Members gsarig Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Members Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 +1Δεν ξέρω γιατί, αλλά δυστυχώς διαπιστώνω πως μερικοί νομίζουν ότι είμαστε κάτι τρομερό που παρακολουθούμε (και καταλαβαίνουμε ή όχι) το Λοστ. Γιατί ρε παιδιά νομίζετε ότι ανήκουμε σε κάποια ανώτερη κάστα?????????? Ξεκαβαλήστε! Γούστα είναι αυτά.. Και, σε τελικη, νομίζω πως για να καταλάβεις το Λοστ, πρέπει απλά να το παρακολουθείς μανιακά (όπως εμείς!) αλλιώς... δεν! Και επίσης, είναι απο τις σειρές, που ή θα σου αρέσει τρελά, ή δεν θα σου αρέσει καθόλου..! Μέση οδός δεν υπάρχει! Χμ... μην παίρνεις κι όρκο Εγώ για παράδειγμα τη βρίσκω πολύ ευχάριστη σειρά, αλλά δεν θα την έβαζα στο top-5 μου και ενώ γενικά μου αρέσει και δεν τη θεωρώ χάσιμο χρόνου (όπως άλλες σειρές), δεν θα καθόμουν να την δω ξανά από την αρχή, ούτε και θα έβλεπα επεισόδιο της για δεύτερη φορά... (κολλήματα είναι αυτά - κι εγώ την είχα περάσει αυτή τη φάση με το dexter, αλλά μετά την πρώτη σαιζόν του μου ψιλοπέρασε )
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Θεωρώ ότι αυτά τα σκηνοθετικά λάθη είναι παιδαριώδη και δεν επιτρέπονται σε μια σειρά τόσο καλή όσο την ανεβάζετε. Τουλάχιστον για ένα σενάριο που σε παραπέμπει 2 σαιζόν πίσω, ή σε αναγκάζει να θυμάσαι λεπτομέρεις που θα εξηγήσει στο τέλοςΑυτό θυμίζει τσαπατσοδουλειά, και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν χάσει τη μπάλα. Μπες στο imdb και τσέκαρε οποιαδήποτε ταινία/σειρά θες. Από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα μέχρι και στη μεγαλύτερη πατάτα που γυρίστηκε ποτέ θα βρεις goofs (δηλαδή λάθη/απροσεξίες στα γυρίσματα). Στο νονό για παράδειγμα που από πολλούς θεωρείται η κορυφαία ταινία ever θα βρεις μια σελίδα γεμάτη αναχρονισμούς, λάθη, ασυνέχειες, μικρόφωνα να φαίνονται κτλ.. Κάνείς δε βγήκε ποτέ να μιλήσει για λάθη που δεν επιτρέπονται και άλλου τέτοιου είδους γραφικότητες. Σε καμία περίπτωση, δε θα "αφήσει εποχή" για μένα. Η πολυπλοκότητα και το πώς θα κάνω τα πάνω-κάτω και τα κάτω-πάνω δε δίνει βαθμούς ποιότητας. Η σειρά έχει ήδη αφήσει εποχή. Εσύ μάλλον έχεις αργήσει να το καταλάβεις. Προσωπική άποψη, συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε.
fysob Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ειναι παντως γεγονος οτι η σειρα εχει γινει αρκετα πιο love-it-or-hate-it σε σχεση με τις 2-3 πρωτες σεζον. Εμεις που το βλεπουμε σαφως και δεν υπερεχουμε σε τπτ με τους αλλους. Η μονη διαφορα ειναι οτι το γουσταρουμε ενω οι αλλοι οχι. Simple as that.. Ειναι καθαρα θεμα γουστου και ως εκ τουτου η αποψη του καθενος δυσκολα αλλαζει..
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τόσο μάπα εννοείς... Αν το Lost είναι μάπα τότε το Heroes τι είναι? Ξεκολλάτε ρε, αφού είσαι διαμετρικά αντίθετος με όλους όσους τους αρέσει η σειρά, γιατί ασχολείσαι?
Sellers Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ΧΑΑΑΛΑΑΑΡΩΩΣΤΕΕΕ ΡΕ!!! Είναι δυνατόν να μαλώνετε για τα προσωπικά σας γούστα?
Cue Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Πλάκα θα έχει ο Jacob να είναι ο Locke lost in time... :/ ή τέσπα κάποιος από τους Losties. "Michael Emerson, about next week's highly anticipated two hour season finale." Ours is a show that specializes in big shock endings, but I think season five…None of the other shock endings left me wondering how the show goes on. We have two kinds of huge shocks at the end of this one. Each one alone would be enough to keep an audience eating its own soul for the whole hiatus, but with two, I don’t know what you can do with that. Προσωπικά εκείνο το "We have to go baaaaaaaack" του Jack ακόμα ηχεί στα αυτιά μου.
john1987 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Cue δε μας λυπασαι καθολου!! ps:Ενταξει αν ειναι καλυτερο απο τα αλλα φιναλε θα τρελαθουμε.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 αφού σε μία φάση δείχνει τον jacob και είναι ο Πατέρας του Jak και της Clair
jeffhardy Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 αφού σε μία φάση δείχνει τον jacob και είναι ο Πατέρας του Jak και της Clair Δεν είναι αναγκαστικά αυτός. Αυτό που είχαμε δει είναι ότι ήταν στην καλύβα του Jacob. Ελπίαω στο τελευταίο δίωρο επεισόδιο για την σαιζόν να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο Jacob και τι δυνατότητες έχει..
Sellers Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ανυπομονησία στο full... Εν τω μεταξύ φοβάμαι κιόλας ρε γαμώτο μην γίνει καμιά στραβή και μας βάλουν κανένα επαναληπτικό επεισόδιο και αφήσουν το season finale την άλλη Πέμπτη. Γερή ξενέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.