grimpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 +1 στον Mangai και στον gdp77. Με εξαίρεση το registry clean, όλες οι υπόλοιποι μέθοδοι ειναι αποτελεσματικοί. στο τέλος ξεκινάς ένα καλό defrag με έναν δωρεάν defragger όπως το JkDefrag.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κατά την ταπεινή μου άποψη, άρχισαν να φαίνονται οι επιπτώσεις του χρόνου στον σκληρό σου, αργοπεθαίνει για αυτό ο η/υ σου πάει κι όλο και πιο αργά.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πιθανόν να ναι και σκληρός αλλά σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο αυτός. Δεν δικαιολογείται το χαμηλότερο framerate στο PRO 5. Με 512MB RAM κι εφόσον μετά από format φορτώνει ότι φόρτωνε και παλιότερα, δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται swapfile κατά το gaming.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Θερμοκρασίες;;; could it be θερμοκρασίες;;;
pagratios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το λάπτοπ καίει όπως έκαιγε!!!Μπορεί όντως να είναι πρόβλημα σκληρού!!!Λέτε να τα φτιάχνουν έτσι για να αγοράζουμε καινούρια?
21century Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν το ανοίξεις και το καθαρίσεις με προσοχή ή με πεπιεσμένο αέρα τότε μπορει να πάρει άλλο αέρα, σημασία έχει ότι με τον χρόνο μαζευέι απο παντού σκόνες ακόμα και απο τις γρύλιες εξαερισμού...
pagratios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μήπως φταίει ο σκληρός για την μείωση της ταχύτητας?Ανεβάζω εικόνα από το hd tune να μου πείτε την γνώμη σας
bkran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μια ακομα αποψη ειναι οτι απο το SP1 που λογικα θα ειχαν τα XP τοτε, σημερα ειναι στο SP3 και με ενα καραβι ακομη updates.... Προσωπικα εχω παρατηρησει οτι μονο και μονο αυτο κανει πολλα συστηματα αυτης της γενιας να εχουν χειροτερη αποδοση.
pagratios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και πριν βγει το sp3 κολούσε με τον καιρό, αλλά έχω την εντύπωση πως και το sp2 να είχες με το καιρό και τα update θα είναι όπως με το sp3. Από σκληρό τι λέει το μηχάνημα γιατί νομίζω πως αυτό πρέπει να φταίει.
21century Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εκτος απο την σκονη στο εσωτερικό του με ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι και απομακρυνση περιττων αρχειων μπορεις να κανεις το σωτηριο φορμάτ. Αν ειχες Λινουξ δεν θα ειχες παντως τετοιο διλλημα...
pagratios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έχω και λίνουξ επάνω, αλλά γενικά και μετά το φορμάτ πάει πολύ αργά
ss13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν θές κάνε μια προσπάθεια να το καθαρίσεις χρησιμοποιώντας κανένα registry clener!!. Δεν θα χάσεις τίποτα.. ΠΧ: Auslogics BoostSpeed , CCleaner κτλ. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=300693
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.