συννεφάκι Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Άσχετο με το θέμα μας αλλά συμμερίζομαι μια άποψη που διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ. Αυτήν την στιγμή το Λόστ απο θέμα νοοτροπίας έχει φτάσει στα επίπεδα των 2 πρώτων σεζόν μιας και δεν ξέρουμε πλέον προς τα που θα κινηθεί. Εννοώ ότι καλώς η κακώς ξαναμαζευτήκαν όλοι στο νησί συνεπώς το ''βασικό θέμα'' της πέμπτης σεζόν τελείωσε. Μένουν άλλα 10 επεισόδια που δεν γνωρίζουμε προς τα που θα κινηθει το στόρυ.(εκτός και αν ξοδέψουν τόσα επεισόδια για να γεφυρώσουν το χάσμα των χρόνων που απέχουν οι Losties απο την πτώση του δεύτερου αεροπλάνου στο προηγούμενο επεισόδιο. Ακόμα και έτσι όμως, τότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο ύπαρξης της τελευταίας σεζόν. Δηλαδή προσωπικά θα ξενερώσω αν βρουν ένα θέμα απο το τίποτα λες και βλέπουμε καρτούν που γεννιούνται οι εχθροί του σούπερ ήρωα σε κάθε τέλος του επεισοδίου. Επίσης αυτήν την στιγμή δεν καίγομαι καθόλου να δώ ούτε μισό επεισόδιο αφιερωμένο στους ''καινούργιους Losties''. Μου ξένισαν απο την αρχή και έτσι και κάνουν καμιά βλακεία και αρχίσουν flashback με αυτούς θα κόψω φλέβα απο την βαρεμάρα... Οψόμεθα... Εδιτ: Οκ συννεφάκι. My mistake. Συμφωνώ απόλυτα.. Επίσης, δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν με νοι'αζει καθόλου να δω τί έγινε τα 3 χρόνια στο νησί.. Μου αρκούν αυτά που είδαμε και δεν θέλω άλλες αναδρομές.. Θέλω να δω το απο "δω και πέρα". Edit: Πάντως, το τρέιλερ δείχνει αρκετά ενδιαφέρον..
NoS13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Επίσης αυτήν την στιγμή δεν καίγομαι καθόλου να δώ ούτε μισό επεισόδιο αφιερωμένο στους ''καινούργιους Losties''. Μου ξένισαν απο την αρχή και έτσι και κάνουν καμιά βλακεία και αρχίσουν flashback με αυτούς θα κόψω φλέβα απο την βαρεμάρα... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ. Αν και δε νομιζω να πεσουν σε τετοιο λαθος. Φιλε το θεμα με την εξισωση το ψαχνω... Θυμαμαι οτι το ειχα βρει εντελως τυχαια link στο link. Θα το βρω που θα μου παει...
Watt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εμένα δε θα με χαλάσει. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό μπήκαν και οι καινούργιοι στην τέταρτη σεζόν. Και μην μου πείτε ότι δεν έχουν αποδειχθεί αρκετά ως πολύ σημαντικοί... Αν μάλιστα φανεί ότι έχουν και σχέση και με το νησί από πιο παλιά, τότε θα γουστάρω... Και προφανως εάν πριν από κάποιες σεζόν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εντύπωση με ανοιχτά θέματα που σημιουργούσαν, τώρα ξέρουν το τέλος και με μαεστρία οδεύουν προς αυτό. Μην ξεχνάτε ότι πράγματα που στην πρώτη σεζόν μας φαίνονταν "WOW! Της Πουτ@ν@ς γίνεται!", τώρα τα ίδια ακριβώς δεν μας λένε τίποτα... Και συνεχίζω να πιστεύω μέχρι να μας αποδείξουν το αντίθετο ότι αν όχι όλες, αλλά οι περισσότερες συμπτώσεις έχουν μπει απλά και μόνο για να κανουν εντύπωση... Και έχετε αναρωτηθεί μήπως το να γυρίσουν τη συγκεκριμένη εποχή στο νησί, δεν είναι απλά "σεναριακή αδεία"? Δεύτερο spoiler που κάνω... WOW!...
tmjuju Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 1. Ο Λοκ θεραπεύεται λόγω του χρονικού πρότερου, φτάνει δηλ. στο νησί, πριν το ατύχημά του. Αυτό, όμως, δε φαίνεται να συμφωνεί με το ότι περπατάει ακόμα όταν καταφθάνει στη Ν. Υόρκη, να μαζέψει τους 6. 2. Ο Λοκ θεραπεύεται εξαιτίας του ισχυρού μαγνητικού πεδίου, που υπάρχει στο νησί. Αυτό φαίνεται πιο λογικό, αφού κανείς δεν αρρωσταίνει στο νησί και η μαύρη γριά θεραπεύεται επίσης απο τον καρκίνο. Γενικά, μας έχουν δώσει αρκετά επιχειρήματα/φράσεις/περιστατικά προς αυτήν την κατεύθυνση..Θυμηθείτε πόσο γρήγορα θεραπεύονται οι πληγές, ιδιαίτερα του Λοκ, απο τον 4ο κύκλο και έπειτα.. Για αυτό λέω ότι παρά τα ‘επιστημονικά’ του [1] Υπερισχύουν τα υπερφυσικά τύπου [2] Άσε που είναι λίγο παράλογο να χρεώνουμε το [2] στο ‘επιστημονικό’ ηλεκτρομαγνητισμός… εάν ήταν έτσι με ένα ηλεκρομαγνήτη θα κάναμε ‘θαύματα’ Έντεχνα δε γίνεται προσπάθεια από τους σεναριογράφους να εμφανίσουν ‘επιστημονικές’ λύσεις για διάφορα παράδοξα και όχι μόνο … μεταφυσικά φαινόμενα. Τζινος ενα απο τα απειρα παραδειγματα που βρηκα στο ιντερνετ εβαλα ρε... Ειχα δει ενα σαιτ που καθεται και εξηγει πως ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ οι αριθμοι... και προκυπτουν με μαθηματικες πραξεις τις οποιες σε καμια περιπτωση δε θυμαμαι... Ενα τριγωνο θυμαμαι μονο που προσθετεις, γραφεις απο κατω και κατι τετοια περιεργα... Θα το ξαναβρω και θα το βαλω... Δεν εχω μπερδεψει καμια πραγματικοτητα... ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ σαν σειρα εννοουσα Αναρωτιέμαι βέβαια ποια βάζεις δεύτερη σε σειρά ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ … Επίσης μη το φωνάζεις και πλακώσει κάνας Vin Diesel / Chuck Norris (Ψιτ… πλακίτσα κάνουμε… μη το πάρεις στραβά…) Το παραπάνω τρίγωνο / τετράγωνο / διακοσοπενιντατετράεδρο δεν θα σου απαντήσει σε ερωτήματα που δεν απάντησε η φιλοσοφία…
sheik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ε καθε Πεμπτη εχει ξυπνημα στις 8, κατεβασμα και προβολη επεισοδιου. Στις 2, επαναληψη του επεισοδιου Παντως το επεισοδιο συνεχιζει στο μοτιβο του προηγουμενο, πιο αργο(κατι που σιγουρα ταιριαζει περισσοτερο στη σειρα), πιο character based(επιτελους) αλλα και με ωραιες σκηνες και αποκαλυψεις...
papahlamidas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τι θα πει ο λόγος...? Έτσι για να διαβάσουν οι περίεργοι σαν εμένα που δεν του νοιάζει να έχουν μία ιδέα για το τι θα δουν.
papahlamidas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δεν είπα ότι είπες... Να βάλει κάποιος spoilers είπα...
sheik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ααααα lol εγω καταλαβα οτι εννοουσες να βαλουμε σποιλερ σε αυτα που ειπαμε, sorry λαθος μου... Σποιλερ θες ε? Το παιδι της Αμυ ειναι ο Ηθαν. Ειδαμε τον Κριστιαν. Ειδαμε τον Ρατζινσκυ και απο οτι φαινεται θα παιξει σημαντικο ρολο...ou yeeeeaaaah! Εφτιαχνε την μακετα του "Κυκνου". Ειδαμε τον Μπεν μικρο. Ειδαμε τον Φρανκ να προσγειωνει το αεροπλανο. Ε δες και συ τιποτα , μη τα πω ολα
papahlamidas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ωραίος... Φαίνεται να είναι καλό... Μετά το Gym οπότε θα λιώσω LOST...
Sellers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Η μέρα πάει από το καλό στο καλύτερο. Μετά απο ένα απολαυστικό δίωρο διαφορικής γεωμετρίας (ναι υπάρχουν και άτομα που την απολαμβάνουν), και μετά από την άφιξη 6 cd που περίμενα έναν μήνα σχεδόν απο Αμερική, μόλις μπήκα εδώ και θυμήθηκα ότι σήμερα έχει και Lοst...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.