Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα εχω να πω να πανε στο διαολο τα fake!ξυπνησα 5 λεπτα νωριτερα πριν παω σχολειo να το αφηνω να κατεβαινει με το που γυρισω να προλαβω να το δω πριν το μαθημα!παω να το βαλω και ηταν fake!αντε τωρα μεχρι να κατεβει το αλλο θα εχω αρχισει μαθημα :-(!

Δημοσ.

εμένα δεν μου άρεσε... δεν μάθαμε τίποτα το ουσιαστικό...

επίσης το είδα ζωντανά 2 τα ξημερώματα στο justin.tv όπου το κάνουν live stream κάθε φορά (για να το ξέρετε)

Δημοσ.

Ρε σεις πως μπορειτε και τα βλεπετε πρωινιατικα?δεν γουσταρετε να αραζετε το βραδακι με κλειστα φωτα κλπ και να τα απολαμβανετε?τοσο ανυπομονοι ειστε???? :P :p

Ωραιο το επεισοδιο αλλα αρχιζω και ανησυχω γτ ηδη εχουν μαζευτει αρκετα αναπαντητα και η σειρα παει αρκετα αργα και φοβαμαι μην τα εχουν στουμπωσει ολα προς το τελος και ψαχνομαστε ολοι μας...Για μενα παντως το πιο σημαντικο ερωτημα ειναι το κινητρο το Μπεν και του Γουιντμορ και το ποιος τελικα ειναι "καλος",απο την αποψη ποιος ηθελε πραγματικα να βοηθησει τους λοστις και ποιος οχι.Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο αυτα τα αινιγματικα που λεει ο Μπεν κλπ και να μην μπορεις να καταλαβεις τι θελει.

Δημοσ.

Σχόλια δε βλέπω να πέφτουν :P

Ο Jack δεν έχει σχέδιο, ο Sawyer επίσης, οι σεναριογράφοι έχουν? :P

Αμυδρά θυμάμαι να έχουν πει πως όλη η 5 Season θα είναι πως θα γυρίσουν πίσω στο νησί (που πλέον δεν ισχύει). Για την 6η θυμάται κανείς τι είχαν αναφέρει?

Δημοσ.

Μόλις το είδα

Ο Jack δεν έχει σχέδιο, ο Sawyer επίσης, οι σεναριογράφοι έχουν? :P

Αμυδρά θυμάμαι να έχουν πει πως όλη η 5 Season θα είναι πως θα γυρίσουν πίσω στο νησί (που πλέον δεν ισχύει). Για την 6η θυμάται κανείς τι είχαν αναφέρει?

Κάτσε δε γύρισαν ακόμη. Οι μεν προσπαθούν να φτάσουν στο παρόν και οι δε στο παρελθόν (?). Τίποτα δεν τελείωσε και η επιστροφή δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη

Κατα τ' άλλα γούσταρα με τρέλα. Τους κερατάδες που τον βρήκαν τον

πιτσιρικά που έπαιζε ολόιδια τον Μπεν?

Με χαλάει όταν

δεν βλέπω τον Λοκ

.

Όπως με χαλάει τελικά

κι ο πατέρας του Τζακ. Πολύ κωλόσογο

Δημοσ.

Γιατί άραγες η Σαν βρίσκεται στο παρόν μαζί με τον Λυπίδη ενώ όλοι οι άλλοι είναι στο παρελθόν?

Κανονικά θα'πρεπε και ο Λυπίδης και η Σαν να βρίσκονταν στο 1977.

Για την Σαν, το μόνο που θα μπορούσα να υποθέσω, είναι ότι επειδή έμεινε έγκυος στο νησί, κάτι άλλαξε γι'αυτήν και δεν την "έπιασε" η λάμψη.

Για τον Λυπίδη, ίσως δεν τον επηρέασε η λάμψη επειδή δεν έμεινε πολύ στο νησί, αντίθετα απ'ότι ο Φάραντει και ο σχιζομάτης.

Γενικά ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα.

Δημοσ.

Εντάξει.. χλιαρό μου φάνηκε..:rolleyes:

Ο πατέρας Τζακ/Τζέικομπ απο πού κι' ως που εμφανίζεται στη Σαν?

Μόνο στους εκλεκτούς δεν εμφανίζεται?

Τώρα κατάλαβα γιατί οι "others" (Μπεν) είχαν τόσο μίσος για τους λόστις..

Τους είχαν δει στη φωτό και νόμιζαν πως ήταν της Ντάρμα!

Ο Σώγιερ τρελό ψυχάκι, επιτέλους την είπε στον Τζακ..!

Η μόνη απορία που έχω είναι

γιατί οι μισοί πήγαν στο τώρα και οι άλλοι

μισοί στο παρελθόν.. Υποψιάζομαι ότι θα έχουμε φλασσιά στο επόμενο..

Επίσης, παρατήρησα κάτι..

Η μπατσίνα που κρατούσε τον Σαΐντ, δεν έδειξε να εκπλήσσεται και πολύ

όταν έπεφτε το αεροπλάνο..

Βαριέμαι να γράψω άλλα, νυστάζω..

Ο Λοκ πού είναι βρε παιδάκια?

Δημοσ.
ας μ θυμίσει κάποιος πλιζ που έχουμε ξαναδεί/μπλέξει με τον

Ρατζινσκυ

?

Δεν εχουμε ξαναδει τον

Radzinsky.Το μονο που εχουμε δει ειναι η μουτζουρα που αφησε οταν τιναξε τα μυαλα του στο σταθμο Swan.Ηταν ο βοηθος του Kelvin http://images2.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/c/cf/Kelvinlookingtough.JPG και αργοτερα πηρε τη θεση του ο Desmond.Ειναι και αυτος που κατασκευασε την πορτα που επεσεε απο το ταβανι στο σταθμο και ειχε το χαρτη πανω της(τοτε που ειχε παγιδευτει ο Locke).Υποτιθεται οτι ειναι αυτος που ειχε "κοψει" σκηνες απο το orientation video του σταθμου swan

Δημοσ.

frenzy

τον μικρο Μπεν τον εχουμε ξαναδει, στο 3χ20...

Harkon

Τον Ραζινσκυ δεν τον εχουμε ξαναδει.Εχουμε ακουσει ομως για αυτον στο φιναλε της 2ης σαιζον.

Ηταν μαζι με τον Κελβιν στην καταπακτη,αυτος σχεδιασε τον αορατη χαρτη πανω στην πορτα και απο οτι ειδαμε και χθες, αυτο ηταν που σχεδιασε γενικα την μακετα του "Κυκνου".

Στο τελος αυτοκτονει..αν πιστεψουμε τον Κελβιν.

Δημοσ.
Εντάξει.. χλιαρό μου φάνηκε..:rolleyes:

Ο πατέρας Τζακ/Τζέικομπ απο πού κι' ως που εμφανίζεται στη Σαν?

Μόνο στους εκλεκτούς δεν εμφανίζεται?

Τώρα κατάλαβα γιατί οι "others" (Μπεν) είχαν τόσο μίσος για τους λόστις..

Τους είχαν δει στη φωτό και νόμιζαν πως ήταν της Ντάρμα!

Ο Σώγιερ τρελό ψυχάκι, επιτέλους την είπε στον Τζακ..!

Η μόνη απορία που έχω είναι

γιατί οι μισοί πήγαν στο τώρα και οι άλλοι

μισοί στο παρελθόν.. Υποψιάζομαι ότι θα έχουμε φλασσιά στο επόμενο..

Επίσης, παρατήρησα κάτι..

Η μπατσίνα που κρατούσε τον Σαΐντ, δεν έδειξε να εκπλήσσεται και πολύ

όταν έπεφτε το αεροπλάνο..

Βαριέμαι να γράψω άλλα, νυστάζω..

Ο Λοκ πού είναι βρε παιδάκια?

Από που και ως που είναι ο πατέρας του Τζακ ο Τζεικομπ?

Εγώ ξέρω ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα σωστά?

Επίσημα δεν έχουμε δει σε κάποιο επεισόδιο να συστήνεται σαν Τζεικομπ ο πατέρας του Τζακ.

Στο τελευταίο συστήθηκε σας Κρίστιαν.

Επίσης μάθαμε γιατί ο Ben είναι στο κρεβάτι όταν τον βρήκε ο Lock.

To θέμα είναι τι γίνεται η Claire?

Ξέρουμε ότι θα την δούμε λίγο στα τέλη τις season.

Γιατί ο Ben ήξερε που θα βρει την βάρκα και που θα πάει ?

Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που είχε πει παλιότερα ότι ΠΑΝΤΑ έχει σχέδιο!

Δημοσ.
Δεν εχουμε ξαναδει τον

Radzinsky.Το μονο που εχουμε δει ειναι η μουτζουρα που αφησε οταν τιναξε τα μυαλα του στο σταθμο Swan.Ηταν ο βοηθος του Kelvin http://images2.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/c/cf/Kelvinlookingtough.JPG και αργοτερα πηρε τη θεση του ο Desmond.Ειναι και αυτος που κατασκευασε την πορτα που επεσεε απο το ταβανι στο σταθμο και ειχε το χαρτη πανω της(τοτε που ειχε παγιδευτει ο Locke).Υποτιθεται οτι ειναι αυτος που ειχε "κοψει" σκηνες απο το orientation video του σταθμου swan

Harkon

Τον Ραζινσκυ δεν τον εχουμε ξαναδει.Εχουμε ακουσει ομως για αυτον στο φιναλε της 2ης σαιζον.

Ηταν μαζι με τον Κελβιν στην καταπακτη,αυτος σχεδιασε τον αορατη χαρτη πανω στην πορτα και απο οτι ειδαμε και χθες, αυτο ηταν που σχεδιασε γενικα την μακετα του "Κυκνου".

Στο τελος αυτοκτονει..αν πιστεψουμε τον Κελβιν.

ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...