συννεφάκι Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλά ρε παιδιά, δε διαβάζετε τα ποστ μου; Τι κάθομαι και τα γράφω; Το είπε γιατί η ίδια γνωρίζει την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων μέχρι ένα σημείο και την έχει δεδομένη. Πχ ξέρει ότι κάποτε ο γιος της θα επιστρέψει στο παρελθόν, όπου και θα τον σκοτώσει, όπως ξέρει ότι θα γυρίσουν πίσω στο νησί αυτοί που το εγκατέλειψαν (προφανώς γιατί τους έχει συναντήσει) και μάλιστα (επαναλαμβάνω) κάνει ότι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι θα συμβούν αυτά τα πράγματα, γιατί πιστεύει πως αν ΔΕΝ συμβούν θα υπάρχουν σοβαρές συνέπειες (πιθανώς η ίδια θεωρεί πως θα χαλάσει το χωροχρονικό συνεχές και τότε ποιος ξέρει τι γίνεται). Από τη στιγμή που συνέβησαν τα γεγονότα που ΓΝΩΡΙΖΕ πως θα συμβούν, τώρα δεν ξέρει πλέον τι μέλλει γενέσθαι. edit: Να διευκρινήσω εδώ, ότι το χρονικό σημείο που λέει "για πρώτη φορά δεν ξέρω", είναι μετά απ' όλα αυτά τα γεγονότα, έτσι; Συγγνώμη... Διαβάζω όλα τα ποστ (ΟΛΑ!), αλλά μάλλον μου διέφυγε αυτό το κομμάτι.. Το βιντεάκι το ήξερε κανείς σας ξαναρωτάω???????
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Παιδιά για να μην ψάχνω 131 σελίδες μήπως γνωρίζετε πότε τελειώνει το Lost? Tου χρόνου, τέτοια εποχή. Το βιντεάκι το ήξερε κανείς σας ξαναρωτάω? Εγώ το είδα πρώτη φορά πριν μερικές μέρες. Από ό,τι φαίνεται δεν πρέπει να του δίνουμε πολύ βάση γιατί οι δημιουργοί δήλωσαν ότι ήταν περισσότερο για διαφημιστικούς σκοπούς παρά canon στη σειρά. To σχετικό quote ακολουθεί σε spoiler. Alex: Moving on to more show, or so to speak, related questions. In the special alternate reality game The Dharma Project from last year. A lot of fans want to know, since basically funding was pulled out of the Dharma project last year, what was going to be the final revelation of The Dharma Project? Since The Lost Experience was about the numbers, and Find 815 was about the fake wreckage, so, what was going to be the final act of The Dharma Project? Damon: Essentially the whole idea was to signal to the audience that our characters: Jack and Kate and Sawyer and Hurley and Juliet and Sayid were going to end up in Dharma times, and Faraday too, sorry, and Miles of course, strongly imply that our characters were going to appear in Dharma times. So that would be something that would be sort of set up in the Internet experience. I think some people believe that they hear Faraday's voice in the Comic-Con experience. These events are sort of partially canon but more promotional than they are canon. Giving the audience a sneak peak as to what the season is about. Πηγη: πρόσφατη συνέντευξη Carlton Cuse & Damon Lindelof στη Lostpedia.
sheik Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Eχμ.... Αυτη εδω η ερωταπαντηση : Alex: One mystery that you said a month ago, in a Sky One interview, you were not going to show us is basically Libby's backstory, yet two seasons ago you basically said there was one significant missing piece from her story which is how she got from Desmond to the mental institution, and you also added that to know that answer, you had to show her story through another character's flashback. So, now that you've said that her story is done on the show, can you now tell us her missing piece and which character would you have told it through? Carlton: Uhh, you know, again, these are not questions that we are going to answer. I think the point we were trying to make with the Libby story is that everything is graded in terms of importance for us, and, as we are doing the last season of the show, it's not going to be sort of a didactic, you know, here's a list of a thousand questions that we're going to answer. That would not make for a very entertaining show. We are focusing on what we consider to be the significant questions, and mysteries, and character relationships. That's the story that we're gonna tell. I think that the reference to Libby was more illustrative of the fact that I think, we accept the fact that in the end of the day there will, probably, you could ask a spectrum of a thousand different fans “Well what question did you not get answered?” and there might be a thousand different answers, but we are focusing on what we consider to be the main questions of the show and the main narritive. It's impossible to tie up every loose end, and we don't really consider, honestly, Libby's story is incredibly tangential to the principle action on the show. For us, the focus of the final season really has to be on the main characters and what would generally be acknowledged as the most significant mysteries. ειναι kind of.... lame ,που θα'λεγε και ο Χιουγκο και αυτο γιατι ειχαν πει οτι θα μαθαιναμε για την Λιμπυ. Νταξει, δε παιζει και πολυ σημασια.Θελω να πω, απλα το προσπερνας με μια πολυ λογικη υποθεση του στυλ " Ο αντρας της πεθανε, δεν το αντεξε γι'αυτο και κατεληξε στο ψυχιατρειο", αλλα το θεμα ειναι οτι μας το παρουσιασαν σαν σουπερ ντουπερ cliffhanger, οποτε λογικο ειναι να περιμεναμε περισσοτερα.
Sellers Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τα flashbacks σε κάθε επεισόδιο ήταν από τα πιο δυνατά στοιχεία της σειράς στις πρώτες μέρες της. Όχι όμως και από τα πρωτότυπα. Τι διάολο, δεν έβλεπε κανείς Highlander; (deja vu. μάλλον το έχω ξαναπεί κάπου αυτό ) Εντάξει, πλάκα έχει το RAGE mode του τύπου, αλλά ως εκεί. Ή θα αλλάξεις avatar να συννενοηθούμε ή κάθε φορά θα κολλάω εκεί. It's hot in here, must be summer... :cry: Ναι ρε μάστορη, δεν λέω ότι είναι πρωτότυπα τα flashback, λέω για το πως βλέπει το θέμα ο τύπος. Λέει δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά. Ε και τι πάει να πει αυτό? Ότι απαγορεύεται να το δείς??? Κατάλαβες my friend???
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ή θα αλλάξεις avatar να συννενοηθούμε ή κάθε φορά θα κολλάω εκεί. It's hot in here, must be summer... :cry: Μάλλον θα βγάλω το καλοκαίρι μ'αυτό... Ή στην ίδια κατηγορία τέλος πάντων. Ναι ρε μάστορη, δεν λέω ότι είναι πρωτότυπα τα flashback, λέω για το πως βλέπει το θέμα ο τύπος. Λέει δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά. Ε και τι πάει να πει αυτό? Ότι απαγορεύεται να το δείς? Σύμφωνοι εδώ.
yannis27gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μήπως (λέω εγώ...) το επεισόδιο αυτό είχε το εντελώς διαφορετικό νόημα απ' το προφανές; Δηλαδή, μήπως είναι εφικτό να αλλάξεις το παρελθόν κι αυτός είναι τελικά ο ρόλος που θα παίξουν οι λοστ; Γιατί αλλιώς, τι μένει να δούμε; Το πώς θα φτάσουμε στο ήδη γνωστό τέλος της ιστορίας; Μήπως λέω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 σε λίγες ώρες θα βγει...έχουμε και μια διαφορά ώρας από την Αμερική
ocelotgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ουοου, εχετε δικιο ειναι νωρις ακομα... κατι συμβαινει με τον χρονο γυρω μου, σαν να διαστελλεται ενα πραγμα... :shock:
thief7710 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 No more Lost for this guy... ελληνικα ελληνικα ελληνικα
Filos19 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδιά δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά το Lost πλέον έχει γίνει ελεεινό με την τόση φαντασία που εμπεριέχει. Δύσκολα να βγάλει άκρη κανείς αν δεν δει καμιά 10ριά φορές το κάθε επεισόδιο. Για μένα έχει φύγει η αρχική μαγεία των τριών πρώτων seasons.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.