EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 καλα πλάκα μας κανουν ; φαίνεται καθαρά ότι το πυροβόλησε αριστερά και μετά η πληγή είναι στα δεξια , τι παιζει ;
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 καλα πλάκα μας κανουν ; φαίνεται καθαρά ότι το πυροβόλησε αριστερά και μετά η πληγή είναι στα δεξια , τι παιζει ; Το νησι το εκανε, αλα Τσακ Νορις σε συνδυασμο με Matrix:-D Στα σοβαρα τωρα, καποιο λαθος απο τα πολλα ειναι.
Cue Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 εκεί κολλήσατε σε όλο το επεισόδιο? που είσαι Manuel!
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, τι βαρετό επεισόδιο? Μα καλά πως σας άρεσε αυτή η μετριότητα? Και διάβαζα και εγώ ''καλό'' και ''πολύ καλό'' και είχα ετοιμαστεί για επεισοδιάρα. Όπως ξαναείπα όλα αυτά τα επεισόδια είναι εντελώς προβλέψιμα και κουράζουν. Μου την δίνει που κανείς δεν αναρωτιέται τι θα γίνει τώρα και ζουν τις ζωές τους κανονικά. Δηλαδή σκοπεύουν να ζήσουν έτσι μέχρι να ξανφτάσουν στο 2004 ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ΟΚ παίδες! Πράγματι δικαιωθήκαμε τελικά, όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει. Υπάρχει κάτι που με απογοήτευσε όμως. Θεωρούσα πως ο Μπεν θα μπορούσε να θυμάται ορισμένα πράγματα από την παιδική του ηλικία και απλά να μην τα έλεγε στους άλλους. Άλλωστε πάντα είχε αυτή την αινιγματική συμπεριφορά, οι πράξεις του ήταν περίεργες, γενικά πάντα ένιωθες ότι "αυτός κάτι ξέρει παραπάνω και δε μας το λέει..." Δεν κατάλαβα ας πούμε γιατί ο Μπεν δεν θυμόταν τον Σαγίντ, όπως είπε ο Χέρλι. Δηλαδή ήταν τόσο απίστευτο να τον θυμόταν και απλά να μην είπε τίποτα, κρατώντας αυτή την πληροφορία για τον εαυτό του με στόχο ίσως την εκδίκηση ή την χειραγώγηση του (από την άποψη ότι γνώριζε τον χαρακτήρα του και τις ιδιαιτερότητες του πχ ότι είναι δολοφόνος), ως γνήσιος Μπεν; Εγώ αυτό πίστευα ότι συνέβαινε. Με απογοήτευσε αυτό και μου φάνηκε και λίγο περίεργη η εξήγηση. Δηλαδή τι θα πει αυτό που είπε ο Ρίτσαρντ "θα τον κάνω να μην θυμάται τίποτα για τον πυροβολισμό"; Τι το κάναμε; Men in black; Μακάρι να βρουν ένα έξυπνο τρόπο να μη φανεί σαχλή η εξήγηση, γιατί προς το παρόν έτσι δείχνει. Δηλαδή "ωχ, τώρα σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε ο Σαγίντ να είχε πυροβολήσει τον Μπεν και αφού δεν το είχαμε προβλέψει νωρίτερα, πάρτε ένα σβήσιμο μνήμης, να λυθούν τα προβλήματα". Τέλος όσον αφορά αυτό που είπε ο Μάιλς, δεν υπάρχει κάτι το περίεργο. Λέει απλά ότι η γραμμή της ζωής τους (δηλαδή είμαι τώρα 25 χρονών, άρα το 2014 θα είμαι 30 χρονών), δεν πηγαίνει σε ευθεία με τον τρόπο που περιέγραψα στην παρένθεση, αλλά έχει "σπάσει". Δηλαδή, είναι 2004 και είμαι 30 χρονών, και όταν γίνω 32 χρονών, η γραμμή του χρόνου θα είναι στο 1970. Εννοείται όμως ότι σε προσωπικό επίπεδο, τίποτα δεν αλλάζει. Γεννήθηκα 0 χρονών και μεγαλώνω χρόνο με το χρόνο μέχρι να πεθάνω. Και φυσικά οι αναμνήσεις μου και όσα μου συμβαίνουν, έρχονται με φυσιολογικό τρόπο, όπως σε όλους μας. Το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι αλλάζει, είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις πράγματα ως 30 χρονών στο 1970 (πχ ν' αφήσεις ένα σημείωμα στον εαυτό σου), που να σε επηρεάσουν ως 10 χρονών στο 1985 (πχ να το βρεις), ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, χωρίς ν' αλλάξεις κάτι! Δηλαδή πάντα πάντα πάντα το 1985 είχες βρει αυτό το σημείωμα και το ήξερες ότι το είχες βρει όταν ήσουν 30 και το άφηνες για τον εαυτό σου. Όποιος δεν έχει βαρεθεί, ας διαβάσει και το επόμενο: Και θα μου πεις, δε θα μπορούσες ως 30χρονος να σκεφτείς "άμα δεν αφήσω το σημείωμα στον εαυτό μου, τι θα γίνει;" και να μην το αφήσεις; Θα μπορούσες. Αλλά δεν πρόκειται να συμβεί. Θα το αφήσεις σίγουρα. Πχ στη σειρά: δε θα μπορούσαν οι χαρακτήρες να σκεφτούν "αφού ο Μπεν επιβιώνει σίγουρα, γιατί ν' ασχοληθώ;", όπως πιθανότατα σκέφτηκε ο Τζακ; Θα μπορούσαν. Οπότε θα μπορούσαν να μην κάνουν αυτά που έκαναν. Τα έκαναν όμως. Και από τη στιγμή που τα έκαναν, η ιστορία γράφτηκε όπως γράφτηκε και γι' αυτό το μέλλον ήταν όπως ήταν. Θα ήταν αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση. Δεν υπάρχει όμως αυτή η διαφορετική περίπτωση. Είναι απλά, ΑΔΥΝΑΤΗ. Όρεξη που τη βρήκα βραδιάτικα... Νομίζω πάντως, πως δεν έμεινε κάτι να πούμε.
sfakattack Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Η εξήγηση που θα δοθεί είναι ότι... ...θα γιατρευτεί ο μπεν μέσω του καπνού.Μέσω αυτού θα ξεχάσει ότι έγινε,και κυρίως 'δε θα είναι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος',όπως σωστά προειδοποίησε ο αγέραστος φίλος μας Ρίτσαρντ. Αυτός ο καπνός 5 χρόνια μας τυραννάει.Φτάνει πια...
nikosBruin Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Η εξήγηση που θα δοθεί είναι ότι θα γιατρευτεί ο μπεν μέσω του καπνού.Μέσω αυτού θα ξεχάσει ότι έγινε Του καπνού που φουμάρουν οι σεναριογράφοι;
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Η εξήγηση που θα δοθεί είναι ότι... ...θα γιατρευτεί ο μπεν μέσω του καπνού.Μέσω αυτού θα ξεχάσει ότι έγινε,και κυρίως 'δε θα είναι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος',όπως σωστά προειδοποίησε ο αγέραστος φίλος μας Ρίτσαρντ. Αυτό ακριβώς θα γίνει. Μην ξεχνάτε ότι και η ομάδα της Ρουσώ μπήκε μέσα στον ναό με τον καπνό και όταν βγήκαν είχαν αλλάξει όλοι τους και ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού της ήθελε να την σκοτώσει. Προφανώς για αυτό ο Μπέν είναι τόσο μεγάλος πούστης. Ο καπνός φταίει... Έντιτ: Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ότι αν συνδυάσουμε και το άγαλμα ο καπνός θα γίνει μια πολύ καλή κατάρα του Φαραώ... Αν και δε νομίζω οι σεναριογράφοι να μας απογοητεύσουν τόοοοοοοοοοοσο πολύ...
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αυτό ακριβώς θα γίνει. Μην ξεχνάτε ότι και η ομάδα της Ρουσώ μπήκε μέσα στον ναό με τον καπνό και όταν βγήκαν είχαν αλλάξει όλοι τους και ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού της ήθελε να την σκοτώσει. Προφανώς για αυτό ο Μπέν είναι τόσο μεγάλος πούστης. Ο καπνός φταίει... Ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν πιστευω (ή δεν θελω να πιστεψω), οτι δε θα μεσολαβησει μονο ο καπνος, στα του Μπεν. Αυτος Jacob, poy χαθηκε? Δεν θα επρεπε να μας τον δειξουν αυτην την χρονικη περιοδο?
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Πιστέυω ότι σε εκείνη την χρονική περίοδο δεν υπήρχε ακόμα ο Τζέικομπ γι'αυτό και δεν έχει αναφερθεί ακόμα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Πιστέυω ότι σε εκείνη την χρονική περίοδο δεν υπήρχε ακόμα ο Τζέικομπ γι'αυτό και δεν έχει αναφερθεί ακόμα. Το "Jacob sent me" πάντως έκανε δουλειά από το 1954 .(Κατα το 5x03 - Jughead)
CarbonFibre Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ωραίο επισόδειο και γέλιο η συζητηση Χέρλι. Η φάτσα του Μπεν όταν είδε τον Λοκ απο πάνω του σαν φάντασμα ήταν όλα τα λεφτά
συννεφάκι Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πολύ με άρεσε το επεισόδιο! Αποδείχτηκα προφητική, όσον αφορά τον Μπεν και φυσκά, είχαμε δίκιο όλοι, όσοι καταλαβαίνουμε το time travel! Αχ, όχι, συγγνώμη, μόνο 3 το καταλαβαίνουν εδώ μέσα! Ας με συγχωρήσουν για την αγένεια που τόλμησα να πω ότι το καταλαβαίνουμε περισσότεροι! Είναι προνόμιο των λίγων και εκλεκτών! (Σορρυ, αλλά δεν άντεξα! ) Και φυσικά, σαν κοριτσακι που είμαι, πέθανα στο κλάμα με την Κέητ.. Προβλέψιμο επεισόδιο, όπως είπε ο Σελλερς, αλλά μου άρεσε πολύ! Θυμήθηκα τις στιγμές που υποσχόμουν ότι θα δω "ένα επεισοδιάκι" (αναφέρομαι στον προηγούμενο κύκλο) και τελικά έβαζα το ένα πίσω απ'το άλλο σαν μανιασμένη! Κρίμα που ο Δρακουμέλ (=Μπεν) δε θυμάται ποιοί του έσωσαν τη ζωή.. Ο παλιοαχάριστος! Edit: Δεν υπάρχει Τζέικομπ γιατί είναι εκεί η "κυρία του νησιού" , η Ελοίζ! Δεν ξέρω, εγώ το ξανάπα, νομίζω πως αυτά τα πρόσωπα κάπως συνδέονται (ή και ταυτίζονται θα τολμούσα να πω).. Ενιγουέι, αφού είναι εκεί η Χόκινς, δεν έχουν ανάγκη κανέναν!
frenzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 συννεφάκι, το time travel καταλαβαίνεις πως δουλεύει, αλλά με τα σπόιλερ ακόμη να καταλάβεις που μπαίνουν. Κάποιος που δεν το είδε ακόμη δεν ξέρει πως σώθηκε ο Μπεν γι' αυτό βάλε κανένα σπόιλερ.
Watt Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Frenzy, μήπως πρέπει να το βάλεις και εσύ σε spoiler? ;-p Και εγώ έχω καταλάβει προ πολλού το time travel, αλλά θα γράψω μια άλλη φορά κάποιες σκέψεις μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.