antreas18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μαλλον το νησι ειχε τσακωθει με τον Μπεν...ουτε ο τζεικομπ του μιλαγε..ουτε γιατρευοταν...
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κάπως έτσι θα ήταν. Αν πρέπει να δεχτώ κάθε φορά που δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι ότι "δε βαριέσαι, το νησί το έκανε", θα χαλαστώ πολύ. Μετά κεράκι, παγκάρι, σταυροκόπημα και φεύγα. Οπότε δεν το ψάχνω άλλο. Θα κρατήσω προς το παρόν τη "λανθασμένη" εξήγηση του time-travel...
andreapaog328 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 μήπως όλοι γιατρεύονται απο κάτι που έπαθαν έξω απο το νησί?
antreas18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δε νομιζω..γτ ο Λοκ εχει γιατρευτει αρκετες φορες απο περιστατικα που εχουν συμβει στο νησι...Πχ πυροβολισμος απο Μπεν...
συννεφάκι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Νομιζω οτι ο φιλος μπορει ναχει και δικιο. Θυμηθειτε ποιους ειχαν απαγαγει οι others στην 2η σαιζον...Τζακ,Χερλι,Κειτ,Σογιερ..και αναρωτιομασταν γτ βουτηξανε αυτους και οχι αλλους.Στεκει καπως...η οχι? Κοριτσάκι είμαι καλέ!!! Και, ναι, πιστεύω ότι αυτό έγινε.. Είδαν τη φωτό και τρέξαν να τους πιάσουν, γιατί τους θεώρησαν εχθρικούς. Κάποιος άλλος είπε αν η Τζούλιετ είχε δει την φωτο.. Όχι, η Τζούλιετ πήγε αργότερα στο νησί. Νομίζω ότι τη φωτό την έχει δει μόνο ο Μπεν και τα παλιά μέλη της Ντάρμα (ο Μπεν φρόντισε μετά να εξαφανίσει τις φωτο..) Από που και ως που είναι ο πατέρας του Τζακ ο Τζεικομπ? Εγώ ξέρω ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα σωστά? Επίσημα δεν έχουμε δει σε κάποιο επεισόδιο να συστήνεται σαν Τζεικομπ ο πατέρας του Τζακ. Στο τελευταίο συστήθηκε σας Κρίστιαν. Επίσης μάθαμε γιατί ο Ben είναι στο κρεβάτι όταν τον βρήκε ο Lock. To θέμα είναι τι γίνεται η Claire? Ξέρουμε ότι θα την δούμε λίγο στα τέλη τις season. Γιατί ο Ben ήξερε που θα βρει την βάρκα και που θα πάει ? Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που είχε πει παλιότερα ότι ΠΑΝΤΑ έχει σχέδιο! Όχι καλέ, απλά έχουμε δει τον Κρίστιαν να εκπροσωπεί τον Τζέικομπ. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο!!! Πού την θυμήθηκες την Κλαιρ? Εδώ γίνεται της πόπης και συ λες πως το θέμα είναι πού βρίσκεται η Κλερ? Ο Άααρων που είναι by the way? Επίσης, όπως είπε και ο Αντρέας18, είδαμε ότι ο Μπεν θεραπεύτηκε στο άψε σβήσε, μόλις πάτησε στο νησί!
doctorkostis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Κοριτσακι,βαλε κανα σποιλερ οπως και τα αλλα παιδακια...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πέραν των παραδειγμάτων. Ας μείνουμε στο θέμα της παραλυσίας. Πώς εξηγείται ακριβώς ότι στο μέλλον δεν είναι παράλυτος. Βάση time-travel ή βάση του ότι το νησί θεραπεύει? Σίγουρα όχι μέσω time travel. Η θεωρία είναι πως το νησί "θεραπεύει". Πώς και γιατί, δεν ξέρουμε ακόμα. Όπως έχει μείνει και στα μισά η όλη αυτή ιστορία με τις εγγύους. Εμένα αυτό που μ' ενοχλεί αυτή τη στιγμή, είναι ότι οι βασικοί χαρακτήρες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πλέον πράγματα, που εμείς δεν γνωρίζουμε. Όπως παράδειγμα τι ακριβώς είναι η Ντάρμα, τι ερευνάει και άλλα πολλά.
συννεφάκι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Κοριτσακι,βαλε κανα σποιλερ οπως και τα αλλα παιδακια... Sorry...! Done!
NoS13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ε σχεδον ξερουμε τι ειναι η DHARMA. Ομαδα επιστημονων που μελετουν τις ιδαιτερες ιδιοτητες του νησιου... Ειδατε οταν ηταν η Σαν και ο πιλοτος στο δωματιο με τον Κριστιαν, οταν ανοιξε η πορτα και καλα απο τον αερα, ποια εμφανιστηκε αμεσως μετα πισω απο την Σαν;;;;
sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καρα-μπαμ λαθος της παραγωγης.Μαλλον την πηρε η καμερα την κοπελια ενω δεν επρεπε...
συννεφάκι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καρα-μπαμ λαθος της παραγωγης.Μαλλον την πηρε η καμερα την κοπελια ενω δεν επρεπε... +1 Αποκλείεται να είναι η Κλερ, όπως ειπώθηκε απο κάποιοιυς.. Τραβηγμένη απ'τα μαλλιά μου φαίνεται αυτή θεωρία!
thief7710 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το συγκεκριμενο αν και ειδα 2 3 φορες την σκηνη δεν μπορεσα να το εντοπισω...αλλα θυμαμαι στην 1η η 2η season στο επειδοδιο που η Kate βλεπει συνεχως ενα μαυρο αλογο, στην σκηνη οπου τελικα το αλογο το βλεπει και ο Soyer φαινεται ενα χερι με μαυρο γαντι να χαιδευει το αλογο στην μουσουδα και να του κανει νοημα να "μεινει"..... edit Ακυρο - λαθος σκηνη εβλεπα.Αυτο ειναι πιο κραυγαλεο απο το σκηνικο με το αλογο
συννεφάκι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 @thief Εδώ: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Image:509_sun_woman2.jpg
Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Σε αυτήν την σειρά δεν μπορείς να καταλάβεις τι έκαναν λάθος και τι έκαναν επίτηδες. Καμιά μέρα θα φανεί καταλάθος το μικρόφωνο του μπούμαν και θα βγούνε οι πιο τρελές θεωρίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.