pagratios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχω το nc 6120 της HP εδώ και 3 χρόνια όταν το πήρα άλλαζα φακέλους γρήγορα, άνοιγα μαζί εφαρμογές και όλα καλά!Τώρα ενώ έχω λιγότερα προγράμματα παρόλα αυτά πάει σαν κότα κολλάει ότι και να κάνω!!!Ξέρετε σε τι οφείλεται?Μήπως τα έχουν κάνει επίτιδες έτσι?
pantelisgeor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έκανες κανένα φόρματ από τον καιρό που το πήρες? Δεν νομίζω να είναι το λαπτοπ που φταίει αλλά τα windows..
Delirium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχω το nc 6120 της HP εδώ και 3 χρόνια όταν το πήρα άλλαζα φακέλους γρήγορα, άνοιγα μαζί εφαρμογές και όλα καλά!Τώρα ενώ έχω λιγότερα προγράμματα παρόλα αυτά πάει σαν κότα κολλάει ότι και να κάνω!!!Ξέρετε σε τι οφείλεται?Μήπως τα έχουν κάνει επίτιδες έτσι? Clean XP Install, is your answer Ριχτου φρεσκια εγκατασταση XP
gdp77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε σε τι οφείλεται? Ναι. Είναι εγγενές μειονέκτημα των windows. Ανάλογα με το πόσα προγράμματα έχεις κάνει install/uninstall, fonts, games, start up programs κτλ, θες format σε τακτά χρονικά διαστήματα, που ξεκινούν από 6 μήνες έως 2 χρόνια. Μήπως τα έχουν κάνει επίτιδες έτσι? Όχι, κατά τη γνώμη μου είναι ανικανότητα.
Αδμιν Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 It's called Registry and Mr Ballmer says it's a killer feature of Microsoft Windows.
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καθάρισε και λίγο το λάπτοπ σου.Φύσα το καλά απο κάτω αφού το ανοίξεις.Μπορεί να έχει πνιγεί απο την σκόνη και να δυσκολεύετε. Είναι και τα καινούρια προγράμματα πιο βαριά σε σχέση με τότε...Καθάρισε το ,κάντου κι ένα φορματ και θα δείς διαφορά.
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς παίζει και αυτό ρόλο. Σίγουρα θα έχει συσσωρευτεί αρκετή σκόνη μεσα, βρες έναν τρόπο να το καθαρίσεις. Καλό θα ήταν να το ανοίξεις κιόλας (αν έχεις εμπειρία) για να προσεγγίσεις σημεία που δε φτάνεις εξωτερικά. Αν βρεις κανένα κομπρεσέρ με αέρα είναι καλή φάση, αλλά όχι πολύ κοντά η πίεση.
kid4computer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν θές κάνε μια προσπάθεια να το καθαρίσεις χρησιμοποιώντας κανένα registry clener!!. Δεν θα χάσεις τίποτα.. ΠΧ: Auslogics BoostSpeed , CCleaner κτλ.
mangai Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Tα πράγματα γίνονται με την σειρά.Πρώτα καθάρισε το με CCleaner,μετά καθάρισε το Μητρώο(registry) με το Registry Distiller(είναι ακίνδυνο και έχει λειτουργία επαναφοράς),κάνε "Ανασυγκρότηση του Μητρώου"με το NTREGOPT(μόνο αν έχεις κάνει πολλές προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων και αρχείων) και τελικά "Ανασυγκρότηση Δίσκων"(με τα "Εργαλεία Συστήματος" των Windows).Μην χρησιμοποιήσεις το CCleaner γιά καθαρισμό Registry,Μόνο γιά καθαρισμό από άχρηστα και περιττά αρχεία και αφού επιλέξεις στις "ρυθμίσεις"του τι θέλεις να καθαρίσει και τι όχι. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από τους προλαλήσαντες,αλλά τα περί Format μου θυμίζουν τον πρώην Οδοντίατρο μου.Ήθελε να μου βγάλει ένα Δόντι πριν 10 χρόνια.Το έχω ακόμα και είναι υγιέστατο
gdp77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Και μετά από όλα αυτά τα cleaners, το ταδε service δε θα δουλεύει, το δείνα πρόγραμμα θα υπολειτουργεί, θα τρώει κανά bsod πότε πότε κτλ., γιατί κάπου μέσα στο χάος μιας registry 3 ετών, θα φύγουν και κάποιες καταχωρήσεις που χρειάζονται. Άσε που το σύστημα δε θα επανέλθει ΠΟΤΕ στην αρχική κατάσταση. Το format είναι time effective και σίγουρη λύση για να επανέλθει το laptop του topic starter στην αρχική κατάσταση (εκτός και αν έχει εγκατεστημένα 150 προγράμματα και θα χάσει χρόνο για να τα ξαναπερνάει).
Αδμιν Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Προβλεπω δευτερο pic στην υπογραφη του gdp77...
gdp77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 rofl!!! Είσαι απίστευτος... Όντως αν το επέτρεπε το site θα το έκανα... Είναι κρίμα που ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι άνετη ζωή έχουν κάποιοι users, ενώ άλλοι θα ταλαιπωρούνται εις αεί και μάλιστα θεωρούν την ταλαιπωρία αυτονόητη... Είναι σαν το MATRIX: You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it. Were you listening to me Neo, or were you looking at the woman in the red dress? Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
pagratios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Format του κάνω συχνά και κάθε φορά πάει και χειρότερα άσε που και ανασυγκρότηση κάνω και διόρθωση σκληρών και προγράμματα τύπου ccleaner!!!Τα προγράμματα που τρέχω είναι τα ίδια με τότε να μην σας πω ότι τότε έπαιζε και κανά pro 5 άφοβα!!!
Fronimitis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Είναι κι η φθορά του χρόνου που τα διαλύει σιγά σιγά...μηχανήματα είναι αυτά....Το καθάρισες καθόλου?Για φύσα το λίγο....ποτέ δεν ξέρεις.
pagratios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 To έχω καθαρίσει κιόλας ξέχασα να το αναφέρω!!! Λογική η φθορά αλλά να μην παίζει αυτά που έπαιζε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.