Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks συννεφακι αλλα αμα δεις το ποστ μου εκανα edit επειδη τελικα το ειδα.Αντι για την σκηνη μεσα στο σπιτι εγω εψαχνα να βρω την μυστηρια γκομενα στην σκηνη που εμφανιζεται ο πατερας του Τζακ στην πορτα του σπιτιου.Thanks anyway!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτήν την σειρά δεν μπορείς να καταλάβεις τι έκαναν λάθος και τι έκαναν επίτηδες. Καμιά μέρα θα φανεί καταλάθος το μικρόφωνο του μπούμαν και θα βγούνε οι πιο τρελές θεωρίες...

χαχα αυτό θα λεγα!

Δημοσ.

χααχχαχαχαχ

ωραίος ο Σελερζ!

αν είναι λάθος πάντως, καιρός να βάλουν γκέστ-σταρ τον Κριστιαν Μπέιλ να τους στρώσει λίγο τους τριγύρω

Δημοσ.
χααχχαχαχαχ

ωραίος ο Σελερζ!

:-)

Εσένα πρέπει να σε πω και μάλλον σε χρωστάω και μια απόλοτζι για το χάσιμο μου!!

Δημοσ.

Ρε σοβαρα τωρα πιστευετε οτι ειναι λαθος της παραγωγης;;;;;;:X:fear::confused::lol::lol:

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι η Κλερ. Η Σαρλοτ ειναι:mrgreen:

Δημοσ.

Καλημερα

Εψαχνα να δω και εγω την κοπελια στο επεισοδειο Namaste, και εψαχνα σε λαθος σκηνη, συγκεκριμενα οταν ανοιγε η πορτα απο τον αερα.. και ανακαλυψα αυτο..

Μπορει να μην ειναι τιποτα... Μπορει να ειναι και ο καπνος:rolleyes:

34:02

85yc4t9beu1ehsxpg4ld.jpg

Δημοσ.

όλοι λέμε τα δικά μας ... ασ πω κ εγώ ότι στο 00:34:16 πισω από την Σαν πάνω από τον ώμο της υπάρχει μια γυναικεία φιγούρα η οποια ειναι κ ξανθιά ... μάλλον ειναι λαθος της παραγωγής γιατί αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλια εδώ δεν θα το παρατηρουσα στην συγκεκριμένη σκηνή ... μου φαινεται πολύ τραβηγμένο να βαζουν τετοιες λεπτομέρειες ... τι να πω ...

Δημοσ.

Οχι εμεις αλλα οι σεναριογραφοι της σειρας νομιζω θα γινει κουραστικό ξεροντας ότι εχουμε αλλη μια σεζον ... τραβάει πολύ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και φανταστείτε τώρα το σκηνοθέτη της σειράς, εκεί που κάνουν τα γυρίσματα να συζητάει με τον κολλητό του:

-Χαχα, μεγάλε, άκου τι σκέφτηκα! Βάλε εκεί από πίσω στο πλάνο μια τύπισσα, να δούμε τι θα λένε μετά στα φόρουμ!

-Ναι, ναι! Χαχα, θα τους τρελάνουμε! Θα ψάχνουν μήνες να βρούνε το μυστικό νόημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...