Tzimmys Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 παιδιά είναι αξιόπιστο αυτό? Έχει ψωνίσει κανένας από εκεί?
sYn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο, αλλά το διαφημίζει γνωστό περιοδικό του χώρου..
tYrAnOs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 μου στελνουν μαιλ απο εκει που κ που κ εγω θα ηθελα να μαθω :Δ
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά επειδή έχει κάνει ένας θείος μου αγορές από εκεί πιστεύω ότι είναι αξιόπιστο και ασφαλές.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δε θα το εμπιστευόμουν εύκολα...Μόνο και μόνο η σχεδίαση δε με παραπέμπει σε κάτι επαγγελματικό. *Γνώμη μου
nurse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχω ψωνίσει από το plus4you. Οι αγορές ήταν με αντικαταβολή. Επειδή ήταν προϊόντα τεχνολογίας και άλλα είδη που δεν ήταν διαθέσιμα άμεσα, δεν μπορώ να κρίνω την ταχύτητά του. Πάντως τις φορές που έκανα συναλλαγή μέσα σε 4-5 ημέρες ήταν στο σπίτι μου. Το καλό είναι ότι πάνω από ένα ποσό σου γίνεται η αποστολή στο χώρο σου δωρεάν. Προς το παρών πάντως έχει καλύτερες τιμές από άλλα ιντερνετικά μαγαζιά. Απλά είναι λίγο πιο αργό. Επίσης δες και και αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281817
tsotrilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω αγορασει απο εκει 2 mp3 players.Το shopακι το γνωρισα απο ενα ακυρο mail που μου ηρθε στο οποιο ελεγε πως μεσω αυτου του mail εχω μια εκπτωση. Τα mp3 που πηρα κανονικα στην σελιδα ειχαν 50+ ευρω και μεσω του mail τα αγορασα 35.5 ευρω! Πολυ ευχαριστημενος και απο τηλεφωνικη επαφη που ηρθα μαζι τους αλλα και απο το γεγονος οτι μετα απο 2 μερες τα πραγματα ηταν σπιτι!!! Το συνηστω ανεπιφυλακτα!!!
Tzimmys Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ούτε εμένα μου γέμιζε το μάτι για κάποιο λόγο, αλλά θα το πάρω το ρίσκο. Σας ευχαριστώ.
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πάντως στέλνει spam και απο κάπου μαζεύει παράνομα τα emails μας αφού ποτέ δεν είχα γραφτεί στο site του και άρχισα να λαμβάνω spam διαφημιστικά. Και μόνο απο αυτό φτάνει
nurse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πάντως στέλνει spam και απο κάπου μαζεύει παράνομα τα emails μας αφού ποτέ δεν είχα γραφτεί στο site του και άρχισα να λαμβάνω spam διαφημιστικά. Και μόνο απο αυτό φτάνει Ναι ...και εγώ που έχω γραφτεί δεν έχω λάβει κανένα από αυτά με τις προσφορές.....!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.