maria** Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και φανταστείτε τώρα το σκηνοθέτη της σειράς, εκεί που κάνουν τα γυρίσματα να συζητάει με τον κολλητό του: -Χαχα, μεγάλε, άκου τι σκέφτηκα! Βάλε εκεί από πίσω στο πλάνο μια τύπισσα, να δούμε τι θα λένε μετά στα φόρουμ! -Ναι, ναι! Χαχα, θα τους τρελάνουμε! Θα ψάχνουν μήνες να βρούνε το μυστικό νόημα! εγώ είμαι σιγουρη πως το τέλος της σειράς θα με ξενερώσει εντελώς ... με τόσα που βλεπουμε φανταζόμαστε τα πιο τρελά και η αιτιολογηση του καθε τι θα είναι τόοοοοοσο απλή που θα φαμε ήττα ... μακαρι να βγω ψεύτρα γιατί με τόσο κολλημα που έχουμε ολοι μας θα είναι κρίμα!
antreas18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μπα δεν νομιζω ναναι τοσο απλη..Ποσο απλα μπορει να εξηγησει καποιος εναν καπνο που σκοτωνει,ενα νησι που γιατρευει,εναν μοχλο που σε μεταφερει εκτος νησιου (και ξεκιναει το νησι να πηγαινοερχεται στον χρονο) Και πολλα αλλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μπα δεν νομιζω ναναι τοσο απλη..Ποσο απλα μπορει να εξηγησει καποιος... Είναι όλα όνειρο. Πολύ απλό. Ευτυχώς υπάρχει ρατσισμός με αυτού του τύπου τις εξηγήσεις στην Αμερική (δηλαδή θεωρούνται σαν να μας δείχνουν το μεσαίο δάχτυλο στους θεατές, βλέπε Family Guy), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τέτοια καφρίλα.
greg_m Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; να αντιγράψουν για μια ακόμα φορα Παπακαλιάτη;
συννεφάκι Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και φανταστείτε τώρα το σκηνοθέτη της σειράς, εκεί που κάνουν τα γυρίσματα να συζητάει με τον κολλητό του: -Χαχα, μεγάλε, άκου τι σκέφτηκα! Βάλε εκεί από πίσω στο πλάνο μια τύπισσα, να δούμε τι θα λένε μετά στα φόρουμ! -Ναι, ναι! Χαχα, θα τους τρελάνουμε! Θα ψάχνουν μήνες να βρούνε το μυστικό νόημα! Έγραψες! Παιδιά, μην ψάχνετε ψύλλο στ' άχυρα, τυχαίο θα ήταν..
thief7710 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εγω παλι φοβαμαι μηπως στο τελος εχει καποια εξηγηση,αλλα τοσο διαστημικη που δεν θα καταλαβει κανεις μας τι παιχτηκε...
NoS13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ναι οκ τυχαιο ηταν...... Τυχαια ανοιξε η πορτα λιγα δευτερολεπτα πριν Τυχαια ο Κριστιαν δεν φαινοταν μεχρι να ανοιξει την πορτα (οπως και τοτε στην καρεκλα) Τυχαια επαιζαν τα νουμερα της Ρουσω οταν προσγειωθηκε το αεροπλανο της Ατζιρα (ενω υποτιθεται οτι το ειχε σταματησει το μηνυμα ο ΛΟΚ ---αρα δεν ειναι ΟΥΤΕ και οι απεναντι στον πραγματικο χρονο) ΤΥΧΑΙΟ και το οτι οσοι LOSTIES επεσαν στο απεναντι νησι (Λοκ Σαν Μπεν Λυπιδης) εχουν ειχαν παρτιδες με τον Γουιτμορ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..... Το εχω ξαναπει αλλα σε αυτο το τοπικ πεφτει πιο πολυ αμφιβολια και κραξιμο παρα προβληματισμος που ειναι και ολη η ιστορια της σειρας. Συμπεριφερθειτε της οπως της αξιζει... Αν το τελος της δεν ειναι αυτο που πρεπει και περιμενουμε τοτε ΚΡΑΞΤΕ και μαζι σας θα κραξω και εγω... Το να ειρωνευεστε τα παραφυσικα της σειρας σας κανει εξυπνους;;; Ποιος ο λογος αν σας φαινονται εξωπραγματικα, να ΒΛΕΠΕΤΕ τη σειρα και να μπαινετε και στα φορουμ να γραφετε;;;
nikosBruin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ποιος ο λογος αν σας φαινονται εξωπραγματικα, να ΒΛΕΠΕΤΕ τη σειρα και να μπαινετε και στα φορουμ να γραφετε;;; Για χαβαλέ!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 τι εννοείς; να αντιγράψουν για μια ακόμα φορα Παπακαλιάτη; Ε, στην Ελλάδα τα κάνουν ακόμα κάποιοι εξυπνάκηδες που θεωρούν ότι εδώ δεν υπάρχει ακόμα αυτό το φινάλε και θα πρωτοπορήσουν. Όπως ακριβώς ο ίδιος κύριος έχει την αίσθηση ότι δε βλέπουμε Friends (και να πω ότι είναι καμιά cult σειρά), ώστε να ξέρουμε ότι έχει ξεπατικώσει όλα τα αστεία της σειράς.
rambo330 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 [hide]ποτε θα παιχτει το επομενο επεισοδιο...?[/hide]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 [hide]ποτε θα παιχτει το επομενο επεισοδιο...?[/hide] την άλλη βδομάδα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Τι? Πάλι δεν έχει αυτήν την Πέμπτη? Η δικές μου πηγές λένε ότι θα έχει... 5x10 He's Our You. 25 Μαρτίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 http://www.crew7.com/tv/ δεν βλέπω κάτι εδώ
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 http://www.crew7.com/tv/ δεν βλέπω κάτι εδώ Ναι, αλλα πάει από το 9 στο 11 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.