Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συννεφακι τα μπερδεψες..

Η ομαδα του Γουιντμορ δεν εχει να κανει με την Νταρμα.Γουιντμορ και Μπεν, ανηκαν στους hostiles,ο Γουιντμορ απο παντα ενω ο Μπεν απο ενα σημειο και μετα οπως εχουμε δει.

Στην ουσια ομαδα Γουιντμορ και ομαδα Μπεν ανηκουν στην ιδια πλευρα, απλα υπαρχει εμφυλιος μεταξυ τους.

Τωρα η τριτη ομαδα με Ιλανα και Μπραμ, ενας θεος ξερει...

Ααα! Σωστά! Σορρυ..

Οι Νταρμίτες δεν εκπροσωπούνται απο κανέναν? :confused:

Τα ξαναμπέρδεψα... :-(

Όμως, απο τη στιγμή που είναι αντίπαλα στρατόπεδα, είναι δύο διαφορετικές ομάδες.

Στο σύνολο συμφωνούμε πάντως.. :)

Υσ: α, αφού οι Νταρμίτες δεν υπάρχουν πια, απο ποιόν να εκπροσωπούνται? Όμως οι hostiles είναι με την πλευρά του Μπεν, άρα, σε τελική ανάλυση, ο Γουίντμορ πού ελπίζει? Αφού τον έδιωξαν, είναι δυνατόν να τον ξαναδεχτούν?

(Τώρα αυτό να το βάλω σε σπόιλερ? Λες να μου την ξαναπούνε? Χμμ..)

Δημοσ.

τον ριτσαρντ που τον πας....αυτος καποιο λογο θα εχει στο εργο εκτος απο το να βαφεται....μου φαινεται κλειδι στην ιστορια.

Δημοσ.
συννεφακι τα μπερδεψες..

Η ομαδα του Γουιντμορ δεν εχει να κανει με την Νταρμα.Γουιντμορ και Μπεν, ανηκαν στους hostiles,ο Γουιντμορ απο παντα ενω ο Μπεν απο ενα σημειο και μετα οπως εχουμε δει.

Στην ουσια ομαδα Γουιντμορ και ομαδα Μπεν ανηκουν στην ιδια πλευρα, απλα υπαρχει εμφυλιος μεταξυ τους.

Τωρα η τριτη ομαδα με Ιλανα και Μπραμ, ενας θεος ξερει...

Οι μουσάτοι της πρώτης χρονιάς που κλέψανε τον Walt με τη βάρκα, με ποια ομάδα ήταν; Και γιατί είχαν γένια; Τους είχαν χρονομεταφέρει από το Woodstock;

Δημοσ.

nikosBruin βλεπουμε την ιδια σειρα? :P

Οι "μουσατοι" ηταν Others, τσιρακια του Μπεν....

Γενια φορουσαν για αντιπερισπασμο.

Δημοσ.
Ααα! Σωστά! Σορρυ..

Οι Νταρμίτες δεν εκπροσωπούνται απο κανέναν? :confused:

Τα ξαναμπέρδεψα... :-(

Όμως, απο τη στιγμή που είναι αντίπαλα στρατόπεδα, είναι δύο διαφορετικές ομάδες.

Στο σύνολο συμφωνούμε πάντως.. :)

Υσ: α, αφού οι Νταρμίτες δεν υπάρχουν πια, απο ποιόν να εκπροσωπούνται? Όμως οι hostiles είναι με την πλευρά του Μπεν, άρα, σε τελική ανάλυση, ο Γουίντμορ πού ελπίζει? Αφού τον έδιωξαν, είναι δυνατόν να τον ξαναδεχτούν?

(Τώρα αυτό να το βάλω σε σπόιλερ? Λες να μου την ξαναπούνε? Χμμ..)

Ένα πράγμα σαν τα βαλκάνια ;-) Άντε να βρεις από πού κρατάει η σκούφια του καθενός….

Δημοσ.
Sheik μόλις δεις το επεισόδιο ξέρεις εσύ... SPOILER

Παπαχλαμίδα σου έχω άσχημα νέα:

BIG SPOILER

Ο Ντάνιελ μάλλον μας χαιρέτησε... :cry:

Δημοσ.

Το επεισοδιο τα Ε Σ Π Α Σ Ε!

Δεν ξερω γιατι μου ειχε καρφωθει οτι ειναι Desmont επεισοδιο αλλα τελικα δεν με χαλασε καθολου...

Δημοσ.

Εμένα να πω την αμαρτωλή αμαρτία μου, δεν με ξετρέλανε, αλλα ότι έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη, τα έβαλε. Βρήκαμε το σημείο 0.

Δημοσ.

Φοβερο το επεισοδιο.Ξεκαθαρισαν και πολλα πραγματα σχετικα με τον Ντανιελ...

Πολυ κριμα βεβαια που πεθανε.Ηταν απο τους καλυτερους χαρακτηρες.

Τραγικο που η μητερα του τον εστειλε στον θανατο του.Μια ζωη το ηξερε, το ειχε ηδη ζησει και απλα εκανε οτι επρεπε ωστε αυτο να πραγματοποιηθει.

Κατα τα αλλα, ξεκινησε ο ΧΑΜΟΣ στο Νταρμοχωριο, το ψεμα ξεσκεπαζεται και γενικα προβλεπω εναν μικρο πανικο.

Too bad Daniel, whatever happened,happend.Ακομα κι αν νομιζες εν τελει οτι μπορεις να αλλαξεις πραγματα, δε μπορεις :(

Δημοσ.

Εγώ πάλι μπερδεύτηκα :P

ep14 - The Variable

Υπάρχει variable ή όχι? Τα γεγονότα μπορούν να αλλάξουν ή όχι?  Πως θα μπορούσε (και λέω θα γιατί μάλλον μας άφησε νωρίς) να αποτρέψει το plane crash?

Η μητέρα του Daniel προφανώς χρειάστηκε να ζήσει τόσα χρόνια με την σκέψη ότι μία μέρα θα σκοτώσει τον γιο της.

Αυτό το πέρνουμε ως δεδομένο! Δε θα μπορούσε να το αλλάξει, γιατί ακριβώς whatever happened, happened!

Γιατί ο Daniel όμως έχει ακόμα την απορία? (you knew this was gonna happen) Γιατί πιστεύει ότι "έκανε λάθος" που τους έστειλε πίσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...