Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ με τα spoiler... Ειλικρινά μιας και είναι το τελευταίο προσέξτε εκτός σπόιλερ απλά να το εκθειάζεται ή να το στιχτιρίζεται, να βλέπουμε εμείς που θα το δούμε το βράδυ και να παίρνουμε κουράγιο ή να καταργιόμαστε αντίστοιχα...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ταράκουλο θα το πάθετε από το πρώτο κιόλας λεπτό..... Με τρώει να φύγω από τη δουλειά και να παω σπίτι να λιώσω!! 1 ώρα και 25 λεπτά δράσης σας περιμένουν....

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ με τα spoiler... Ειλικρινά μιας και είναι το τελευταίο προσέξτε εκτός σπόιλερ απλά να το εκθειάζεται ή να το στιχτιρίζεται, να βλέπουμε εμείς που θα το δούμε το βράδυ και να παίρνουμε κουράγιο ή να καταργιόμαστε αντίστοιχα...

Όντως, παρακαλείσθε ιδιαίτερα σήμερα να μην γράψετε ΤΙΠΟΤΑ που μπορεί να αποκαλύψει έστω και κατ' ελάχιστο ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση ή την έκβαση του τελευταίου διπλού επεισοδίου.

Οι τυχόν παραβάτες θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα!

Δημοσ.

Όντως, παρακαλείσθε ιδιαίτερα σήμερα να μην γράψετε ΤΙΠΟΤΑ που μπορεί να αποκαλύψει έστω και κατ' ελάχιστο ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση ή την έκβαση του τελευταίου διπλού επεισοδίου.

Οι τυχόν παραβάτες θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα!

QFE :-)

asdsa

Δημοσ.

παιδιά το επεισόδιο τα ΣΠΑΕΙ.

δεν λέω τίποτα για να χαλάσω την μαγεία!

καθίστε και δείτε το αναπαυτικά!!!!

θα σας αφήσει μ@μ@κες στο τέλος! μαγεία!!

πάω να το ξαναδώ! :D

Δημοσ.

τα αλλάζει όλα όσα πιστεύαμε....

αυτό έχω μόνο να πω χωρίς να προδώσω κάτι !

ξαναλέω Μαγεία!!!!

Δημοσ.

Κάτσε να το δούμε..αν και διάβασα κάπου ένα spoiler το οποίο πιστεύω να μην βγει αληθινό γιατί θα μου χαλάσει την έκπληξη :(

Δημοσ.

Δε ξερω για τους αλλους,αλλα προσωπικα σημερα αποφασισε το ιντερνετ μου να ΣΥΡΘΕΙ και κατεβαζω απο τις 9 το επεισοδιο και ακομα ειναι στο 60%

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩΩ!

Δημοσ.
Δε ξερω για τους αλλους,αλλα προσωπικα σημερα αποφασισε το ιντερνετ μου να ΣΥΡΘΕΙ και κατεβαζω απο τις 9 το επεισοδιο και ακομα ειναι στο 60%

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩΩ!

Μη χαλιέσαι....Το νησί ήθελε να γίνει έτσι...

Δημοσ.

Ωραια και το φιναλε!

Αυτο που καταλαβα εγω πάντως ειναι οτι ο εχθρος του Jacob τα εκανε ολα αυτα για να βρει ενα loophole στον χρονο οπως λεει και στην αρχη του επισοδιου για να σκοτωσει τον Jacob και οτι αυτος ειναι ο καπνος (ειχε πει στον Ben να κανει οτι του πει ο Locke)

Τωρα ομως ποιοι είναι οι "καλοι"; Λογικα πρεπει να είναι ο Jacob ...Πολυ μπερδεμα η κατάσταση πάντως...:-D

Δημοσ.

μολις αξιωθηκα να το δω κι εγω ....(αργησε το κατεβασμα).....πολυ καλο εποσοδειο κατα τη γνωμη μου....το τελος τωρα μας αφηνει με αναμικτα συναισθηματα....

ρε τη καημενη τη τζουλιετ......η πρωτη φορα που ο σογιερ με συγκινησε.....ετοιμη να κλαψω ημουν.....

....περιμενω να το δουν ολοι για να μπορεσουμε να πουμε περισσοτερα....:-D

Δημοσ.

Μολις ειδα το φιναλε...:-D:-D

τι να πω πια.... με αυτη την σειρα το εχουμε χασει το μυαλο μας....

εκει που λες "κατι" παει να ξεκαθαρισει .....(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ...)

ή "καταλαβα που το πανε οι σεναριογραφοι" ,τσουπ!! ερχετε το σημερινο επεισοδιο και αλλαζουν ολα ,και φτου ξανα μανα απο την αρχη να σκεφτομαστε ,για να συνδεθουν ολα οσα εγιναν στο φιναλε με οοοοοοοοολλλες τις seasons ...:lol::lol:

αχ αντε ξανα στο περιμενε...μεχρι τη νεα season!!

για οσους ηδη το ειδαν..

τελικα ολοι ειχαν δει τον τζαικομπ εκτος απο τον ben?? LOL!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...