Mr V Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει ειναι η φραση του κριστιαν εχετε πολυ δρομο μπροστα σας για να βρειτε τους φιλους σας....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μήπως άλλαξε το παρελθόν και άρα και το μέλλον???????? Άντε πάλι... ρε παιδιά, τα είπαμε αυτά. Δεν μπορείς κάνοντας κάτι στο παρελθόν, ν' αλλάξεις το μέλλον. Ότι έχει συμβεί, έχει συμβεί, αυτή είναι η λογική της σειράς. ΕΚΤΟΣ βέβαια ΑΝ, έχει συμβεί κάποια αλλοίωση απροσδόκητη λόγω του γυρίσματος του τροχού. Που δε το νομίζω με τίποτα, γιατί α) θα ήταν κάτι πιο σημαντικό και β) η σειρά δείχνει ότι σέβεται την πατέντα του "τίποτα δεν αλλάζει και ότι γράφει, δεν ξεγράφει".
nikosBruin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν μπορείς κάνοντας κάτι στο παρελθόν, ν' αλλάξεις το μέλλον. Ότι έχει συμβεί, έχει συμβεί, αυτή είναι η λογική της σειράς. Αν το σκεφτείς λίγο, δεν έχει νόημα αυτό που λες. Και μόνο που πηγαίνεις στο παρελθόν αλλάζει κάτι που έχει ήδη συμβεί! Οπότε δεν μπορεί να ισχύσει το "Ότι έχει συμβεί, έχει συμβεί" αν μπορείς να πας στο παρελθόν... (Και δεν μιλώ για να "κάνεις" κάτι ... και μόνο που υπάρχεις σε κάποιο σημείο ενώ πριν δεν υπήρχες, αρκεί.)
Mapas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 MEGA SPOILER don't read wtf... ο sayd μόλις σκότωσε τον ben!!!
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σε αυτό το επεισόδιο αυτό? Αυτά είναι... Για πέστε και τίποτα άλλο να γουστάρουμε... Είδα και εγώ την σκηνή που λέει ο Mapas και μπορώ να πω ότι μπορεί να μην πεθάνει και να της σκαπουλάρει. Πάντως για τέλος επεισοδίου μπορώ να το πω ανατρεπτικό. Ήταν ένα Σαγίντ επεισόδιο.
Sellers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλό το επεισόδιο??? Αυτό το Mega Spoiler με τρώει να το ανοίξω αλλά δεν θα το κάνω! Γιατι ακριβώς μιλάει? Για τον καπνό?
sigamhsoupw Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 MEGA SPOILER don't read wtf... ο sayd μόλις σκότωσε τον ben!!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το Mega Spoiler λέει για τον Ben Ε όχι και επιτέλους σιγά μην πέθανε δεν με πείθουν ότι έβγαλαν εντελώς από την μέση αυτόν τον τόσο αινιγματικό χαρακτήρα.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αυτό το Lost έχει κάνει τον κόσμο να γίνει ντετέκτιβ.Δεν το έχω δει και ούτε πρόκειται να αχοληθώ με κάτι που κάτι χρόνια τώρα δεν βγάζει άκρη , αλλά μπράβο στους δημιουργούς.
me27yo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 οτι κι αν λετε...εγω ειχα καιρο να μεινω με ανοιχτο το στομα σε φιναλε επισοδειου....
maria** Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 με αυτό όμως αλλάζει το μελλον κατι που ειχαμε πει πως δεν μπορει να γίνει όλο κ καπως θα αποτρέπεται ...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αν το σκεφτείς λίγο, δεν έχει νόημα αυτό που λες. Και μόνο που πηγαίνεις στο παρελθόν αλλάζει κάτι που έχει ήδη συμβεί! Οπότε δεν μπορεί να ισχύσει το "Ότι έχει συμβεί, έχει συμβεί" αν μπορείς να πας στο παρελθόν... (Και δεν μιλώ για να "κάνεις" κάτι ... και μόνο που υπάρχεις σε κάποιο σημείο ενώ πριν δεν υπήρχες, αρκεί.) Κάνεις λάθος. Το παρελθόν ΕΧΕΙ συμβεί. Πάντα υπήρχες σ' εκείνα τα σημεία, δεν εμφανίστηκες τώρα. Δηλαδή δεν υπάρχει γέννα της Κλαιρ, χωρίς τον Σώγιερ να την παρακολουθεί. Δεν είναι ότι "α, κάποτε έγινε η γέννα, ο Σώγιερ δεν ήταν εκεί, και κάποια στιγμή αργότερα ο Σώγιερ γύρισε στο παρελθόν και τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ εκεί, άρα άλλαξε το παρελθόν". Με πιάνεις; Ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή που συνέβη αυτό, γιατί ΜΙΑ είναι η στιγμή, δεν υπάρχει εναλλακτική. Και όλα έχουν κλειδώσει και δέσει σαν παζλ. Δηλαδή, ήταν αδύνατο να πάει να μιλήσει στην Κέητ, γιατί απλά αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο... ε, θα είχε συμβεί. Ίσως αυτό ακριβώς είναι τα οράματα που βλέπουν κάποιοι, όπως ο Γουόλτ. Βέβαια δεν ταιριάζει το ηλικιακό, αλλά επειδή ο Γουόλτ ήταν κάποτε και αιχμάλωτος των "others", μπορεί αυτά να έγιναν τότε (γύρισε λίγο στο παρελθόν και εμφανίστηκε σε κάποιον). edit: δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει η maria**
maria** Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 edit: δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει η maria** Με αμφισβητείς ??οκκκκκκκ χεχε απλά όταν το δεις εξηγησε το μου γιατι αναιρούνται εν μερη όλα αυτα που λες ... ίσως να κάνω κ λαθος,ίσως να μην καταλαβα σωστά!
Harkon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ίσως μετά την μετακίνηση να δημιουργείται ένα παράλληλο σύμπαν, μια παράλληλη γραμμή ζωής/ιστορίας στην οποία το παρελθόν να μπορεί να αλλάξει. τώρα δηλαδή σαν να έχουμε παράλληλο μέσα στο παράλληλο - μπερδεμένο ίσως αλλά κάπου εκεί πάει το μυαλό μου. ο Λοκ και ο Μπεν που μετακίνησαν το νησί ως τώρα ήθελαν να γυρίσουν για τον ίδιο σκοπό, ίσως ο Τζέηκομπ να ήταν ο πρώτος που το μετακίνησε και να θέλει να μαζέψει τους δικούς του αρχικούς ανθρώπους για τον ίδιο σκοπό. και μετά το σημερινό, έχουν και ένα άλλο κοινό: πέθαναν ή θα πεθάνουν
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 με αυτό όμως αλλάζει το μελλον κατι που ειχαμε πει πως δεν μπορει να γίνει όλο κ καπως θα αποτρέπεται ... Το ότι είδαμε τον Ben να πέφτει κάτω δεν σημαίνει ότι είναι νεκρός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.