Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στους σποιλεροτοπους εχουν κυκλοφορησει νεα sneak peek. ενα δειχνει τον Λοκ σε μια σκηνη που πιστευω πολλοι περιμεναν. ελπιζω να μην τα σκ@τωσουν

Δεν ξέρω για ποια ακριβώς σκηνή μιλάς (και ούτε θέλω να μάθω :-) ) αλλά εγώ πάντως περίμενα σαν τον μαλάκα μιά σκηνή στην προηγούμενη σεζόν που έδειχνε Σώγιερ, και Χέρλι να συζητάν ότι θα γίνει χαμός και μπλά μπλά μπλά... και τελικάν παίζαν επιτραπέζιο... :devil:

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To'ξερα ρε φουστη μου.Το'ξερα.

Το'ξερα οτι δε θα αντεξω και δεν αντεξα.Πατησα χωρις κανενα δισταγμο το κουμπι "Are you Sure" στο darkufo και διαβασα περιγραφη του 1ου επεισοδιου(μεχρι τη μεση).Τι ζωον ειμαι....

Δημοσ.

Πάντως ο ένας χρόνος αναμονής πότε πέρασε ούτε το κατάλαβα. Τώρα αυτή η τελευταία εβδομάδα με έχει βασανίσει αφάνταστα...

Είναι κάτι σαν το κατούρημα που σε πιάνει και είσαι στο δρόμο. Κρατιέσαι χαλαρά για 2 με 3 ώρες μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου, αλλά με το που μπείς στο σπίτι και ξεκουμπώσεις φερμουάρ αισθάνεσαι ότι θα σου φύγουν εκεί που είσαι..

Δημοσ.
To'ξερα ρε φουστη μου.Το'ξερα.

Το'ξερα οτι δε θα αντεξω και δεν αντεξα.Πατησα χωρις κανενα δισταγμο το κουμπι "Are you Sure" στο darkufo και διαβασα περιγραφη του 1ου επεισοδιου(μεχρι τη μεση).Τι ζωον ειμαι....

Λάθος. Τι έχει μείνει πια. Τρεις μέρες μόνο.

Δεν έχω δει τα δύο τελευταία sneak peeks και δεν έχω διαβάσει κανένα spoiler τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Άντε, η ουρά έχει μείνει μόνο, τον γάιδαρο τον φάγαμε.

Δημοσ.
Είναι κάτι σαν το κατούρημα που σε πιάνει και είσαι στο δρόμο. Κρατιέσαι χαλαρά για 2 με 3 ώρες μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου, αλλά με το που μπείς στο σπίτι και ξεκουμπώσεις φερμουάρ αισθάνεσαι ότι θα σου φύγουν εκεί που είσαι..

Respect :devil:

Δημοσ.

το νου σας ρεμαλια, το νου σας ρεμαλια μην σας ξεφύγει κανα σπόιλερ εδω. Και γίνουμε απο δυο χωρία. Τρεις μέρες πριν αρχίσει!!! :D

Δημοσ.
Shut your fucking mouth up!!!

Πρόσεχε εσύ το στόμα σου άλλη φορά. Διάβασε πάλι άλλη μια φορά το post μου για να δεις το ύφος του και διάβασε και την απάντησή σου να δεις τι ύφος έχεις.

Δημοσ.
Πλάκα σε έκανα ρε μαν...

Απλά με το γράψιμο δεν έπιασες το στυλ που το είπα...

I'm sorry... :rolleyes:

Σχωρεμένος και είμαι γουμαν.

Είδες πολλές φορές άλλα γράφεις και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος :-)

Δημοσ.
Σχωρεμένος και είμαι γουμαν.

Είδες πολλές φορές άλλα γράφεις και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος :-)

Τότε την παίρνω πίσω την συγνώμη... :devil::devil::devil:

Να είδες? Με ένα emotiocon απο δίπλα δείχνεται και ο τόνος του αποστολέα...

π.χ Αντε Γ@μ#@σου ρε μ@λ2κα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...