Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παντα για epic episode λεμε και στο τελος βγαινει πατατα...αν δειξει βεν θα ειναι γαματο..

κανενα επεισοδιο του λοστ δεν ειναι πατατα εκτος απο ενα που ολοι γνωριζουμε...........μπορει να μην ειναι ολα επικα τα επεισοδια αλλα και το χειροτερο ειναι καλυτερο απο οποιαδηποτε επεισοδιο αλλης σειρας

• Super Moderators
Δημοσ.

13 μέχρι στιγμής από συνολικά 16...

το 16ο είναι διπλό αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Γιατί έχω ένα feeling ότι το last episode "The Incident" θα μας δείξει το σκηνικό με το πως πέθαναν οι της Dharam και τι έγινε με τους losties εκείνη την στιγμή?

Ίσως να είναι και το λεγόμενο 0 point που αναφέρθηκε αν θυμάμαι καλά σε αυτό το topic.

Δημοσ.

Μπα οχι.Αλλο το Incident, που αναγκασε την δημιουργια του κουμπιου στον σταθμο Κυκνο και αλλο το purge, η εκκαθαριση των μελων της Νταρμα που ουτως η αλλως την εχουμε (μερικως) δει ηδη, στα φλασμπακ του Μπεν στην 3η σαιζον...

Αλλα οτι λογικα θα μαθουμε τι εγινε με τους losties κατα το purge, το πιστευω...

Δημοσ.

Α ναι μπράβο. Τώρα που το είπες θυμήθηκα που είχαμε δει σε ένα orientation βίντεο να μιλάει ο Dr. και να λέει "that was before the incident" μπλα μπλα...

Καλά μιλάμε τόσα επεισόδια, έχω χάσει την μπάλα.

Δημοσ.

Πάντως μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο πως για το Incident θα ευθύνονται οι losties Καθώς και ότι αυτό θα τους ξαναφέρει στην κανονική τους εποχή.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι, πριν δούμε το καινούριο επεισόδιο...?

Τελικά, πόσοι είναι οι ενδιαφερόμενοι για το νησί?

Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

τους τύπους που μπαγλαρώσανε τον Μάιλς, για να μην πάει με τον Γουίντμορ, που είναι

οι ίδιοι με την τύπισσα που οδήγησε τον Σαίντ στο νησί, σωστά?

Υπάρχει η ομάδα του Μπεν (ντόπιοι/hostiles)

και η ομάδα του Γουίντμορ (Ντάρμα/Ναόμι)??

Σύνολο 3? :confused:

Δημοσ.

συννεφακι τα μπερδεψες..

Η ομαδα του Γουιντμορ δεν εχει να κανει με την Νταρμα.Γουιντμορ και Μπεν, ανηκαν στους hostiles,ο Γουιντμορ απο παντα ενω ο Μπεν απο ενα σημειο και μετα οπως εχουμε δει.

Στην ουσια ομαδα Γουιντμορ και ομαδα Μπεν ανηκουν στην ιδια πλευρα, απλα υπαρχει εμφυλιος μεταξυ τους.

Τωρα η τριτη ομαδα με Ιλανα και Μπραμ, ενας θεος ξερει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...