maria** Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το ότι είδαμε τον Ben να πέφτει κάτω δεν σημαίνει ότι είναι νεκρός Γιαυτό είπα ολο κ κάπως θα αποτρέπεται ... εντομεταξύ έλεος με αυτή την κειτ που ειχε κ λόγο κ γυρισε κ θα εχουμε κ αλλο ερωτικό τριγωνο,νομίζω απλα γεμίζουμε την ιστορία(γνώμη μου)
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Να δείτε που στο επόμενο επεισόδιο ή θα μας δείξουν ότι επέζησε ή θα μας δείξει ραδιουργίες που θα κάνει ευρισκόμενος στο μέλλον ολοζώντανος γιατί χλωμό το κόβω να τον εξαφανίσουν και από εκεί.
sheik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μη παιδευεστε, οσα λεει ο manuel ειναι απολυτως σωστα, ετσι δουλευει το time travel στη σειρα. Οσο για τον Μπεν πολυ απλα ΔΕΝ πεθανε...τελος
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ναι σαφώς και δεν μπορεί να αλλαχτεί τίποτα από όσα βλέπουμε... Το είχε πει και ο ΦΑΡΑΝΤΕΪ και ότι βλέπουμε έχει γίνει αλλά κάτι έχουμε χάσει σίγουρα γιατί δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτό... Ίσως τελικά αυτό που ψάχνουν είναι να μπορούν να αλλάξουν πράγματα στο παρελθόν που τόσα χρόνια δεν μπορούσαν... Έχουμε να δούμε πάντως πολλά πράγματα ακόμα...!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ΟΚ, είμαι up-to-date! Πολύ καλό το wtf του επεισοδίου! Ίσως και η σκέψη του Harkon έχει κάποια βάση, αλλά να πω την αλήθεια δεν το θέλω. Κατά 95% ισχύει αυτό που λέει ο sheik και ο μόνος λόγος που κρατάω ένα 5% είναι γιατί αυτή η σειρά μας τρελαίνει ώρες ώρες. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το νησί έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Και ο Λοκ έχει πυροβοληθεί (από τον πυροβολημένο ), αλλά επέζησε. Εντωμεταξύ είχε πολύ πλάκα το πως έζησα το επεισόδιο! Είχα ξεχάσει ότι βγήκε το καινούργιο, οπότε σε κάποια στιγμή ανοίγω το Mega Spoiler που έγραψε κάποιος και το διαβάζω στα πολύ πεταχτά και ασυναίσθητα. Ξέρετε, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου (τα κάνει αυτά το μυαλό) συνειδητοποιώ την γκάφα και το κλείνω. Οπότε δεν έχω αντιληφθεί τι ακριβώς γράφει, αλλά έχει μείνει μέσα στο μυαλό μου ένα κάτι (κάποιες λέξεις κλειδιά), αλλά όχι πλήρες. Το αποκωδικοποιώ λοιπόν βλέποντας το επεισόδιο και αποκτώ την αίσθηση-σιγουριά ότι έγραφε Ο Σώγιερ σκοτώνει τον Σαγίντ και το περιμένω να συμβεί συνεχώς στο φινάλε. Μιλάμε, ήμουν σίγουρος! Και έχω βγάλει και σενάρια του πως θα συμβεί και γιατί (νομίζω είναι προφανές το γιατί και σε ποιες σκηνές σκεφτόμουν "νάτο, τώρα θα συμβεί!"). Οπότε προφανώς στο τέλος έμεινα μ...
συννεφάκι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Πωπω...! Πρέπει να τσακιστώ να δω το επεισόδιο (δεν διαβάζω ποτέ τα σπόιλερς), γιατί κάτι μου λέει ότι έχει σχέση με αυτό που ρώτησα!!!!
katz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Οι αλλοι επιζωντες πχ μπερναρντ ροουζ τι εχουν απογεινει?Δεν θυμαμαι καθολου..
me27yo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παντως σε ενα προμο του νεου επισοδειου που ειδα αναφέρει και περιληψη του οπου μαθαινουμε τελικα οτι Ο Μπεν δεν ειναι νεκρος , απλα ο Τζακ αρνείται να βοηθησει να τον κάνει καλα (ποιος τον χεζει τον ορκο του Ιπποκρατη) και η Κειτ πρεπει να αναλάβει δραστικα μέτρα επ'αυτου (υποθέτω θα του κανει κουνήματα και για κομ κομ.....)
Cue Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ελπίζω να μην δούμε τελικά τον little (κατά το big) Ben να φοράει αλεξίσφερο γυλέκο γιατί θα ξενερώσω τελείως (για ευνόητους λόγους). Προτιμώ να δω "πως θα το γυρίσουν" με δεδομένο ότι είναι νεκρός. Μαζί με τον Manuel είχα το feeling ότι θα πυροβολήσει ο Sawyer τον Sayid και πεθαίνοντας θα έχουμε "flash forward" αλα Locke... Επίσης το τέλος με το φλεγόμενο βανάκι γιατί μου θύμισε λίγο οιωνό για τον δηλητιριασμό της Dharma? Είχαμε δει κάτι τέτοιο στο flashback του Ben? (ούτε που θυμάμαι Season/Episode)
Sellers Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ξενερώνω να βλέπω πρωταγωνιστικούς ρόλους (Τζάκ, Κέιτ κ.λ.π) σε ρόλο κομπάρσων. Καλύτερα να μην τους δείχνει καθόλου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Χαχα! Τώρα που το έγραψες αυτό Sellers, θ' αναλάβουν πάλι πρωταγωνιστές, μην ανησυχείς! Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες, ότι ακριβώς όταν λέγαμε "α, τον Σώγιερ τον έχουν πολύ παραγκωνισμένο και κομπάρσο και κρίμα", αμέσως μετά έσκασαν μύτη αυτά τα επεισόδια (όπου ξέρετε τι γίνεται, μην ανοίγω Spoiler Tabs). Μας παρακολουθούν σίγουρα! Ίσως κάποτε στο μέλλον, γυρίσω στο παρελθόν, αλλάξω το όνομά μου και γυρίσω το Lost, οπότε μου έχουν μείνει τα σχόλια που διάβασα από εδώ και κινούμαι αναλόγως. Άλλωστε δεν έχω δει ποτέ σε φωτογραφίες ή σε συνεντεύξεις τα πρόσωπα των δημιουργών. Μπορεί κάποιος απ' αυτούς να είμαι εγώ! Ποτέ δεν ξέρεις ποια εκδοχή του εαυτού σου μπορεί να τριγυρνάει κάπου εδώ γύρω. Χμ... αισθάνομαι σαν κάποιος να με παρακολουθεί...
antreas18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το γεγονος οτι εχει πει κατι ο φαραντει δεν πρεπει να το παρουμε και 100% σωστο...αποψη μου φυσικα επισης.. μου φαινεται οτι ειναι εκτος λογικης της σειρας να ριξουν ετσι ενα πυροτεχνημα και συγκεκριμενα ο σαγιντ που εριξε στον μπεν και να μην πεθανε ο μπεν.Θεωρω βεβαιο οτι θα πεθανε και θα παιχτει κατι αλλο..κατι κουλο..αλλιως για μενα δεν εχει νοημα που την δειξανε την σκηνη.Εκτος αμα "αναστηθει" για να μας πουν οτι δεν μπορεις να αλλαξεις το παρελθον...αλλα δεν νομιζω να εξηγηθει ετσι.Ενοειται οτι δεν προκειται να πεθανει ο μπεν αλλα κατι περιεργο θα παιχτει με τον μικρο...βλεπουμε... Ελπιζω παντως στο επομενο να μας ξεκαθαρισουν τουλαχιστον αν γινεται να αλλαξει το παρελθον και κατα συνεπεια το παρον η οχι...
Sellers Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Χαχα! Τώρα που το έγραψες αυτό Sellers, θ' αναλάβουν πάλι πρωταγωνιστές, μην ανησυχείς! Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες, ότι ακριβώς όταν λέγαμε "α, τον Σώγιερ τον έχουν πολύ παραγκωνισμένο και κομπάρσο και κρίμα", αμέσως μετά έσκασαν μύτη αυτά τα επεισόδια (όπου ξέρετε τι γίνεται, μην ανοίγω Spoiler Tabs). Μας παρακολουθούν σίγουρα! Ίσως κάποτε στο μέλλον, γυρίσω στο παρελθόν, αλλάξω το όνομά μου και γυρίσω το Lost, οπότε μου έχουν μείνει τα σχόλια που διάβασα από εδώ και κινούμαι αναλόγως. Άλλωστε δεν έχω δει ποτέ σε φωτογραφίες ή σε συνεντεύξεις τα πρόσωπα των δημιουργών. Μπορεί κάποιος απ' αυτούς να είμαι εγώ! Ποτέ δεν ξέρεις ποια εκδοχή του εαυτού σου μπορεί να τριγυρνάει κάπου εδώ γύρω. Χμ... αισθάνομαι σαν κάποιος να με παρακολουθεί... Φαντάζεσαι? Σαν το ανέκδοτο με τους Ινδιάνους και την πρόβλεψη του καιρού. Παραγωγός στους Σεναριογράφους: Καλά ρε παιδιά γιατί γράφεται έτσι? Σεναριογραφοί: Τι γιατί? Δεν βλέπεις τι γράφουν αυτοί στο ινσόμνια?
doctorkostis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παντως εμενα κατι δε μου κολλαει με το παρελθον που εχει ηδη συμβει που λεει ο Manuel.Καλη σαν ιδεα δε λεω,αλλα συμφωνα με αυτη θα πρεπει αυτοι που ειναι το '77 στο νησι(Σωγιερ,Τζακ,Κεητ,Χιουγκο,Τζουλιετ,Τζιν,Σαγιντ)να φυγουν απο αυτο πριν τους φαει ολους ο μικρος Μπεν στη "γενοκτονια" της Νταρμα.Μετα πρεπει να ζησουν ως το 2004 για να πεσουν στο νησι με την 815.Και ολο αυτο χωρις να γερασουν.Δηλαδη ετσι οπως το εχω καταλαβει μπαινουμε σε μια θεωρια επαναληψης που αυτοι που ειναι στο νησι κανουν το ταξιδι 2004-1977 και μετα ζουν κανονικα ως το 2004. Αν το παρελθον δε μπορει να αλλαξει και εχει ηδη συμβει τοτε πρεπει να επαναλαμβανονται τα γεγονοτα οπως τα εχουμε δει.Αλλα τοτε δεν κολλανε οι παιδικες ηλικιες των πρωταγωνιστων γιατι εγιναν εκτος νησιου(δεκαετιες 70-80 πχ). Οποιος μπορει να βοηθησει με το συλλογισμο,πλιζ να το κανει,γιατι δε μου καθεται καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.