μεγιστοποίηση οθόνης παίζει για μερικά δευτερόλεπτα μεγιστοποιημένο και μετά κολλάει-παγώνει η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει κανονικά και μόλις πατήσω esc επανέρχεται και παίζει κανονικά το βίντεο από κει και πέρα....αυτό δεν συμβαίνει όταν παίζω οποιοδήποτε βιντεακι από αρχειο στον σκληρο παρά μόνο στα streaming video
basilis5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 για δοκιμασε με mozilla firefox γιατι εγω με internet explorer δεν μπορω να δω full screen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.