anchelo Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Τι εννοείς με αυτό? Έχουμε κάποια ουσιαστική γνώση για τους αριθμούς και το τι σήμαιναν για τη Ντάρμα???? Νομίζω οτί το έλεγε σε ένα βιντεάκι που δυστυχώς δεν το έχω δει
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Τι εννοείς με αυτό? Έχουμε κάποια ουσιαστική γνώση για τους αριθμούς και το τι σήμαιναν για τη Ντάρμα???? Η απάντηση από το LOST Experience (που ήταν ένα διαδικτυακό ARG -alternative reality game) μεταξυ 2ου και 3ου κύκλου: Από LOSTpedia Sri Lanka video.
sheik Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Το οποιο βιντεακι που δινει ο Praetorian ειναι canon για την σειρα και ισχυει, καθως εχει γραφτει απο τους ιδιους τους παραγωγους και εχουν δηλωσει οτι τα γεγονοτα του Lost Experience Game ισχυουν σοτ συμπαν του Λοστ και δεν ειναι κατι ασχετο. Δινει μαλιστα μια αρκετα ομορφη ,απλη και πιστευτη -για μενα- εξηγηση. Το κατα ποσο αυτη η εξηγηση θα δωθει και μεσα στη σειρα δεν το γνωριζω.
nikosBruin Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δείτε πόσο έχει πέσει η τηλεθέαση! Με τέτοια κατρακύλα μπορεί να ακυρώσουν την τελευταία χρονιά... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Lost_episodes
privateer Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Και μόνο εγώ να μείνω να το βλέπω δεν πρόκειτε να ακυρωθει
Balourdos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 το άγαλμα μας το δείξανε μόνο μία φορά και μετά τέλος..? πότε θα μας πούνε τι είναι ? Χωρις να ειμαι σιγουρος, μαλον εχει τη μορφη του Anubis
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αμέ. Πρωταγωνιστεί ο Μάιλς και συναντά στο νησί τον πατέρα του που δεν είναι άλλος από τον Δρ. Τσανγκ τον οποίο έχουμε δει στα orientations films. Έχουμε καμιά "πειστική" θεωρία για το πως είναι δυνατόν ο Μάιλς να συναντά τον εαυτό του μωρό;... Τι πρόβλημα να υπάρχει με το ότι συναντάει τον εαυτό του μωρό; Δεν υπάρχει κάποιο σημείο στην υπάρχουσα θεωρία που λέμε και ξαναλέμε τόσον καιρό που να λέει ότι αυτό δε γίνεται. Γιατί να βγάλουμε άλλη; Και φυσικά πειστικότατη είναι η θεωρία, δεν υπάρχει κάποιο κενό, πόσο μάλλον σε κάτι τόσο ασήμαντο.
sheik Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 kirileman & Manuel το προβλημα θα υπαρξει ΕΑΝ ο Μαιλς, ερθει κοντα σοτν εαυτο του, αν παει να τον κρατησει κλπ. Θυμηθειτε το βιντεακι με τον Δρ.Τσανγκ, πριν την εναρξη της 4ης σαιζον που παρουσιαζε την ορχιδεα, πηγαν να κανουν ενα πειραμα με ενα κουνελι και μολις εμφανιστηκε ενα πανομοιοτυπο τρελαθηκε ο ανθρωπος και φωναζε μη τυχον ερθουν κοντα το ενα με το αλλο.
vasilis_c Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 οι ανθρωποι δεν ειναι κουνελια αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ερθει σε επαφη ο μικρος και ο μεγαλος μαιλς πιστευω οτι δεν προκειται να συμβει τιποτα εκτοσ βεβαια και αν ο μεγαλος ππαει και σκοτωσει τον μικρο πραγμα που δεν γινεται γιατι οτι εγινε εγινε
sheik Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Συμφωνω, εκεινο το βιντεο αυτο ηθελε να μας δειξει. Πιστευω οτι κατι "τρελο" θα συμβει εαν ερθουν σε επαφη...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 kirileman & Manuel το προβλημ θα υπαρξει ΕΑΝ ο Μαιλς, ερθει κοντα σοτν εαυτο του, αν παει να τον κρατησει κλπ. Το ότι ακόμα και αυτοί που δημιουργούν την όλη ιστορία, δεν είναι βέβαιοι για τις συνέπειες και πχ κάνουν σαν τρελοί με τα κουνέλια, δε σημαίνει πως έχουν δίκιο. Ίσως μάλιστα πρόκειται για ένα από αυτά τα "ακόμα κι αν θέλω, δεν μπορώ να ΜΗΝ κάνω κάτι ή αντίστοιχα να ΚΑΝΩ κάτι". Αναρωτιέμαι κι αν η όλη ιστορία με το κουμπί που έπρεπε να πατιέται, έχει κάποια αντίστοιχη εξήγηση. Δηλαδή έπρεπε να πατιέται ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο χωροχρονικό συνεχές, κάτι βέβαια που δε θα συνέβαινε, γιατί όπως είδαμε, το χρονικό συνεχές δεν έχει κανέναν ανάγκη, όλα συμβαίνουν όπως πρέπει, ακόμα κι αν οι χαρακτήρες έχουν την αίσθηση ότι μπορούν ν' αλλάξουν τα πράγματα (βλέπε Σαγίντ). Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει αν έρθει ο Μάιλς κοντά στον εαυτό του. Δηλαδή αν εμένα όταν ήμουν μερικών μηνών, με είχε αγκαλιάσει ο 30χρονος εαυτός μου, τι συνέπειες θα είχε αυτό για μένα; Θα το θυμόμουν; Ή ακόμα κι αν το θυμόμουν, τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει; Ίσως μάλιστα ο Μάιλς να ευθύνεται για το χάρισμα του, δηλαδή να το έχει μεταβιβάσει κάπως στον ίδιο του τον εαυτό (λέμε τώρα, τραβάει πολύ η ιστορία, μέσω καμιάς ραδιενέργειας κτλ). Έχω ψιλοβαρεθεί πάντως να φτιάχνω σενάρια. Απλά θέλω να δω τι θα γίνει. Σαν παραμυθάκι. Ποτέ δεν προβληματίστηκα όταν ήμουν 8 χρονών για τη συμπεριφορά του κακού λύκου ή της κοκκινοσκουφίτσας, για το πόσο λογικές ήταν οι πράξεις τους ή για το κατά πόσο ήταν εφικτό η γιαγιά να ξαναβγεί από την κοιλιά του λύκου. Θα κάνω το ίδιο και τώρα.
tmjuju Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Σίγουρα εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να συζητήσουμε επιστημονικά ορισμένα προβλήματα και θεωρίες. Άλλωστε δε νομίζω ότι έχει στέρεες επιστημονικές βάσεις το lost. Λέμε λόγου χάρη σε κάποιες θεωρίες ότι Είναι αδύνατο η ίδια ύλη να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο την ίδια χρονική στιγμή περισσότερες από μια φορές Αλλά υπάρχουν πολλές (και αντικρουόμενες) θεωρίες επ αυτού. Γενικά στον θεωρητικό τομέα των ταξιδιών στο (χώρο-)χρόνο το θέμα είναι φιλοσοφικό και όχι (τεχνοκρατικά εξειδικευμένο) θεωρητικής φυσικής. Για αυτό και κρίνουμε ορισμένες λύσεις του όποιου θεωρητικού / φιλοσοφικού μοντέλου ως ‘παράδοξα’ Στην βιβλιογραφία επιστημονικής φαντασίας και σε σειρές όπως το Star Trek έχουν παρουσιαστεί εκλαϊκευμένα αρκετά παράδοξα. Και φυσικά υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία για τη φύση του χρόνου από τους αρχαίους Προσωκρατικούς έως και σύγχρονους φυσικούς/μαθηματικούς/αστροφυσικούς/επιστήμονες φιλόσοφους και διανοητές λ.χ. και ο Hawking (που είχε πάλι προβλήματα υγείας αυτές της μέρες) έχει ασχοληθεί μα μια σειρά θεωριών και παραδόξων στα δημοφιλή βιβλία του.
vlachaquito Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ασχετο, κοτζαμ λοστ, δεν μπορουσαν να φτιαξουν κουτακια μπυρας να ανοιγουν με τα παλια "κρικακια" και οχι με τα καινουργια?? ελεος!!! (ειχα δει σε μια αγγλικη σειρα, οτι στο μελλον, τα κρικακια αυτα θα ειναι πολυ σημαντικα γιατι θα καθοριζουν την χρονολογια αντικειμενων χαχαχα)
dompred Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδια κατι που μολις τωρα σκεφτηκα, Πως γινεται σε τροπικο νησι με υφηλη θερμοκρασια να ζουν πολικες αρκουδες και να κανουν πειραματα? Οι αρκουδες χρειαζονται χαμηλες θερμοκρασιες για να επιβιωσουν και οπως φαινεται απο το κλουβια τους δεν ηταν σε ενα μεγαλο ψυγειο. Κατι παιζει με τις αρκουδες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδια κατι που μολις τωρα σκεφτηκα, Πως γινεται σε τροπικο νησι με υφηλη θερμοκρασια να ζουν πολικες αρκουδες και να κανουν πειραματα? Οι αρκουδες χρειαζονται χαμηλες θερμοκρασιες για να επιβιωσουν και οπως φαινεται απο το κλουβια τους δεν ηταν σε ενα μεγαλο ψυγειο. Κατι παιζει με τις αρκουδες. ναι, εδώ συμβαίνουν τα άπειρα απίστευτα, στις αρκούδες κολλήσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.