sheik Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ο Richard δεν θυμάται τους Jack-Kate αφού τους συνάντησε στο νησί πριν φύγουν? Επίσης έψαξα λίγο για το άγαλμα και βρήκα ότι αποτελεί μάλλον άγαλμα της Isis,κάτι που επιβεβαιώνει ότι στο νησί κατοικούσαν Αρχαίοι Αιγύπτιοι, κάτι που φυσικά φαίνεται από το γεγονός ότι εκεί που βγαίνει ο καπνός υπάρχουν ιερογλυφικά στον τοίχο. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό ή αυτός ο περιβόητος Hanso που αναφέρεται. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει αναφορά του πουθενά.Εκτός αν υπάρχει στο παιχνίδι.. Τα εχουμε πει 1000 φορες. Ο Ριτσαρντ δεν τους θυμαται γιατι εκει ειναι το παρελθον του.Βλεπουμε τον παρελθοντικο Ριτσαρντ, να συνανταει τους Τζακ-Κεητ του μελλοντος.Πρωτη φορα τους βλεπει το 1977. by the way, μου θυμιζει καποιος που και ποτε ο Ριτσαρντ συναντησε face to face τους Τζακ-Κεητ, στις προηγουμενες σαιζον?Εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο....
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Κατάφερα να κάνω υπομονή και να μαζέψω πρώτα όλα (σχεδόν) τα επεισόδια πριν αρχίσω και τα βλέπω. Η υπομονή εξαντλήθηκε το Σαββατοκύριακο όπου τελικά ξεκίνησα. Ήδη έχω δει μέχρι και το επεισόδιο 13. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη της σεζόν αν και ξέρω ότι όταν τα βλέπεις μαζεμένα είναι σαφώς καλύτερα από το να περιμένεις ένα επεισόδιο την εβδομάδα. Διαβάζοντας μαζεμένα όλα τα σχόλια στο συγκεκριμένο thread μέχρι και το επεισόδιο 13 παρατήρω μια συνεχόμενη γκρίνια από πολύ κόσμο είτε για τα ερωτήματα που δεν απαντώνται, είτε για το πόσο δυσνόητη έχει γίνει η σειρά ή και για μερικές ανούσιες λεπτομέρειες του στυλ "ο τάδε πυροβόλησε τον τάδε στα αριστερά αλλά μετά το τραύμα ήταν στα δεξιά. Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω σε όλους όσους γκρινιάζουν για τέτοια θέματα είναι μία: ENJOY THE RIDE, θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 by the way, μου θυμιζει καποιος που και ποτε ο Ριτσαρντ συναντησε face to face τους Τζακ-Κεητ, στις προηγουμενες σαιζον?Εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο.... Απ οτι θυμαμαι. Ποτέ δεν συναντήθηκαν.
ppetr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ENJOY THE RIDE, θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Τόσο μάπα εννοείς...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τόσο μάπα εννοείς... Ξαναπροσπάθησε φιλαράκο...
maria** Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 βρήκα κάτι αρκετά ενδιαφέρον κ πλησιάζει αρκετά στην εξησηση των όλων αποριών μας ... ρίξτε μια ματιά http://colt.pblogs.gr/2008/03/239583.html
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ξαναπροσπάθησε φιλαράκο... Είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους;
liopyr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους; Όχι, αλλά είναι κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να πετάγεται κάποιος και να το σιχτιρίζει... Αν δεν του αρέσει, μπορεί να σταματήσει να το παρακολουθεί. Αν θέλει σώνει και καλά να βγάλει την πίκρα του στο συγκεκριμένο thread, ας εξηγήσει και τον λόγο τουλάχιστον.
vasilis_c Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 οχι δεν ειναι υποχρεοτικο αλλα αν δεν του αρεσει να μην το βλεπει και να μην σχολιαζει γιατι οχι απλα ειπε κατι αρνητικο για το λοστ αλλα ειπε οτι ειναι μαπα που το λοστ το λενε μαπα μονο οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν γιατι το λοστ δεν ειναι για ολους
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Υπερβολές ότι το Lost δεν είναι για όλους. Εμείς που το βλέπουμε σε τι ακριβώς υπερέχουμε; Μπορεί να μας ξενίζει κάποιος που χωρίς αιτιολόγηση σιχτιράει το LOST αλλά φανταστείτε πόσο ξενίζει κάποιους άλλους όταν βλέπουν εμάς να ομολογούμε ότι παρόλο που δεν καταλαβαίνουμε Χριστό και δεν έχουμε απαντήσεις για τίποτα, η σειρά κατά τη γνώμη μας "σπέρνει", θα αφήσει εποχή και λοιπές διαπιστώσεις-ευχολόγια...
ppetr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ξαναπροσπάθησε φιλαράκο... Θεωρώ ότι αυτά τα σκηνοθετικά λάθη είναι παιδαριώδη και δεν επιτρέπονται σε μια σειρά τόσο καλή όσο την ανεβάζετε. Τουλάχιστον για ένα σενάριο που σε παραπέμπει 2 σαιζόν πίσω, ή σε αναγκάζει να θυμάσαι λεπτομέρεις που θα εξηγήσει στο τέλος παρατήρω μια συνεχόμενη γκρίνια από πολύ κόσμο είτε για τα ερωτήματα που δεν απαντώνται, είτε για το πόσο δυσνόητη έχει γίνει η σειρά ή και για μερικές ανούσιες λεπτομέρειες του στυλ "ο τάδε πυροβόλησε τον τάδε στα αριστερά αλλά μετά το τραύμα ήταν στα δεξιά. Αυτό θυμίζει τσαπατσοδουλειά, και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν χάσει τη μπάλα. Σε καμία περίπτωση, δε θα "αφήσει εποχή" για μένα. Η πολυπλοκότητα και το πώς θα κάνω τα πάνω-κάτω και τα κάτω-πάνω δε δίνει βαθμούς ποιότητας. Προσωπική άποψη, συνεχίζουμε.
sheik Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 kirileman δε μπορεις να αποκλεισεις το γεγονος οτι καποιοι θεωρουν οτι η σειρα "σπερνει", ασχετως αν καταλαβαινουν ή οχι, οπως και το γεγονος φυσικα οτικαποιοι την θεωρουν την υπερμεγιστη πατατα. Εγω ανηκω στους πρωτους.Μου αρεσει τρελα η σειρα, ενω ταυτοχρονα καταλαβαινω τι γινεται.Δηλαδη γιατι θα πρεπει καποιος να εχει υψηλο IQ για να παρακολουθησει Λοστ?Αυτο ειναι τελειως κουλο... Ασχετως απαντησεων, ακομα και αν το τελος της σειρας ειναι ΣΚΑΤΑ, η γνωμη μου δεν αλλαζει.Ουτε θα σιχτιριζω το οτι "εξι χρονια εβλεπα μια μαλακια και μιση και εχανα τον χρονο μου".Γιατι πολυ απλα δεν εχασα τον χρονο μου.Μου αρεσει που ασχολουμαι, μου αρεσει ο χρονος που "επενδυσα" στη σειρα, περναω ευχαριστα, δεν το κανω επειδη με αναγκαζει κανεις, το κανω επειδη το γουσταρω και το διασκεδαζω.Ασχετα με το τελος,με απαντησεις η χωρις, η σειρα μου χαρισε αυθονες στιγμες ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, συγχυσης με την καλη εννοια, wtf στιγμων, δραματικων καταστασεων και αλλα πολλα. Στο κατω κατω, και τα αρνητικα τα βλεπουμε και τα λαθη τα αναγνωριζουμε, αλλα για πολλους απο εμας η σειρα παραμενει γαματη. Το Λοστ δεν ειναι ουτε για να σε βαλει σε βαθιες σκεψεις οπως κανουν αλλες "κουλτουριαρικες" σειρες, ουτε για να αναθεωρησεις την ζωη σου. Εκτος απο 1-2 θεματακια, σχετικα με πεπρωμενο-ελευθερη βουληση, μαχη καλου-κακου κλπ, το Λοστ ειναι για PURE διασκεδαση. Αυτο ειναι που πολλοι δεν καταλαβαινουν.Αυτο αγαπαω εγω προσωπικα στη σειρα αυτη και οπως και να το κανουμε οσες σειρες και αν ειδα μετεπειτα(εξισου καλες ή και καλυτερες), ποτε δεν θα ριξουν στο Λοστ απο την κορυφη μου. Η συνεχης προσπαθεια που γινεται απο αλλους που λενε "δειτε και κανενα The Wire, The Shield, Six Feet Under,BSG, να δειτε τι παει να πει καλη σειρα" δε βλεπω που αποσκοπουν. Αυτο γινεται μοναχα με το Λοστ.Δεν υπαρχει κανενας λοστ φαν που να προσπαθει να "πεισει" αλλους που ασχολουνται με τις παραπανω σειρες, να δει Λοστ. Ειναι δηλαδη σαν να ενοχλουνται μερικοι με το οτι γουσταρουμε περισσοτερα το Λοστ απο αλλες (ακομα και καλυτερες σειρες) και προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια,λες και ζουμε στο σκοταδι ξερω γω. Δοξα τω θεω υπαρχουν απειρες προτασεις για ολα τα γουστα, ο καθενας βλεπει αυτο που του αρεσει.
Members gsarig Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Members Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σαν να βλέπω την διαμάχη που γινόταν παλιότερα στο thread του prison break
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Συμφωνώ στο ότι αν το τέλος αποδειχθεί κατώτερο των προσδοκιών μας, θα είναι άδικο (για τη σειρά και τον εαυτό του) να θεωρήσει κανείς ότι έχει χάσει 6 χρόνια από τη ζωή του. Είναι σα να έχεις απολαύσει ένα ενδιαφέρον ματς επί 90 λεπτά και με το σφύριγμα της λήξης να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που πήγες στο γήπεδο επειδή η ομάδα έχασε στις καθυστερήσεις.
συννεφάκι Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Υπερβολές ότι το Lost δεν είναι για όλους. Εμείς που το βλέπουμε σε τι ακριβώς υπερέχουμε; Μπορεί να μας ξενίζει κάποιος που χωρίς αιτιολόγηση σιχτιράει το LOST αλλά φανταστείτε πόσο ξενίζει κάποιους άλλους όταν βλέπουν εμάς να ομολογούμε ότι παρόλο που δεν καταλαβαίνουμε Χριστό και δεν έχουμε απαντήσεις για τίποτα, η σειρά κατά τη γνώμη μας "σπέρνει", θα αφήσει εποχή και λοιπές διαπιστώσεις-ευχολόγια... +1 Δεν ξέρω γιατί, αλλά δυστυχώς διαπιστώνω πως μερικοί νομίζουν ότι είμαστε κάτι τρομερό που παρακολουθούμε (και καταλαβαίνουμε ή όχι) το Λοστ. Γιατί ρε παιδιά νομίζετε ότι ανήκουμε σε κάποια ανώτερη κάστα?????????? Ξεκαβαλήστε! Γούστα είναι αυτά.. Και, σε τελικη, νομίζω πως για να καταλάβεις το Λοστ, πρέπει απλά να το παρακολουθείς μανιακά (όπως εμείς!) αλλιώς... δεν! Και επίσης, είναι απο τις σειρές, που ή θα σου αρέσει τρελά, ή δεν θα σου αρέσει καθόλου..! Μέση οδός δεν υπάρχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.