συννεφάκι Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ναι βγηκαν ΚΙΟΛΑΣ οι υποτιτλοι!!!! Sheik, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα πμ, γιατί σε λίγες ώρες δεν θα έχω dsl και έχω αγχωθεί...?
Cue Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Χωρίς να έχω δει ακόμα το episode, μου ήρθε μία τρελή σκέψη στο μυαλό βλέποντας το "Dead is Dead" σαν τίτλο. μήπως τελικά όντως πεθαίνει ο Ben? και στην θέση του δημιουργείται κάποιος άλλος? πολύ x-files το πήγα αλλά έτσι μου 'ρθε.
συννεφάκι Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://www.xsubs.tv I love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Τί τύχη! Κατέβασα ήδη το συγκεκριμένο φορμάτ, με σκοπό να το δω χωρίς υπότιτλους.... )
Cue Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι να πω για το επεισόδιο... μάθαμε γιατί ο Ben ήταν μέσα στα αίματα τώρα για όλα τα άλλα...
papahlamidas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ρε δώστε spoiler στον κόσμο μην ντρέπεστε...
sheik Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 papahlamidas, για το καλο σου, αυτη τη φορα δε σου δινω σποιλερς. Κατσε κι απολαυσε το!
συννεφάκι Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Μόλις το είδα.........! Προς το παρόν, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα (κουνάω μόνο τα δαχτυλά μου)! Πολύυυυυυυυ καλό!! Όχι ότι μας δίνει και πολλές απαντήσεις,αλλά μου άρεσε γιατί νιώθω σα να περάσαμε σε μια διαφορετική φάση τώρα.. Ε.. συγκινήθηκα και λιγάκι.. Θα σχολιάσω το βράδυ, τώρα απλά αποσβολώθηκα! Κι' επειδή ο αποπάνω θέλει σπόιλερ... (δεν είναι καν σπόιλερ, διαβάστε το με ασφάλεια..): Τελικά.... ο Μπεν ΔΕΝ ξέρει τα πάντα! Επίσης, πάλι έπεσα μέσα για την Ιλάνα... Άντε,άντε, δείτε το να σχολιάσουμε!!!!
antreas18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Η αληθεια ειναι οτι μετα το σημερινο διαψευδονται πολυ απο εδω μεσα που λεγανε διαφορα για τον Μπεν ,οτι τα ξερει ολα,οτι ειναι το πιο κωλοπαιδι του Λοστ κλπ..Σημερα μας δειξανε ενα διαφορετικο προσωπο του Μπεν (ισως επιτηδες για να πιστεψουμε οτι εχει ιχνος καλοσυνης μεσα του ) και μου φανηκε οτι σημερα φανηκε ο αληθινος εαυτος του. Απτα καλυτερα της τρεχουσας σαιζον το σημερινο..
katz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σιγουρα απο τα πιο σημαντικα επισοδεια ever ηταν το σημερινο! Ευτυχως που δεν σκοτωθηκε η πενελοπε.Θα ηταν μεγαλο ξενερωμα για το καλυτερο λοβ στορυ του λοστ!
gherudos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Απλά μάμησε το χθεσινό επεισόδιο,ήταν από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει μέχρι σήμερα!!!Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Όταν έπεσε ο Μπέν μέσα στο λάκο και είδε όλα αυτά τα ιερογλυφικά λέω τώρα θα μας πούν ότι είναι μέσα σε κανένα διαστημόπλοιο!!!!
rodin002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όντως το καλύτερο επισόδιο που έχει παίξει ποτέ. Ο jacob μάλλον παίρνει "σωματική μορφή"(δεν ήξερα πως αλλιως να το πω χαχα) πεθαμένων ή μου φαίνεται. Μια με το πατέρα του Jack τώρα με την κόρη του μπεν, ρε μπας και είναι ο Lock???
poihths Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παντως οπως ειπε και καποιος απο εδω μεσα... καποια καταρα του ραμση θαναι ο μαυρος καπνος... εξου και τα ιερογλυφικα καπου επιασε το ματι μου καποιον θεο... των αιγυπτιων ... που μοιαζει με λυκοσκυλο ( ο Ra ειναι νομιζω...) anyway οψομεθα
rodin002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ωπα χάσαμε επισόδια φαίνεται... οταν εννοείς η κατάρα του ράμση τι εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.