fysob Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι με Soturin, georgepetrou.. Whatever Happened, happened Εμενα μαρεσει παρα πολυ το παιχνιδι αιτιου-αποτελεσματος μεταξυ των γεγονοτων στις διαφορετικες χρονικες περιοδους. Ο τροπος που χειριζεται το time-travel μου θυμιζει παρα πολυ 12 monkeys και ειναι ενας λογος που εχω κολλησει ασχημα με την 5η σεζον. Βεβαια απο την αλλη μπορω να καταλαβω και καποιον που δεν του κανει ο συγκεκριμενος τροπος και ως εκ τουτου εχει ψιλοξενερωσει απο τη σειρα. Παντως γεγονος ειναι οτι η σειρα εχει γινει πιο "hardcore" σε σχεση με τις πρωτες σεζον..
συννεφάκι Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Λοιπόν.. Μόλις το είδα,και πριν διαβάσω τα ποστ σας ή πάω να ρίξω μια ματιά στο lostpedia, θα ήθελα να πω ότι δεν μου άρεσε το επεισόδιο και μου φάνηκε σα να έβλεπα κινούμενα σχέδια......
kirileman Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Έχει αρχίσει να κουράζει πια, να χάνει την μπάλα, να χάνει το νόημα ή είναι η ιδέα μου; Τέλος πάντων, θα τελειώσει και αυτό.
συννεφάκι Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Λοιπόν.. Μία εντύπωση μου έμεινε απο όλο το επεισόδιο: Ήταν όλα υπερ-υπερβολικά!!!!! 1. Ο Λοκ έγινε ξαφνικά υπεράνθρωπος! Έλεος! (Πάντως, νομίζω πως δε θα σκοτώσει τον Τζέικομπ - εξ'άλλου, δε νομίζω να σκοτώνεται- αλλά θα πάρει τη θέση του. Αν Τζέικομπ=Κρίστιαν (=νεκρός που αναστήθηκε στο νησί), τότε προφανώς ο Λοκ είναι ο ... διάδοχος!) 2. Η Ελοΐζ (+Ρίτσαρντ) τους πιστεύει με τη μία, λες και της είπαν το πιο απλό πράγμα του κόσμου και τους πηγαίνει στη βόμβα, τους δείχνει μυστικά περάσματα, τους εμπιστεύεται μέσα σε δευτερόλεπτα! Έλεος πάλι! 3. Ο Τσαινίς - Κορεάτης - σχιστομάτης "πρωταγωνιστώ σε βιντεάκια της Ντάρμα", τους πιστεύει επίσης με τη μία, και αποδέχεται το γεγονός ότι έχει μπροστά του τον 3 μηνών γιο του, λες και δεν τρέχει τίποτα!! (Έλεος όμως?) 4. Ο Σαίντ σκάει απ' το πουθενά, με όπλο στο χέρι, και οι hostiles τον δέχονται επίσης με τη μία! Βαριέμαι να γράψω άλλα, έχω δουλειά.. Α! Και μια απορία/συμπέρασμα/προβληματισμό: Όλο το σκηνικό με τον Λοκ, που βοηθάει τον εαυτό του, που ήρθε απ'το παρελθόν, με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις........ Βλέπουμε Ελοΐζ+Γουίντμορ (κυρίως) και τώρα και Λοκ, να ξέρουν το μέλλον και να "εκβιάζουν" τις καταστάσεις για να γίνουν τα πράγματα όπως αυτοί νομίζουν/ξέρουν.. Μήπως ρε παιδιά όλα αυτά γίνονται απο μία βλακεία? Μήπως ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, ανάλογα με κάτι που έπαθε/είδε στο μέλλον? Κατα πόσον δηλ. έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα? Μήπως ο Λοκ έπρεπε να πεθάνει και όχι να σώσει το τομάρι του, επειδή απλά έκανε χρονοτάξιδο? Ελπίζω να καταλαβαίνετε τί εννοώ... Θα επανέλθω..!
Cue Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δλδ μόνο εμένα το επεισόδιο μου προκάλεσε πολλαπλούς οργασμούς? ep15 - Follow the leader Richard: I saw them die Lock: I'm going to kill him Είμαι έτοιμος για το φινάλε. Ακολουθώ πιστά πλέον το whatever happened. Τώρα ίσως το "The Incident" να ήταν τελικά η bomb και όχι το ότι έκαναν drill!
depid Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 συμφωνω με το προλαλησαντα......κι εμενα μου δημιουργιθηκε το ιδιο συναισθημα.....εγω προβλεπω απο δω και περα να μη τα προλαβαινουμε τα γεγονοτα... μπαινουμε πλεον στο τελος ..... λοκ=νομιζω ο καλυτερος ρολος σε ολο το λοστ.....αυτο το βλεμμα οτι εγω μ@@@ και δερνω .....τα ξερω ολα και ειμαι αρχηγος εμενα με φτιαχνει, με τη καλη εννοια παντα...
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 συμφωνω με το προλαλησαντα......κι εμενα μου δημιουργιθηκε το ιδιο συναισθημα.....εγω προβλεπω απο δω και περα να μη τα προλαβαινουμε τα γεγονοτα...μπαινουμε πλεον στο τελος ..... λοκ=νομιζω ο καλυτερος ρολος σε ολο το λοστ.....αυτο το βλεμμα οτι εγω μ@@@ και δερνω .....τα ξερω ολα και ειμαι αρχηγος εμενα με φτιαχνει, με τη καλη εννοια παντα... Αν και το πιο πιθανό για μένα είναι ο Λοκ να πάρει τον πούλο στο τέλος.
Sellers Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ρε σεις, η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει λίγο και αγχώνομαι. Η σειρά οδεύει προς το τέλος της (αλλα 17 επεισόδια δηλαδή + το αυριανό διπλό αλλά αυτό δεν πιάνεται σε αυτό που θέλω να πω) και τα βασικά ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί ακόμα. Και με τρώει πολύ να μάθω τον τρόπο τον οποίο θα απαντηθούν. Τι θα γίνει? Θα τους μαζέψει όλους ο Λόκ ή ο Μπέν γύρω απο την φωτιά και θα τους πει ''Ακούω ερωτήσεις''? Πως ξαφνικά θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις ώστε κάθε ερώτημα να πάρει την απάντηση του και να συνεχίσει όμως και κανονικά η ιστορία. Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι τι έχουν να μας εξηγήσουν ακόμα και τελειωμό δεν έχει η υπόθεση. Μην αρχίσω τώρα και τα γράφω. Και σαν να μην έφτανε αυτό προσθέτουν κι'άλλα κουφά στην ιστορία. (Όπως π.χ την μαλακία που έκανε ο Μπέν με το νερό και φώναξε τον καπνό. Ότι να'ναι...) Και κάπου αρχίζεις και ανησυχείς σαν τηλεθεατής. Επίσης ανησυχείς και με το ποιο θα είναι το main story για την επόμενη σεζόν. Αν στο διπλό επεισόδιο που μένει τελικά οι Losties γυρίσουν μπροστά στο τώρα, μετά τι? Άλλη μια χρονιά στο νησί να βολοδέρνουν και (λογικά) να ψάχνουν πάλι τρόπους να φύγουν όλοι μαζί? Παλιά είχα μια σκέψη (τελείως χαζή μάλλον) για το πως θα εξελιχθεί η σειρά την τελευταία σεζόν αλλά την απέριψα τώρα τελευτάια. Συγκεκριμένα, πίστευα (ή ήθελα καλύτερα) αυτό το ''Whatever Happened, Happened'' να μην ισχύει και να εξελιχθεί έτσι η ιστορία ώστε να μην πέσουν οι Losties στο νησί, να μην γνωριστουν κ.λ.π και να μας δείξει τι θα συνέβαινε στην ζωή τους αν το αεροπλάνο προσγειωνότανε κανονικά. Και μέσα απο αυτό να έβρισκαν απαντήσεις τα ερωτήματα με έναν πολύ πλάγιο και κουφό τρόπο. Δηλαδή του στύλ ''αυτό έγινε διότι αν το αροπλάνο δεν έπεφτε τα πράγματα θα γίνοτανε έτσι...''. Αλλά πλέον δεν το πιστεύω το whatever happened, happened. το επεισόδιο με τον Ντάνιελ που είπε ότι μπορεί να αλλάξει τα μελλούμενα με έκανε να πιστέψω το ακριβώς αντίθετο. Αλλά ποιός ξέρει?
sheik Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Βασικα οποιος περιμενει να απαντηθει καθε μικρη λεπτομερεια,υπο-μυστηριο κλπ, πιστευω πως εθελοτυφλει. Μας εχουν πει πολλες φορες, οτι το νησι και ολα αυτα που συμβαινουν πανω του ειναι το ΜΕΣΟ για να πουν την ιστορια των 20+ αυτων επιζωντων. Το endgame για τους παραγωγους, ειναι του ποιοι ηταν οι χαρακτηρες στην αρχη και ποιοι τελικα θα ειναι στο τελος της σειρας. Φυσικα και καποια βασικα ερωτηματα(καπνος, jacob, αγαλμα, ιστορια νησιου) θα απαντηθουν, αλλα μην περιμενετε θαυματα. Για παραδειγμα σε μια προσφατη συνεντευξη που ειπαν για την Λιμπυ, χαλαστηκα αρκετα. Ειπαν οτι δεν θα μαθουμε περισσοτερα γι'αυτη διοτι δεν ειναι διαθεσιμη η ηθοποιος, και σαν σεναριογραφοι-παραγωγοι ΔΕΝ θελουν να ΠΟΥΝ την ιστορια της.Θελουν να την ΔΕΙΞΟΥΝ κι αυτο δεν γινεται.Μαλακιες φυσικα, διοτι εστω μια αναφορα μεσω ενος τριτου χαρακτηρα κλπ δεν θα πειραζε κανεναν. Επισης μιλησαν για τους αριθμους.Οι αριθμοι ως γνωστον εχουν ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ και κατα τη γνωμη μου πολυ ομορφα, μεσω του Lost experience.Ειπαν λοιπον, οτι μεσα στη σειρα, θα μαθουμε καποια ακομα πραγματα μαλλον, αλλα δεν θα απαντηθουν διοτι και καλα "εχουμε να κανουμε με ενα σοου που το βλεπουν οι hardcore fans,που θελουν να βλεπουν μυθολογια κλπ αλλα και οι υπολοιποι, οπως η μανα μου(lol) που απλα θελει να δει τον Σωγιερ να βγαζει τη μπλουζα του". Οποτε θεωρουν (μεγα λαθος για μενα) οτι οσοι ενδιαφερονταν για βαθυτερη μυθολογια, επαιξαν, εψαξαν και εμαθαν τι ειναι οι αριθμοι και μεσα στη σειρα δεν θα πουν κατι αλλο. Στο μονο στο οποιο συμφωνω μαζι τους ειναι στο παρακατω: Damon gave us a sense of what kind of Lost questions will be answered, and which other mysteries won't explicitly be explained by the end of the series: "There are certain questions about the show that I'm very befuddled by like, 'What is the Island?' or 'What do the numbers mean?' We're going to be explaining a little more about the numbers, maybe significantly more about the numbers, but what do you mean by 'What do the numbers mean?' What is a potential answer to that question? I feel like you have to be very careful about entering into midi-chlorian territory...I grew up on Star Wars, I've seen the Star Wars movies hundreds of times, I can recite them chapter and verse, and never once did anyone ever say to me or did it occur to me to say, 'What is the Force, exactly? Can you explain that for me, better than Alec Guinness does?' I understand, 'When are we going to find out about Libby?' That's a very finite question. 'Who is Jacob?' OK, yes, we've been talking to this guy named Jacob, so those questions then should have answers, but 'What is the Island?' That starts to get into 'What is the Force?' It is a place. I can't explain to you why it moves through space-time, it just does. You have to accept the fact that it does." Can you live with that? "
sstratos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ας μπώ και εγώ στην παρέα σας. Είμαι φανατικός της σειράς,και έχω μείνει αναυδος με τα τελευταία 3-4 επεισόδια !! Το μόνο που με χαλάει είναι οτι μετά το διπλό επεισόδιο του finale της 5ης σεσον , θα πρέπει να περιμένουμε 6 μήνες για την αρχή της 6ης!!!! δεν θυμάστε πέρσι τι έγινε? Τελείωσε μάιο και άρχισε φέτος τον γενάρη.. Ελεος δηλαδη,δεν τους νοιαζει η ακροαματικότητα που πέφτει με κάτι τέτοια ??
speedy23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ισα ισα που θα εχουν περισσοτερη τωρα μιας και ο κοσμος θα περιμενει πως και πως να αρχισει η τελευταια σεζον
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ελεος δηλαδη,δεν τους νοιαζει η ακροαματικότητα που πέφτει με κάτι τέτοια ?? Μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές ακολουθούν αυτό το μοντέλο προβολής των επεισοδίων τους ανα κύκλο, εδώ και χρόνια. Το οποίο μοντέλο σημαίνει και λίγα έως καθόλου διαλλείματα κατα τη διάρκεια της season, κάτι που το εκτιμούν αρκετά οσοι παρακολουθούν μια σειρά, ειδικά όταν αυτή δεν έχει αυτοτελή επεισόδια.
katsikoula Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Λοιπόν..Μία εντύπωση μου έμεινε απο όλο το επεισόδιο: Ήταν όλα υπερ-υπερβολικά!!!!! 1. Ο Λοκ έγινε ξαφνικά υπεράνθρωπος! Έλεος! (Πάντως, νομίζω πως δε θα σκοτώσει τον Τζέικομπ - εξ'άλλου, δε νομίζω να σκοτώνεται- αλλά θα πάρει τη θέση του. Αν Τζέικομπ=Κρίστιαν (=νεκρός που αναστήθηκε στο νησί), τότε προφανώς ο Λοκ είναι ο ... διάδοχος!) 2. Η Ελοΐζ (+Ρίτσαρντ) τους πιστεύει με τη μία, λες και της είπαν το πιο απλό πράγμα του κόσμου και τους πηγαίνει στη βόμβα, τους δείχνει μυστικά περάσματα, τους εμπιστεύεται μέσα σε δευτερόλεπτα! Έλεος πάλι! 3. Ο Τσαινίς - Κορεάτης - σχιστομάτης "πρωταγωνιστώ σε βιντεάκια της Ντάρμα", τους πιστεύει επίσης με τη μία, και αποδέχεται το γεγονός ότι έχει μπροστά του τον 3 μηνών γιο του, λες και δεν τρέχει τίποτα!! (Έλεος όμως?) 4. Ο Σαίντ σκάει απ' το πουθενά, με όπλο στο χέρι, και οι hostiles τον δέχονται επίσης με τη μία! Βαριέμαι να γράψω άλλα, έχω δουλειά.. Α! Και μια απορία/συμπέρασμα/προβληματισμό: Όλο το σκηνικό με τον Λοκ, που βοηθάει τον εαυτό του, που ήρθε απ'το παρελθόν, με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις........ Βλέπουμε Ελοΐζ+Γουίντμορ (κυρίως) και τώρα και Λοκ, να ξέρουν το μέλλον και να "εκβιάζουν" τις καταστάσεις για να γίνουν τα πράγματα όπως αυτοί νομίζουν/ξέρουν.. Μήπως ρε παιδιά όλα αυτά γίνονται απο μία βλακεία? Μήπως ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, ανάλογα με κάτι που έπαθε/είδε στο μέλλον? Κατα πόσον δηλ. έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα? Μήπως ο Λοκ έπρεπε να πεθάνει και όχι να σώσει το τομάρι του, επειδή απλά έκανε χρονοτάξιδο? Ελπίζω να καταλαβαίνετε τί εννοώ... Θα επανέλθω..! ας σου απαντησω σε μερικα απο τα ερωτηματα σου: 2. Λογικο δεν ειναι η Ελοϊζ να εμπιστευτει αμεσως τον γιατρο κ την Kate??? αφου μολις πυροβολησε τον επιστημονα (τον γιο της), της ειπε οτι ειναι ο γιος της κ μετα αυτη ειδε το ημερολογιο του στο οποιο η Ελοϊζ στο μελλον θα του γραψει ενα μηνυμα. μετα απο αυτο λογικο ειναι να πειστει για αυτα που λεει ο γιατρος 3. θυμασε σε ενα επεισοδιο που ηταν ο "Τσαινίς - Κορεάτης - σχιστομάτης", ο γιος του κ ο Χερλι κ αρχισε κ πεταγε μπιχτες ο Χερλυ οτι ο αλλος ειναι ο γιος του "Τσαινίς - Κορεάτης - σχιστομάτης"???? σε εκεινη την σκηνη ο επιστημονας κατι υποψιαστηκε κ ρωτησε τον γιο του αν οντως ειναι ο γιος του αλλα αυτος το αρνηθηκε. μετα σε αλλο επεισοδιο (σε επομενο) ο επιστημονας που παιζει στα βιντεακια μιλησε με τον Φαραντεϋ ο οποιος του εξηγησε οτι ολοι αυτοι ειναι απο το μελλον κ τα σχετικα κ μετα ο αλλος επιστημονας της Dharma για να το σιγουρεψει πηγε στον Χερλυ κ στον γιο του κ τους ψαρεψε κ ο Χερλυ "καρφωθηκε" κ μετα ο αλλος παραδεχτηκε οτι ειναι ο γιος του. 4. Το οτι ο Σαγιντ εμφανιζεται απο το πουθενα δεν μου κανει εντυπωση. αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι τοσο καιρο ζουσε στην περιοχη των "εχθρικων" κ δεν τον ειχαν παρει ειδηση. τεσπα... απο εκει κ περα λογικο δεν ειναι να τον δεχονται οι hostiles (Ριτσαρντ+Ελοϊζ) με την μια??? δεν ειχαν κ περιθωρια αντιδρασης. αλλοστε η Ελοϊζ ειχε πορωθει με αυτο που πηγαιναν να κανουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ρε άνοιωθο katsiki βάλε spoilers το κέρατό μου! δλδ πόσο αναίσθητοι είστε?
vaso7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αυτοί που έφυγαν από το νησί με το υποβρύχιο θα μείνουν για πάντα στο 1977? Πως στο καλό θα επιστρέψουν και αυτοί στο "παρόν" τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.