Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παντως οπως ειπε και καποιος απο εδω μεσα... καποια καταρα του ραμση θαναι ο μαυρος καπνος... εξου και τα ιερογλυφικα καπου επιασε το ματι μου καποιον θεο... των αιγυπτιων ... που μοιαζει με λυκοσκυλο ( ο Ra ειναι νομιζω...) anyway οψομεθα o Anubis θες να πεις
συννεφάκι Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ρίξτε μια ματιά στο lostpedia για τον θεό.. Είναι ο Anubis,θεός που έχει σχέση με τους νεκρούς και την ανάσταση. Στο ίδιο σάιτ, στις θεωρίες, λέει ότι ίσως ο καπνός παίρνει το σώμα των νεκρών του νησιού (βλ. Κρίστιαν, Γιέμι (αδερφός Έκο), Άλεξ (στο σημερινό). Υπάρχει, λέει, και η θεωρία να είναι και ο Λοκ ένα "σχήμα" του καπνού, αλλά όπως παραδέχονται και εκεί, δε στέκει και πολύ. Περίεργες είναι, βέβαια, οι εμφανίσεις του Γουόλτ, ο οποίος δεν είναι νεκρός.. Χμμ.. Το σίγουρο είναι πως κάτι περίεργο παίζει με τον Λοκ, ο οποίος ξαφνικά, γνωρίζει πολλά πράγματα και επίσης, είναι πολύ περίεργη η φράση του στη Σαν "είμαι ο ίδιος άνθρωπος" (κάπως έτσι, δε θυμάμαι...). Τί ακριβώς, λοιπόν, είναι ο Λοκ και κατα πόσον είναι ο ίδιος Λοκ, που ξέρουμε μέχρι τώρα???? Επίσης, όπως είδαμε, ο καπνός καθόλου σχέση δεν έχει με την ασφάλεια του νησιού.. Είναι κάτι άλλο, απροσδιόριστο προς το παρόν.. Πάντως,καθόλου δε θα μου αρέσει αν μας πουν ότι ο καπνός είναι θεός των Αιγυπτίων.. Φαίνεται όμως να είναι "αρχηγός" του νησιού, αφού αποφασίζει ποιοί θα τιμωρηθούν, ποιοί θα ζήσουν και ποιοί όχι.. Άρα, καπνός = Τζέικομπ?? Μπερδεύτηκα, δεν ξέρω.. Άλλη απορία: Ο Μπεν θυμάται πολύ καλά ότι είναι Νταρμίτης και τον πατέρα του. Στ'αλήθεια ξέχασε τους λόστις?? Και... έλεγε αλήθεια για τη φωτό, ότι την είδε για πρώτη φορά? Τί παίζει τελικά με αυτή τη φωτό? Εμφανίστηκε απ το πουθενά ή όχι? Υπάρχει περίπτωση (απλή υπόθεση κάνω) να εμφανίστηκε όντως απ' το πουθενά, απο τη στιγμή που τραβήχτηκε? Ξέρω ότι τραβήχτηκε το 1977, αλλά μέχρι πριν το 2004 οι λόστις δεν είχαν ακόμα πάει στο παρελθόν.. Αλλά πάλι δεν κολλάει αυτό πουλέω, αφού για το χρόνο του νησιού, οι λόστις απο πάντα είχαν πάει στο παρελθόν.. Χμμ.. Και το μεγάλο ερώτημα: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ??? Ο Γουίντμορ φαίνεται μεγάλο καθήκι..! Και γιατί ήθελε να σκοτώσει την Ντανιέλε? Τί τον πείραζε? Και φυσικά, αφήστε και λίγο χώρο για τον Μπεν, γιατί τον είδαμε να δολοπλοκεί πάλι (με τον Σίζαρ), ώστε να τον σκοτώσει μετά και να φανεί καλός στον Λοκ.. Αυτά προς το παρόν.. Άντε, πείτε τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μια ερωτηση, αφου οι γονεις του Ηθαν ηταν Νταρμιτες, αυτος πως και δεν πεθανε? Αλλα εγινε other? Τι διαολο τον λυπηθηκε και αυτον ο Μπεν? Μηπως τελικα δεν τους εφαγε λαχανο ολους? Επισης, απο οτι παρατηρουμε, στους others μονο ο Ριτσαρντ δεν μεγαλωνει. Οι υπολοιποι γερνανε κανονικα και εδω ερχεται το ερωτημα, που βρισκουν τα νεα μελη της ομαδος? Δεν ειναι καμια σοβαρη ερωτηση, συζητηση να γινεται ... Εντιτ: Τι στο καλο, ειμαι ο μονος που δεν τρελαθηκε με το σημερινο επεισοδιο?
poihths Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 το συννεφακι με καλυψε... δν θα τα ελεγα καλυτερα
nikosBruin Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ρίξτε μια ματιά στο lostpedia για τον θεό..Είναι ο Anubis,θεός που έχει σχέση με τους νεκρούς και την ανάσταση. Όμως ξέρουμε ήδη ότι δεν είναι πραγματικός θεός. Απλά ήταν Goa'uld που είχε πείσει τους αδύναμους πολιτισμούς ότι είναι δήθεν θεός. Στο τέλος όμως το Stargate SG-1 τον τσάκισε! http://en.wikipedia.org/wiki/Anubis_(Stargate)#Anubis
vasilis_c Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εντιτ: Τι στο καλο, ειμαι ο μονος που δεν τρελαθηκε με το σημερινο επεισοδιο? μαλλον ναι το επεισοδιο ηταν το καλυτερο τησ σειρας κατα την αποψη μπραβο στους σεναριογραφους ειχα να νιωσω τετοια ενταση απο το καμπιν φιβερ
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εξακολουθεί να με ξενερώνει απίστευτα ο καπνός αλλά τι να κάνω...
ppetr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι γιατί το είδα όπως τα προηγούμενα? Πάντως προχωράει πολύ αργα. Ο Λοκ τόσες μέρες ψόφιος δε βρώμαγε?
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εξακολουθεί να με ξενερώνει απίστευτα ο καπνός αλλά τι να κάνω... Τον εχουν κανει μπαλαντερ! Παντου παιζει. Δικαστης, εκτελεστης, γιατρος, φυλακας, ψεκαστε - σκουπιστε - τελειωσατε...
squib Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όμως ξέρουμε ήδη ότι δεν είναι πραγματικός θεός. Απλά ήταν Goa'uld που είχε πείσει τους αδύναμους πολιτισμούς ότι είναι δήθεν θεός. Στο τέλος όμως το Stargate SG-1 τον τσάκισε! http://en.wikipedia.org/wiki/Anubis_(Stargate)#Anubis και ο Ριτσαρντ χρησιμοποιεί το ίδιο eye liner...είναι τυχαίο??
polakis21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εγώ ποιό πολύ μπερδεύτηκα πάντως. Τί είναι ο καπνός τελικά? Ποιός ο ρόλος του Γουίντμορ? Ποιος του Μπεν? Ποιοί είναι οι καλοί? Ο Ρίτσαρντ γιατί δεν γερνάει? Τί είναι το νησί? Τίποτα δεν έχει εξηγηθει! Που πάμε κύριοι?
συννεφάκι Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Διάβασα κάπου για τον Ρίτσαρντ ότι είναι , λέει, ο άνθρωπος που φροντίζει να μεγαλώνει και να καθοδηγεί τους νέους αρχηγούς του νησιού. Γι'αυτό δε γερνάει.. Ξέρω βέβαια ότι δεν μας καλύπτει καθόλου αυτή η εξήγηση, αλλά καλή μου ακούγεται.. Ρε παιδιά, τί θα πει "με κάλυψε το συννεφάκι"?? Απαντήστε σε αυτά που ρωτάω (βλ. προηγούμενη σελ). Ειδικά για τη φωτό, δεν έχετε καμιά θεωρία? Μπάι δε γουέι, τον καιρό της ... βασιλείας του Γουίντμορ... ποιός μιλούσε με τον Τζέικομπ? Ο Γουίντμορ δε φάνηκε να έχει τετ-α-τετ συνομιλίες.. Χμμ.. Μήπως μιλούσε ο Ρίτσαρντ? Μήπως ο Μπεν (αποκλείεται, αφού άλλος ήταν ο αρχηγός..)?
nikosBruin Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τί είναι ο καπνός τελικά? Μήπως υπάρχει και κανένας νάνος εκεί γύρω που τρίβει το λυχνάρι για να βγει ο καπνός;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ρε συννεφάκι αναρωτιέμαι γιατί έβαλες τις τελευταίες 3 γραμμές στο spoiler, ήταν περισσότερο "αποκαλυπτικό" από τις προηγούμενες?
συννεφάκι Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όμως ξέρουμε ήδη ότι δεν είναι πραγματικός θεός. Απλά ήταν Goa'uld που είχε πείσει τους αδύναμους πολιτισμούς ότι είναι δήθεν θεός. Στο τέλος όμως το Stargate SG-1 τον τσάκισε! http://en.wikipedia.org/wiki/Anubis_(Stargate)#Anubis Ρε συ, τώρα κετέρριψες όλη τη μυθολογία των Αιγυπτίων..! @ΑΝΗΛΙΚΟΣ: Ποιά είναι ακριβώς τα νέα μέλη? Όλοι πάνω κάτω ίδια ηλικία εχουν... Τα πιο νέα μέλη είναι ο Ήθαν (τον πήραν απ'τη Ντάρμα), ο Μπεν (τον πήραν απ'τη Ντάρμα) και η Άλεξ (την πήραν απ'η Ντανιέλε).. Α! Και ο γκόμενος της Άλεξ, που δε θυμάμαι το όνομά του.. Και τα μικρά παιδιά που έκλεψαν απο της επιζήσαντες της 815.. Ποιά είναι τα νέα μέλη λοιπόν??? Τρελή θεωρία που διάβασα (2 επεισόδια πριν) για τον Ήθαν: Η μάνα του, λέει, ήταν hostile, κατάσκοπος! Και ότι η ίδια σκότωσε τον άντρα της, αλλά εμείς δεν το ξέρουμε γιατί τότε ακριβώς έσκασαν μύτη οι λόστις στο 1977.. Γι'αυτό, λέει, είπε να σκοτ'ωσουν τον Σαΐντ, επειδή ήξερε ότι δεν ήταν hostile, όπως έλεγε.. Τραβηγμένο απ' τα μαλλιά ή θα το δούμε κι' αυτό? Δεν ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.