thief7710 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 @thiefΕδώ: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Image:509_sun_woman2.jpg Thanks συννεφακι αλλα αμα δεις το ποστ μου εκανα edit επειδη τελικα το ειδα.Αντι για την σκηνη μεσα στο σπιτι εγω εψαχνα να βρω την μυστηρια γκομενα στην σκηνη που εμφανιζεται ο πατερας του Τζακ στην πορτα του σπιτιου.Thanks anyway!
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Σε αυτήν την σειρά δεν μπορείς να καταλάβεις τι έκαναν λάθος και τι έκαναν επίτηδες. Καμιά μέρα θα φανεί καταλάθος το μικρόφωνο του μπούμαν και θα βγούνε οι πιο τρελές θεωρίες... χαχα αυτό θα λεγα!
Harkon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χααχχαχαχαχ ωραίος ο Σελερζ! αν είναι λάθος πάντως, καιρός να βάλουν γκέστ-σταρ τον Κριστιαν Μπέιλ να τους στρώσει λίγο τους τριγύρω
Sellers Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 χααχχαχαχαχωραίος ο Σελερζ! Εσένα πρέπει να σε πω και μάλλον σε χρωστάω και μια απόλοτζι για το χάσιμο μου!!
NoS13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ρε σοβαρα τωρα πιστευετε οτι ειναι λαθος της παραγωγης;;;;;;:fear::lol: Δεν ειπε κανεις οτι ειναι η Κλερ. Η Σαρλοτ ειναι
neossdd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλημερα Εψαχνα να δω και εγω την κοπελια στο επεισοδειο Namaste, και εψαχνα σε λαθος σκηνη, συγκεκριμενα οταν ανοιγε η πορτα απο τον αερα.. και ανακαλυψα αυτο.. Μπορει να μην ειναι τιποτα... Μπορει να ειναι και ο καπνος 34:02
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μουτζούρα στην TV σου είναι. Κάν'τη με ένα πανάκι και θα φύγει.
mitridi_g Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Σαν εξωγηινος μοιαζει! Καλά μην το ορκίζεσαι κιόλας, δεν ξέρεις πώς θα γυρίσει....χεχε
maria** Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 όλοι λέμε τα δικά μας ... ασ πω κ εγώ ότι στο 00:34:16 πισω από την Σαν πάνω από τον ώμο της υπάρχει μια γυναικεία φιγούρα η οποια ειναι κ ξανθιά ... μάλλον ειναι λαθος της παραγωγής γιατί αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλια εδώ δεν θα το παρατηρουσα στην συγκεκριμένη σκηνή ... μου φαινεται πολύ τραβηγμένο να βαζουν τετοιες λεπτομέρειες ... τι να πω ...
maria** Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Οχι εμεις αλλα οι σεναριογραφοι της σειρας νομιζω θα γινει κουραστικό ξεροντας ότι εχουμε αλλη μια σεζον ... τραβάει πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και φανταστείτε τώρα το σκηνοθέτη της σειράς, εκεί που κάνουν τα γυρίσματα να συζητάει με τον κολλητό του: -Χαχα, μεγάλε, άκου τι σκέφτηκα! Βάλε εκεί από πίσω στο πλάνο μια τύπισσα, να δούμε τι θα λένε μετά στα φόρουμ! -Ναι, ναι! Χαχα, θα τους τρελάνουμε! Θα ψάχνουν μήνες να βρούνε το μυστικό νόημα!
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Η "επιστροφή" στο νησί μου θύμισε λίγο επιστροφή στη.. Sona! Άσχετο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.