Cue Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 kirileman said and then there was silence... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Σκηνη Daniel-Widmore Ρε μαγκες τι εγινε? Πηραν την παλια σκηνη που κοιταζει αναστατωμενος το ερειπιο και κολλησαν σκηνη που γυρισαν τωρα με την συνομιλια Ντανιελ-Τσαρλς? Στην μια φαση τον βλεπεις με κοντο αλλιώτικο μαλλι, και με το που γυρναει οταν χτυπαει το κουδουνι κανει κοντινο και τον βλεπεις με το τωρινο μακρυ μαλλι του? Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν ηταν εσκεμενο αυτο ή αν τους ξεφυγε. -Παντως απο την συζητηση μπορεσατε να καταλαβετε οτι ο Τσαρλς ηταν ο πατερας του ετσι?
συννεφάκι Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! Έχω μόνο δύο απορίες: 1. Ο Ντάνιελ πώς ήξερε ότι θα συμβούν όλα αυτά? 2. Γιατί η Ελοΐζ δεν ξέρει τί θα συμβεί απο δω και πέρα? Επειδή μάλλον έφυγε απο το νησί, αφού πυροβόλησε (και μάλλον σκότωσε) τον Νταν? Άρα ξέρει όλα τα πριν αλλά όχι τα μετά? Τελικά, προφανώς, "whatever happened, happened"......... Τεσπα.. πάω μια βόλτα στο lostpedia και θα επιστρέψω..
Cue Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Σκηνη Daniel-Widmore Ρε μαγκες τι εγινε? Πηραν την παλια σκηνη που κοιταζει αναστατωμενος το ερειπιο και κολλησαν σκηνη που γυρισαν τωρα με την συνομιλια Ντανιελ-Τσαρλς? Στην μια φαση τον βλεπεις με κοντο αλλιώτικο μαλλι, και με το που γυρναει οταν χτυπαει το κουδουνι κανει κοντινο και τον βλεπεις με το τωρινο μακρυ μαλλι του? Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν ηταν εσκεμενο αυτο ή αν τους ξεφυγε. lol τώρα το πρόσεξα που το είπες. Κάνει μπαμ μάλιστα. Δε νομίζω να ήταν εσκεμένο όλα τα πλάνα στο παρελθόν ήταν με μακρύ μαλλί. Το "παλιά σκηνή" χάνω λίγο. Πότε το είχε ξαναδείξει?
συννεφάκι Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν έχει και τίποτα τρομερό το lostpedia, αλλά ρε παιδιά, εσείς αυτό το βιντεάκι το έχετε ξαναδεί??? Dharma Booth Video (link to lostpedia, with all the details) Απαντάω μόνη μου (με τη βοήθεια του λοστπεδια ) σε αυτό που ρώτησα πριν: - Ο Ντάνιελ πώς ξέρει ότι θα συμβούν όλα αυτά? Απάντηση: Μα , έχει ξαναπάει στο νησί, αλλά εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα! Πήγε δηλ. 2 φορές, όχι μία. (Κρίμα ρε γαμώτο που θα λείπω το 3ημερο και δε θα μπορώ να σχολιάσω...) Edit: lol τώρα το πρόσεξα που το είπες. Κάνει μπαμ μάλιστα. Δε νομίζω να ήταν εσκεμένο όλα τα πλάνα στο παρελθόν ήταν με μακρύ μαλλί. Το "παλιά σκηνή" χάνω λίγο. Πότε το είχε ξαναδείξει? Το είδαμε στον 4ο κύκλο, όπου μας έκαναν μία μικρή παρουσίαση των "νεοφερμένων" στο νησί (Ναόμι,Μάιλς,Φαραντέι), στο επεισόδιο "Confirmed Dead". ΞανάEdit: Γιατί ο Daniel όμως έχει ακόμα την απορία? (you knew this was gonna happen) Γιατί πιστεύει ότι "έκανε λάθος" που τους έστειλε πίσω?[/spoiler'] Βρε συ, νόμιζε ο άνθρωπος ότι έκανε λάθος, αλλά όταν είδε την Ελοΐζ, συνειδητοποίησε ότι τελικά ότι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει. Δεν το λέει σαν απορία (you knew this was gonna happen), αλλά σαν συνειδητοποίηση ((you knew this was gonna happen....!)
kostetos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πολυ καλο επισοδειο ξεκαθαριζει ενα ακομη μυστηριο για το τροπο που λειτουργει το νησι..Μενει ακομη ομως να μας πουν απο που και απο ποιους προερχεται αυτη η ενεργεια..
fysob Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Απαντάω μόνη μου (με τη βοήθεια του λοστπεδια ) σε αυτό που ρώτησα πριν: - Ο Ντάνιελ πώς ξέρει ότι θα συμβούν όλα αυτά? Απάντηση: Μα , έχει ξαναπάει στο νησί, αλλά εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα! Πήγε δηλ. 2 φορές, όχι μία. Τι εννοεις?Ποτε εγινε αυτο?Που το γραφει?Δωσε λινκ:-D
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Προσωπικά δε μου άρεσε το επεισόδιο και τόσο. Για εμάς που ξέρουμε πως λειτουργεί ο χρόνος και το νησί ήταν εντελώς προβλέψιμο αυτό που θα συμβεί (εντάξει, εκτός από μερικές "λεπτομέρειες"). Και μου έκανε κακή εντύπωση που o Ντάνιελ που υποτίθεται είναι η σούπερ διάνοια και πανέξυπνος, δεν έχει καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί ο χρόνος, ενώ είναι μάλιστα κάτι που μελετάει σε όλη του τη ζωή και πιστεύει ότι έχει την δυνατότητα ν' αλλάξει κάτι από αυτά που έχουν συμβεί και ότι υπάρχει μεταβλητή. Εδώ εγώ που δεν φημίζομαι για σούπερ διάνοια (αλλά για απλά αμόλυβδη) και το έχω καταλάβει, αυτός ακόμα; Βέβαια η αλήθεια είναι, πως ότι συμβαίνει, συμβαίνει ακριβώς επειδή κάποιοι άνθρωποι πράττουν θεωρώντας (λανθασμένα) ότι μπορούν και επηρεάζουν τα όσα έχουν συμβεί, αλλιώς θα είχε δημιουργηθεί μια εναλλακτική πραγματικότητα στο μέλλον. Από τη στιγμή όμως που το μέλλον είναι αυτό που είναι, οι πράξεις του παρελθόντος είναι δεδομένες, άσχετα με τα κίνητρα του καθενός. By the way, η μάνα του Ντάνιελ, είναι η μόνη μέχρι στιγμής που όχι απλά έχει συναίσθηση του ότι δεν μπορεί ν' αλλάξει τα όσα έχουν συμβεί, αλλά κάνει και ότι μπορεί για να οδηγήσει εκεί τα πράγματα (ακόμα μια συμπεριφορά που όπως είπα δημιούργησε ότι δημιούργησε). Αυτό ακριβώς εξηγεί και πολλές από τις ατάκες της. Πχ στον Μπεν -Και τι θα γίνει αν δεν πάμε όλοι πίσω στο νησί; -Οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες, τρομερές κτλ ...εννοώντας ότι δεν πρέπει να διαταραχθεί η γραμμή του χρόνου (δηλαδή να συμβεί αυτό που ήθελε να κάνει ο Ντάνιελ, ν' αλλάξει με την ελεύθερη βούλησή του το μέλλον), γιατί οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες. Και πράγματι, ένα ακόμα σημείο που μ' ενόχλησε στην συμπεριφορά του Ντάνιελ. Δηλαδή τι περίμενε ότι θα συμβεί; Θα χανόταν ένα μέρος του χρόνου σε κάποιο παράλληλο σύμπαν; Πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα μέλλον που έχει ήδη υπάρξει; Δηλαδή, και πού να πάει; Σε μαύρη τρύπα; Έλεος, ήταν τελείως χαζή σκέψη. Άλλη ατάκα της Ελόιζ-πως-την-λενε είναι που λέει στην Πενέλοπε ότι από εδώ και πέρα, δεν ξέρω το μέλλον. Ήξερα μόνο μέχρι τη στιγμή που στέλνω πίσω το γιό μου, γιατί ήταν αναπόφευκτο να συμβεί κτλ κτλ, σου λέει. Ο μόνος άλλος που φέρεται σαν την μάνα του Ντάνιελ, είναι ίσως ο Τζακ, που δεν ασχολήθηκε να σώσει τον Μπεν γιατί θεώρησε ότι θα σωθεί μόνος του έτσι κι αλλιώς και είχε βέβαια δίκιο (όποιος σκέφτεται έτσι έχει δίκιο). Πρώτη φορά πάντως βλέπω lost, ξέροντας το τέλος.
john1987 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εγω ρε παιδια δεν καταλαβα το εξης: Ωραια ας υποθεσουμε οτι ο Ντανιελ αντεστρεφε τη αλυσιδα των γεγονοτων η οποια οδηγησε στην πτωση του αεροπλανου,οι losties που εχουν ξεμεινει στο 77 τι θα εκαναν τοτε?Δλδ εχει καποια σημασια να αλλαξεις το μελλον ενω εχεις κολλησει 30 χρονια πισω?Αφου ειναι ηδη στο νησι.
sheik Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 john1987 και manuel Αυτο ακριβως αναρωτιεται και η Κεητ...Δεν ειναι, λεει, παρανοικο το οτι προσπαθει να σβησει οσα μας εχουν συμβει?Ποιος ο λογος?Τα ζησαμε....Ζησαμε τον πονο, την μιζερια,την πεινα, το να εισαι lost. Ο Ντανιελ απλα εχει παρασυρθει απο το ιδιο του το μυαλο.Ναι μεν πιστευει και ΞΕΡΕΙ οτι οτι εγινε, εγινε αλλα καποιοι παραγοντες(π.χ Σαρλοτ) τον αναγκαζουν να αμφισβητει τα ιδια τα λεγομενα του και να προσπαθει να κανει το αντιθετο απο οσα ο ιδιος λεει πως εχει αποδειξει. Ναι, ειναι λιγο κουλη η αλλαγη συμπεριφορας, αλλα για μενα δικαιολογημενη..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 sheik, έχεις ένα δίκιο. Ίσως ήμουν αυστηρός. Τη στιγμή που ο Ντάνιελ μας παρουσιάζεται ως ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσε να ζήσει ποτέ καμία χαρά στη ζωή του, είναι και ένας άνθρωπος σε απόγνωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.