Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αναρωτιέμαι γιατί έβαλες τις τελευταίες 3 γραμμές στο spoiler...

ήταν περισσότερο "αποκαλυπτικό" από τα προηγούμενα? :o

Τα προηγούμενα είναι μια θεωρία που αναφέρεται στο Λοστ γενικά και δεν είναι

σπόιλερ.

Το σπόιλερ έχει να κάνει με το χθεσινό επεισόδιο, που δεν το είδατε όλοι ακόμα..

Κάτι έχεις πάθει εσύ με εμένα, ή παρακολουθείς γενικά αν βάζουμε σωστά σπόιλερ??

Πάντως, είναι αξιοπρόσεχτο ότι μόνο σε 'μένα τη λες.. Χμμμ...

Ποιός είσαι άγνωστε και τί θέλεις? :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα προηγούμενα είναι μια θεωρία που αναφέρεται στο Λοστ γενικά και δεν είναι

σπόιλερ.

Το σπόιλερ έχει να κάνει με το χθεσινό επεισόδιο, που δεν το είδατε όλοι ακόμα..

Κάτι έχεις πάθει εσύ με εμένα, ή παρακολουθείς γενικά αν βάζουμε σωστά σπόιλερ??

Πάντως, είναι αξιοπρόσεχτο ότι μόνο σε 'μένα τη λες.. Χμμμ...

Ποιός είσαι άγνωστε και τί θέλεις? :P

Μπάι δε γουέι, τον καιρό της ... βασιλείας του Γουίντμορ...

αυτό δλδ δεν είναι spoiler ε? (το έβαλα σε tag)

πρώτη φορά την "είπα" σε σένα, το προηγούμενο post πήγαινε στον Manuel :o

κάποιος πρέπει να την κάνει την δουλειά (να μπαίνουν τα spoiler tags) διότι η σταρχιδίαση πέφτει σύννεφο...

Δημοσ.

Τελικά ο καπνός όταν δεν θέλει να κόψει κώλους, μεταμορφώνεται σε κάποιο πρόσωπο που είναι οικείο σε εκείνον που έχει απέναντί του; Έχει πάρει δηλαδή και άλλες μορφές στο παρελθόν;

Δημοσ.

kirileman

εχει παρει απειρες μορφες.

Το αλογο που ειδε η Κεητ, μερικες εμφανισεις του Γουωλτ οφειλονται σε αυτον, ο Γιεμι ο αδερφος του Εκο επισης και πολλες αλλες που δεν μου ερχονται τωρα.Θυμησου την σκηνη θανατου του Εκο. Σχεδον ολοιδια με την σημερινη.Ο καπνος, ως Γιεμι, ζητησε απο τον Εκο να μετανοησει για τις αμαρτιες του. Ο Εκο αρνηθηκε και η συνεχεια γνωστη..

Y.Γ btw, το επεισοδιο τα εσπασε!

Δημοσ.

Ωραίο το τελευταίο επεισόδιο.

Απ' ότι φαίνεται, δεν ήμουν και πολύ σωστός, όσον αφορά τις σκέψεις μου

για τον καπνό. Φαίνεται να παίζει σπουδαιότερο ρόλο απ' ότι νόμιζα. Εξακολουθώ βέβαια να ελπίζω, πως δεν ελέγχει τη μοίρα κανενός.

πρώτη φορά την "είπα" σε σένα, το προηγούμενο post πήγαινε στον Manuel :o

Εδώ που τα λέμε βέβαια, το δικό μου spoiler είχε ηλικία 2 μήνες (11 Φεβρουαρίου είχε παιχτεί εκείνο το επεισόδιο), όχι 2 μέρες.

Anyway, ξέρω πως υποτίθεται πως ότι είναι spoiler για τον 5ο κύκλο, πρέπει να μπαίνει σε tag και δε θα το ξανακάνω :P, απλά το θεώρησα ασήμαντο σε σχέση μ' αυτά που έχουν αφεθεί απ' έξω κατά καιρούς (και ακόμα μένουν απ' έξω).

Δηλαδή το

time travel

, δεν είναι spoiler 5ου κύκλου;

ΥΓ. Νόμιζα πως είχα πείσει τόσο καιρό με την συμπεριφορά μου, πως δεν είμαι σταρχιδιστής. <sigh> :-(

Δημοσ.

ειχα γραψει κατι για τον θεο ραμση... και καποιος συνεχισε την σκεψη μου... γι αυτο εγραψα "με καλυψε το συννεφακι"

anyway παντως

συννεφακι εμενα με καλυψες:lol:

Δημοσ.

Τη δουλειά που κάνει ο καπνός την είχαμε μυριστεί έτσι δεν είναι; Ξέραμε οτι ψάχνει στις αναμνήσεις των losties και είναι κάτι σαν συνείδηση. Το καινούριο που μάθαμε είναι πως τους μελετάει όλους και γνωρίζει τι πρόκειται να κάνουν (ο Ben σκόπευε να ξανασκοτώσει τον Λοκ)

Υποψιαζόμασταν οτι τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο άκυρο (my boy! my boy! my son!) ήταν προϊόντα καπνού...

Άρα....

τι θα γίνει.. περιμένω ένα επεισόδιο που θα ταράξει τα νερά.

Δημοσ.

Ότι και να είναι, σύστημα ασφαλείας, συνείδηση, Αιγύπτιος Θεός, είναι μαλακία μεγάλη και μου σπάει τα νεύρα. Ειδικά εκείνη η τοιχογραφία μπροστά από το τσακάλι (άσχετη τεχνοτροπία το ένα με το άλλο), ήταν ανεπανάληπτη αηδία και γενικά δεν περίμενα να δω τέτοια μεταφυσικά, που τα 'χαμε δει βέβαια από τον πρώτο κύκλο αλλά προσωπικά είχα την ελπίδα ότι ήταν μια ...κακιά στιγμή, ότι θα το μάζευαν κάπως στην πορεία αλλά δυστυχώς μας βγήκε πρωταγωνιστής της σειράς! Παρόλ' αυτά, όπως είπα, ως θεατής δεν μπορώ να κάνω και κάτι, το αποδέχομαι.

Δημοσ.

Πάντως Konnak έχω αρχίσει και πιστεύω ότι Η θεωρία μπάζει νερά...

(Ελπίζω να διαβάζεις τουλάχιστον)

Δημοσ.

Ο καπνός πάντως που τον θεωρούν κάποιοι ανοησία , μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που μας καθήλωσε από το 1-2 επεισόδιο του πρώτου κύκλου .. . Απορώ πάντως πώς σας φάνηκε το καλύτερο του κύκλου . Eντάξει χαλαρώστε λίγο έπαιξε και άλλα πολύ καλύτερα σε αυτό τον κύκλο που απαντάγανε σε ερωτήματα . Αυτό τώρα γεννάει περισσότερα και νιώθω ότι σταματάει στην εξέλιξη της υπόθεσης με

την μανία του ΜΠΕΝ να πάει να κριθεί και τους επιζήσαντες του καινούργιου αεροπλάνου που θα φάμε και εκεί κανά άλλο επεισόδιο για να τους αποκαλύψει ο πιλότος τι ξέρει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είχε καθηλώσει κάποιους ο καπνός από τον πρώτο κύκλο (ήταν οκ για να δημιουργεί ένα σχετικό αίσθημα φόβου και αγωνίας στον τηλεθεατή), πάντως είχε σίγουρα προκαλέσει αντιδράσεις λόγω του ανέμελου τρόπου που τριγυρνούσαν οι Losties στη ζούγκλα να μαζέψουν μανιτάρια, καρύδες, βλήτα, τζοχούς ή δεν ξέρω γω τι άλλο, ενώ την προηγούμενη μέρα το τέρας τους είχε πάρει στο κυνήγι και ίσως να είχε καθαρίσει και κανα δυο!

Δημοσ.

παντοσ εγω δεν πιστευω πως ο κριστιαν ειναι ο καπνος διοτι εγινε οτι ακριβωσ και με τον λοκ αν θυμαστε δεν βρεθηκε το πτωμα του κριστιαν ......... αλλα αν ο κριστιαν αναστηθηκε με την κλερ τι εγινε ειναι οντως νεκρη και εμεισ ειχαμε δει ποιο παλια τον καπνο η μηπως ειναι ζωντανη.............. δεν λεγανε οτι θα παιξει στον τελευταιο κυκλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...