Harkon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μια ερωτησούλα ο Μπεν πήγε και βρήκε τους Ο-6 για να τους πείσει να γυρίσουν λέγοντάς τους "ξέρετε τί έπαθαν οι άλλοι από τότε που φύγατε;" με αυτό εννοεί το χρονοτάξιδο ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα; γιατί συγκριτικά μια χαρά περνούσαν εκείνοι. οι Ο-6 είναι που είχαν προβλήματα (βλέπε Τζακ - αλήθεια αυτός γιατί καταστράφηκε και τί σχέση είχε ότι έγινε στο νησί με την κάτω βόλτα του; ) όσο για το παραπάνω, χωρίς να έχω γνώσεις θεωρίας time-travelling, από όσο θυμάμαι (σε ταινίες - βιβλία) αυτό ήταν κάτι παράδοξο και επικίνδυνο, το να συναντήσει ειδικά κάποιος τον εαυτό του στον ίδιο χωρόχρονο θεωρούνταν καταστροφικό.
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τι πρόβλημα έχεις με το να υπάρχουν δύο ίδιες οντότητες στον ίδιο χώρο-χρόνο; Τι πρόβλημα να έχω εγώ; Το σύμπαν δεν ξέρω αν το πειράζει, βλέπε αρχή διατήρηση της ενέργειας μέχρι god knows what else! Τεσπα, μπορεί να λέω μαλακίες και μπορει ο Τζακ να δύναται να ταξιδεύει, να συναντάει τον εαυτό του, να ταξιδεύουν μαζί πιο πίσω, να συναντούν τον τρίτο εαυτό τους, και να πολλαπλασιάζονται έτσι ες αεί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πάντως σε δύο επεισόδια από τώρα -μόλις θα έχει περάσει και το Πασχα- προβλέπω να γίνεται μεγάλος χαμός με το θέμα. Μακάρι να διαψευστώ.
sheik Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τι εννοεις Praetorian?Εχεις τιποτα αποκλειστικες πληροφοριες?
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τι εννοεις Praetorian?Εχεις τιποτα αποκλειστικες πληροφοριες? Μόνο ότι το μεθεπόμενο επεισόδιο ονομάζεται "The Variable" (προφανώς σε αντιδιαστολή με το "The Constant"). Και -υποθέτω ότι- όπως και το Constant θα εισάγει νέες παραμέτρους και εξαιρέσεις στο τι ισχύει σχετικά με το timeline και τους specials. Μπορεί βέβαια τα πράγματα να γίνουν πιο κατανοητά τότε, ποτέ δεν ξέρεις.
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αυτό που εννοεί ο Sheik φαντάζομαι είναι ότι όλα όσα θεωρούμε περάδοξα με τα ταξίδια στο χρόνο το ΝΗΣΙ ή κάτι άλλο τεσπα, τα απαγορεύει να συμβούν. Π.χ. όταν γύρισαν πίσω στο 1974 αυτοί που είχαν ξεμείνει στο νησί, η κοκκινομάλα εξαφανίστηκε, ίσως για να μη βρεθεί με τον εαυτό της σε παιδική ηλικία. Το ταξίδι στο χρόνο στο Λοστ γίνεται με πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προυποθέσεις και, έχω την αίσθηση, υπό την επίβλεψη... κάποιου που φροντίζει να μη συμβει κανένα παράδοξο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Π.χ. όταν γύρισαν πίσω στο 1974 αυτοί που είχαν ξεμείνει στο νησί, η κοκκινομάλα εξαφανίστηκε, ίσως για να μη βρεθεί με τον εαυτό της σε παιδική ηλικία. Η κοκκινομάλλα έχει πεθάνει, δεν εξαφανίστηκε . Το ταξίδι στο χρόνο στο Λοστ γίνεται με πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προυποθέσεις και, έχω την αίσθηση, υπό την επίβλεψη... κάποιου που φροντίζει να μη συμβει κανένα παράδοξο. Αν ισχύει αυτό, δηλαδή υπάρχει κάποιος που επιβλέπει, θα τα πάρω άσχημα και θ' αποκηρύξω τη σειρά ως ανόητη (εκτός αν το κάνουν με πολύ ωραίο τρόπο). Δε νομίζω όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 έτσι έτσι, τίγκα στο spoiler...ούτε καν τα τυπικά πλέον...
nikosBruin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 έτσι έτσι, τίγκα στο spoiler...ούτε καν τα τυπικά πλέον... Δεν τίθεται θέμα spoiler στο lost. Όλα έχουν ήδη συμβεί και δεν αλλάζουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 καλώς ή κακώς παραμένουν spoilers και ο σταρχιδισμός είναι κάπως ενοχλητικός...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως σε δύο επεισόδια από τώρα -μόλις θα έχει περάσει και το Πασχα- προβλέπω να γίνεται μεγάλος χαμός με το θέμα. Μακάρι να διαψευστώ. Δε νομίζω να διαψευστείς. Πρέπει να έχεις μεγάλο δίκιο. Θ' ανοίξουν μια τρύπα στη θεωρία τους, τουλάχιστον σε αυτήν που καταλαβαίνω εγώ ότι είναι η θεωρία τους.
yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Η κοκκινομάλλα έχει πεθάνει, δεν εξαφανίστηκε . Συγκεκριμένα: Πέθανε στα χέρια του Φαραντέυ αλλά στο τελευταίο γύρισμα του τροχού όταν το νησί σταθεροποιήθηκε στο 1974, ρώτησαν το Φαραντέυ που είναι και τους είπε ότι εξαφανίστηκε. Γι αυτό πιστεύω ότι κάπως ελέγχονται οι χρονικές μετακινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.