Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεος τι βλεπουμε πλεον.........το εχουν μπερδεψει τοσο που κανενας πραγματικα και εντος και εκτος εργου δεν ξερει που παν τα τεσσερα....πλακα ειχε εκει που ειπε ο sayer για το νταμπλ της αεκ...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό, αλλά προς το παρόν είναι απλά ένα χτίσιμο. Τα πυροτεχνήματα θα είναι στο season finale, με το καθιερωμένο βέβαια αναπάντητο ερώτημα που θα μας τυραννάει όλο το καλοκαίρι.

Μου θύμισε πάντως το χτίσιμο που έγινε στη σεζόν που πεθαίνει ο Τσάρλι στο τέλος, που είχε πάλι πολλές παράλληλες ιστορίες.

Εμένα, πάντως, μου άνοιξε την όρεξη!

(ποιο διπλό της ΑΕΚ ρε; )

Δημοσ.

ο τζακ θελει να πυροδοτηση την βομβα ο σογιερ, η γκομενα του και η κειτ φευγουν με το υποβριχιο ο μαιλς ο χουγκο και ο τζιν ετοιμαζονται για να πανε στην παραλια και ο λοκ παει να σκοτωσει τον τζεικομπ

• Moderators
Δημοσ.
Καμια εξηγηση για

ποιο λογο παει ο Λοκ να σκοτωσει τον Τζεικομπ???

Έχω μια εξήγηση, αλλά παραπέμπει σε Carnivale. (ή/και Highlander :P)

Δημοσ.
Καμια εξηγηση για

ποιο λογο παει ο Λοκ να σκοτωσει τον Τζεικομπ???

ισως επειδη

ο καπνος και ο τζεικομπ ειναι εχθροι και επειδη ο καπνος βοηθησε τον λοκ να αναστηθει να του χρωσταει χαρη ο λοκ και ετσι παει να σκοτωσει τον τζεικομπ

ξερω χαζομαρες λεω αλλα που ξερεις ισως...........:mrgreen:

Δημοσ.

Την επόμενη Τετάρτη θα προβληθεί το τελευταίο διπλό επεισόδιο ή μεσολαβεί κενή εβδομάδα;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το επεισοδιο τραγκικ, αντε να δουμε το τελος γιατι βαρεθηκα να προσπαθω να καταλαβω τι γινεται..ελεος δλδ...

Γιατί, φαντάζεσαι ότι θα μάθεις τι γίνεται φέτος; Αντίθετα, προετοιμάσου για ένα τεράστιο wtf με το οποίο θα μείνεις για 6 μήνες τουλάχιστον. Μόνο του χρόνου έχεις το δικαίωμα να πεις "άντε, επιτέλους να καταλάβουμε".

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:23 ----------

Έχω μια εξήγηση, αλλά παραπέμπει σε Carnivale. (ή/και Highlander :P)

Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δω το Carnivale, πακέτο όλα τα επεισόδια, απλά περιμένω το καλοκαίρι, να έχω χρόνο.

Υπάρχει περίπτωση (επειδή ξέρω ότι το έχουν κλέψει πολύ το Carnivale στο Lost) να μου χαλάσει λες τη σειρά; Μήπως να κόψω το Lost μαχαίρι, για να μη μου χαλάσει την Carnivale εμπειρία; Γιατί έχω πολύ υψηλές προσδοκίες γι' αυτή τη σειρά και δε θέλω να spoilerιαστώ από το Lost, που πιθανώς θα είναι η απομίμησή του...

Τώρα θα μου πείτε, πως γίνεται να παρακολουθείς φανατικά το Lost και παρ'όλα αυτά να έχεις δέσιμο με μια σειρά που δεν έχει δει ποτέ, η απάντηση βρίσκεται στο ότι το Carnivale έχει μόλις 24 επεισόδια, οπότε το βρίσκω πιο... "τίμιο". Το Lost κάνει πολύ stretch. Θα ήταν πολύ πιο γμτ σειρά αν κράταγε 4 κύκλους.

Δημοσ.
Γιατί, φαντάζεσαι ότι θα μάθεις τι γίνεται φέτος; Αντίθετα, προετοιμάσου για ένα τεράστιο wtf με το οποίο θα μείνεις για 6 μήνες τουλάχιστον. Μόνο του χρόνου έχεις το δικαίωμα να πεις "άντε, επιτέλους να καταλάβουμε".

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:23 ----------

Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δω το Carnivale, πακέτο όλα τα επεισόδια, απλά περιμένω το καλοκαίρι, να έχω χρόνο.

Υπάρχει περίπτωση (επειδή ξέρω ότι το έχουν κλέψει πολύ το Carnivale στο Lost) να μου χαλάσει λες τη σειρά; Μήπως να κόψω το Lost μαχαίρι, για να μη μου χαλάσει την Carnivale εμπειρία; Γιατί έχω πολύ υψηλές προσδοκίες γι' αυτή τη σειρά και δε θέλω να spoilerιαστώ από το Lost, που πιθανώς θα είναι η απομίμησή του...

Τώρα θα μου πείτε, πως γίνεται να παρακολουθείς φανατικά το Lost και παρ'όλα αυτά να έχεις δέσιμο με μια σειρά που δεν έχει δει ποτέ, η απάντηση βρίσκεται στο ότι το Carnivale έχει μόλις 24 επεισόδια, οπότε το βρίσκω πιο... "τίμιο". Το Lost κάνει πολύ stretch. Θα ήταν πολύ πιο γμτ σειρά αν κράταγε 4 κύκλους.

Βέβαια το Carnivale στην ουσία δεν τελείωσε ποτέ γιατί η σειρά 'κόπηκε' στη 2η σαιζόν λόγω κόστους..αλλά το τέλος της 2η σαιζόν μπορείς να το θεωρήσεις άνετα ένα είδος 'τέλους'(ίσως και καλύτερα έτσι, πιθανόν να ξεχείλωνε αργότερα όπως το lost) ... Πάντως πιστεύω ότι το Carnivale είναι εντελώς άλλη φάση και δε θα ξενερώσεις με TIΠΟΤΑ(ειδικά μετά το 4ο-5ο επεισόδιο)..είναι καταπληκτική σειρά..

Τώρα πάω να δω κι εγώ να δω το τελευταίο Lost...η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχω ξενερώσει με τον 5ο κύκλο...:-(

Δημοσ.

αλλος κοσμος, αλλη μυθολογια, αλλη εποχη, αλλο επιπεδο, περισοτερο σεβασμος στον θεατη, σωστη αναπτυξη χαρακτηρων και ιστοριας εστω και αν φαινετε αργη......Το carnivale αν αφηνανε τον δμιουργο της να πει την ιστορια οπως θελει θα ηταν η καλυτερη σειρα εβερ, αλλα το κοψανε. Ηθελε 5-6 σεζον παραπανω τουλαχιστον ειχε δηλωσει ο ιδιος γι αυτο και αρνειται να το ξεπεταξει σε τηλεταινια. Αν και το να τραβουσε για 8-9 σεζον φανταζει για ξεχειλωμα επιπεδου λοστ, η ατμοσφαιρα και το μυστηριο στην σειρα ηταν μαγευτικο και οχι απελπιστικο οπως στο λοστ. Τουτεστιν για πολλους (me included) η σειρα αν και δεν ολοκληρωθηκε ουτε κατα το ημισυ, παραμενει κορυφη και σιγουρα στο τοπ5 ολων τον εποχων. Manuel αγορι μου καλο και το λοστ αλλα στο carmival θα διακρινεις το κατι παραπανω, do yourself a favour και μην το καθυστερεις αλλο. Ααα και δεν νομιζω να εχουν και καμια σχεση στην ιστορια, δεν υπαρχει περιπτωση βλεποντας το ενα να επηρεασει την θεαση του αλλουνου

Εντιτ, γραψε λαθος, μαλλον εχω ξεχασει το καρνιβαλ λολ, μανουελ μην διαβασεις το σποιλερ

spoiler αλλα και για τις δυο σειρες

διαβασα πισω τον praetorian να λεει την σκεψη περι εξηγησης αλλα carnivale και ξυπνησα. Φανταζομαι ενοεις το management, που δεν βλεπαμε ποτε, ηταν μια οντοτηα απροσδιοριστη, ζουσε αποκλειστικα στο τραιλερ του και δεν εβγενε ποτε και ηταν κρυμενο πισω απο μια κουρτινα απο οπου εδινε εντολες στον υποδιευθηντη και καλα του καρναβαλιου (τον νανο).

και το παρομοιαζεις με τον jakob. Δεν το συνδεσα ετσι, σιγουρα εχει επιροες και μοιαζει, η ιστορια ταιριαζει αλλα αν συμβει το ιδιο πρεπει να φανε πολυ κραξιμο. Στο carnivale ο Belyakov (το management) ξεγελαει τον ben ωστε να τον κανει να τον σκοτωσει και ετσι του περναει ολη την γνωση και τις ικανοτητες που ειχε. Αν ο λοκ παει να φαει τον ιακωβο για να γινει νεος ιακωβος στην θεση του θα ειναι ξεφτιλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...