EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 οι Υπότιτλοι δεν εχουν βγει ?? Δεν τους κανει και ο flash gordon...
maria** Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν τους κανει και ο flash gordon... συγκεκριμενα την προηγουμενη παρασκ είχαν βγει από τις 9μιση το πρωί ... anyway it doesn't matter!
Harkon Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 συγκεκριμενα την προηγουμενη παρασκ είχαν βγει από τις 9μιση το πρωί ... anyway it doesn't matter! στην πυρά!!!
Danny7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 πραγματικα εχουν αργησει αυτη την φορα οι υποτιτλοι!στα προηγουμενα επεισοδια μεχρι τις 12 ειχαν βγει!
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ενταξει ρε παιδες καντε λιγη υπομονη, δεν χαθηκε ο κοσμος αν δεν βγηκαν στις 12 και βγουν στις 2. Εντιτ: Μολις βγηκαν.
thief7710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Και συγνωμη...ειστε σε θεση να κατανοησετε τους κανονες των time travels αλλα οχι να δειτε το επεισοδιο χωρις υποτιτλους? Πολυ καλο το τελος...πολυ πολυ καλο...οπως ειπε και παραπανω τωρα αρχιζουν τα καλα...
maria** Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ενταξει ρε παιδες καντε λιγη υπομονη, δεν χαθηκε ο κοσμος αν δεν βγηκαν στις 12 και βγουν στις 2. καλα ντε μια απορία εξεφρασαμε όλοι...γνωρίζουμε ότι αποδοση υποτίτλων γινεται οικειοθελως από τα παιδια ... και τους ευχαριστούμε όλους πολυ!!απο την μακρινη και εξωτική πάτρα ... χαχαχαχαχα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ---------- Και συγνωμη...ειστε σε θεση να κατανοησετε τους κανονες των time travels αλλα οχι να δειτε το επεισοδιο χωρις υποτιτλους? Πολυ καλο το τελος...πολυ πολυ καλο...οπως ειπε και παραπανω τωρα αρχιζουν τα καλα... με συγχωρείς κιολας αλλα κανεις μεγάλο λάθος... άλλο η νοημοσύνη κ αλλο η γνωση αγγλικών!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ηδη απαντηθηκε γιατι ο Μπεν τελικα δεν θυμοταν στο μελλον τον Σαγιντ ουτε και τους υπολοιπους. Φανταζομαι μεσα στον Ναο που τον πηγε ο Ριτσαρντ, καλεσε το smoke monster το οποιο αλλαξε τον Μπεν και τον εκανε αυτον που ξερουμε Πραγματι πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο! Εχει αρκετες απαντησεις... Σε σχεση με Κειτ - Ααρων, γιατι αλλαξε γνωμη και γυρισε πισω, που αφησε τον μικρο... Επισης Το οτι ο Τζακ αρνηθηκε να τον βοηθησει, ηταν αυτο που εκανε τον Μπεν να αλλαξει. (με την βοηθεια του Ριτσαρντ!) Sheik δεν νομιζω ρε φιλε πως ο Ριτσαρντ καλεσε τον καπνο, δεν ξερω μου φαινεται καπως...
Cue Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Χάρλεϋ τα σπάει Αν και εγώ μπερδεύτηκα σε κάποια θέματα "Once Ben turned that wheel time isn't a straight line for us anymore." Αυτό σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να ζούνε "γραμμικά" τη ζωή τους? Άσχετα με το που βρίσκονται στον χρόνο! Αυτό με τον καπνό που αναφέρθηκε με βάζει και μένα σε σκέψεις. Εκεί που μπήκε ο Richard μου θύμισε λίγο το μέρος που χώθηε ο καπνός στο επεισόδιο με την Russo. By the way, ο Miles πως σκατά απέκτησε αυτές τις εμπνεύσεις με το time travel theory? Α και επίσης, καμμία ιδέα γιατί ήθελε να τον πυροβολήσει?
sheik Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Cue To μερος που πηγε ο Ριτσαρντ τον Μπεν ειναι οντως ο Ναος που εχουμε ξανακουσει πολλακις και τον ειδαμε και στο 5χ05 οπως ειπες, στο επεισοδιο με την Ρουσσω. Οσο για το time travel, δε χρειαζεται να μπερδευομαστε πλεον.Αν δωσεις προσοχη και σκεψη στους διαλογους Χερλυ-Μαιλς και σε αυτα που λεγαμε εμεις λιγες σελιδες πισω, θα ξεκαθαριστουν τα παντα.
Cue Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ναι, απλά νόμιζα ότι είπε κάτι "καινούριο" εδώ ο Miles για αυτό μπερδεύτηκα.
V for Vagelis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Χάρλεϋ τα σπάει Αν και εγώ μπερδεύτηκα σε κάποια θέματα "Once Ben turned that wheel time isn't a straight line for us anymore." Αυτό σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να ζούνε "γραμμικά" τη ζωή τους? Άσχετα με το που βρίσκονται στον χρόνο! Αυτό με τον καπνό που αναφέρθηκε με βάζει και μένα σε σκέψεις. Εκεί που μπήκε ο Richard μου θύμισε λίγο το μέρος που χώθηε ο καπνός στο επεισόδιο με την Russo. By the way, ο Marley πως σκατά απέκτησε αυτές τις εμπνεύσεις με το time travel theory? Α και επίσης, καμμία ιδέα γιατί ήθελε να τον πυροβολήσει? Βασικά όχι άσχετα με το που βρίσκονται στο χρόνο. Άμα αναπαραστήσεις το χρόνο σαν ένα άξονα t, στην ουσία μια ευθεία γραμμή που τείνει στο άπειρο, τότε ενώ εγώ και εσύ ακολουθούμε ευθύγραμμα αυτό τον άξονα, ο Χέρλεϋ και ο Μάιλς διαγράφουν διαφορετική πορεία μεταπηδόντας μπρος πίσω (όπου t ο χρόνος έτσι όπως τον αντιλαμβανόμαστε εμείς, γιατί πχ και για τον Χέρλεϋ υπάρχει αντίστοιχα ένας ευθύγραμμος άξονας, στον οποίο εμείς κινούμαστε μπρος πίσω). Τώρα, γιατί ήθελε να τον πυροβολήσει, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο, ίσως για να σκοτωθεί (looooooool) και να δείξει στον Χέρλεϋ ότι έχει δίκιο, ότι σε αυτούς μπορεί να συμβεί οτιδήποτε..
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 To what happened happened δε φαίνεται να ισχύει πάντα στο LOST αφού στην περίπτωση του Μπεν, αριστερά στο ύψος της καρδιάς τον βρήκε η σφαίρα, δεξιά βρέθηκε ως δια μαγείας μετά από λίγο!!! Τώρα κατάλαβα πλήρως πως λειτουργεί το time travel!!!
Cue Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Βασικά όχι άσχετα με το που βρίσκονται στο χρόνο. Άμα αναπαραστήσεις το χρόνο σαν ένα άξονα t, στην ουσία μια ευθεία γραμμή που τείνει στο άπειρο, τότε ενώ εγώ και εσύ ακολουθούμε ευθύγραμμα αυτό τον άξονα, ο Χέρλεϋ και ο Μάιλς διαγράφουν διαφορετική πορεία μεταπηδόντας μπρος πίσω (όπου t ο χρόνος έτσι όπως τον αντιλαμβανόμαστε εμείς, γιατί πχ και για τον Χέρλεϋ υπάρχει αντίστοιχα ένας ευθύγραμμος άξονας, στον οποίο εμείς κινούμαστε μπρος πίσω). ναι οκ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πάνε πίσω στον "δικό τους" χρόνο. Εξού κ το ερώτημά μου. Συνεχίζουν σε μία ευθεία γραμμή (γράφουν το μέλλον τους) άσχετα αν αυτό συνεχίζει στο 1977.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.