sheik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Αυτο που ειπε ο NoS13 ηταν αυθαιρετο και οχι γεγονος. Ο Λοκ περπατησε αλλα οχι επειδη γυρισε πισω στο χρονο πεφτοντας στο νησι. Εχουμε δει πολλες περιπτωσεις γρηγορης γιατρειας, επουλωσης τραυματων κλπ στο νησι που νομιζω ΔΕΝ σχετιζονται με time travel αλλα κατι αλλο. Παντως ο Λοκ οταν γυρισε στον κοσμο, η μοιρα τον "διορθωσε" μπορει να πει κανεις, αφου παλι σε αναπηρικο καροτσακι ηταν
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παντως ο Λοκ οταν γυρισε στον κοσμο, η μοιρα τον "διορθωσε" μπορει να πει κανεις, αφου παλι σε αναπηρικο καροτσακι ηταν Μην το γελας καθολου...
NoS13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτο που ειπε ο NoS13 ηταν αυθαιρετο και οχι γεγονος.Ο Λοκ περπατησε αλλα οχι επειδη γυρισε πισω στο χρονο πεφτοντας στο νησι. Εχουμε δει πολλες περιπτωσεις γρηγορης γιατρειας, επουλωσης τραυματων κλπ στο νησι που νομιζω ΔΕΝ σχετιζονται με time travel αλλα κατι αλλο. Παντως ο Λοκ οταν γυρισε στον κοσμο, η μοιρα τον "διορθωσε" μπορει να πει κανεις, αφου παλι σε αναπηρικο καροτσακι ηταν ;) Οι αριθμοι ειναι μια γνωστη εξισωση... The Valenzetti Equation is the mathematical equation developed by the reclusive Princeton University mathematician Enzo Valenzetti. Its creation was the result of efforts made following the Cuban Missile Crisis by the United States and the Soviet Union to find a solution to the hostility and danger of imminent global disaster created by the Cold War. The equation was secretly commissioned through the UN Security Council and is used to predict the time of human extinction. κλπ κλπ κλπ Δεν εχουμε να μαθουμε κατι αλλο για τους αριθμους... Αυτο που ειπα ειναι οτι ηταν προαποφασισμενο αφου εχουν σχεση με μια ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ... Οι αριθμοι ειναι ενα απο τα πολλα επιμερους στοιχεια του ΛΟΣΤ τα οποια ειναι βαλμενα στη σειρα για να σε προβληματιζουν χωρις ομως να σου δινουν απαντησεις σε καιρια ερωτηματα... Οπως οι αριθμοι... Το αγαλμα... Το ποιος ειναι ο αληθινος Τζον Λοκ... Το οτι ο αληθινος Ριτσαρντ Αλπερτ ειχε να κανει με ερευνες σχετικα με παραψυχολογικα και lsd κλπ κλπ... Μπορει να μην παιζουν μεγαλο ρολο αλλα ειναι μερος της ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ της σειρας
sheik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Η Valenzetti Equation δεν υπαρχει στη πραγματικοτητα.Ειναι κι αυτη μερος της μυθολογιας της σειρας. Απλα το αναφερω γιατι μου εδωσες την εντυπωση πως πιστευεις οτι υπαρχει in real life...
NoS13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Σωστη εντυπωση σου εδωσα:p Δεν ειμαι 100% σιγουρος μπορει να εχεις και δικιο... Παντως υπαρχουν παρα πολλα σαιτ που αναφερονται στην εξισωση αυτη και δεν εχουν καμια σχεση με το ΛΟΣΤ Ετσι προχειρα προχειρα διαβασε αυτο...The Valenzetti Equation is a fictional book by Gary Troup is a book that speaks of a mathematical equation that can predict the apocalypse... Δεν ξερω. Αν ξερει καποιος τι παιζει με την εξισωση και αν δημηουργηθηκε μονο για τις αναγκες του ΛΟΣΤ και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ας ενημερωσει
Sellers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Και εγώ έχω την εντύπωση πως η εξίσωση υπάρχει στ'αλήθεια...
sheik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Σωστη εντυπωση σου εδωσα:pΔεν ειμαι 100% σιγουρος μπορει να εχεις και δικιο... Παντως υπαρχουν παρα πολλα σαιτ που αναφερονται στην εξισωση αυτη και δεν εχουν καμια σχεση με το ΛΟΣΤ Ετσι προχειρα προχειρα διαβασε αυτο...The Valenzetti Equation is a fictional book by Gary Troup is a book that speaks of a mathematical equation that can predict the apocalypse... Δεν ξερω. Αν ξερει καποιος τι παιζει με την εξισωση και αν δημηουργηθηκε μονο για τις αναγκες του ΛΟΣΤ και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ας ενημερωσει O Gary Troup ανηκει ΚΑΙ αυτος στο συμπαν του Λοστ.Ειναι ενας συγγραφεας, ο οποιος υποτιθεται οτι ηταν στην πτηση 815 και πολλα απο τα βιβλια του(μαλιστα ηταν χειρογραφα και δεν ειχαν εκδοθει) αν παρατηρησεις τα διαβαζε ο Σωγιερ κατα τη διαρκεια της σειρας... Παντως ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι η εξισωση ΔΕΝ υπαρχει στη πραγματικοτητα. Ξαναδειτε λιγο και το βιντεακι με τον Αλβαρ Χανσο που περιγραφει τη δημιουργια της Νταρμα και της εξισωσης...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Και εγώ έχω την εντύπωση πως η εξίσωση υπάρχει στ'αλήθεια... Και πάλι από Lostpedia Information on Enzo Valenzetti's background comes almost entirely from a Wikipedia article on the Valenzetti Equation created by those behind the Lost Experience. However, as the content is complete fiction, it was removed from the website by Wikipedia's moderators. The information was confirmed by Speaker, however, to be "VERY accurate", and has been accepted as official information as part of the alternate reality game. Much later, in-game website valenzettiequation.com reiterated much of the information from the old Wikipedia article for fans who may have missed the clue before Wikipedia removed the information. και Doomsday equation Something similar to the Valenzetti equation exists; it is not actually an equation but rather an argument presented using simple mathematics and is not at all mysterious. The Doomsday argument (DA) is a probabilistic argument that claims to predict the future lifetime of the human race given only an estimate of the total number of humans born so far. Πηγές: Enzo Valenzetti και The Valenzetti Equation
sheik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Περισσοτερα εδω: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Gary_Troup Δεν ηξερα οτι ηταν ο τυπος που τον ρουφηξε η τουρμπινα στο πρωτο επεισοδιο, lol...
tmjuju Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 NoS έχεις αρχίσει να μπλέκεις την πραγματικότητα με το Lost ή μου φαίνεται ;-) Επίσης το Τέλειο δεν είναι αυτού του κόσμου… εκτός και εάν θεωρείς τέλειο και τον κόσμο μας… αλλά μην το φιλοσοφήσουμε και πολύ. Κύριοι, δεν με πείθετε για τη λογική με την οποία ο Λοκ δεν ήταν παράλυτος μετά. Άλλο το να είσαι σε καρέκλα και άλλο να είσαι παράλυτος έχει μεγάλη διαφορά. Το είπα και παραπάνω φημίζει xfiles με τα τόσα αναπάντητα ερωτήματα.. και δεν είναι απόλυτα ορθό να το αποκαλούμε SciFi περισσότερο Fictional είναι άσε που το γυρίζουν μέχρι και στο θρησκευτικό. Τη σειρά τη διασκεδάζω και εγώ! Δεν είμαι κατά ή κάτι τέτοιο… απλά φέτος έχουν αρχίσει να σκάνε πολλές φούσκες.
fysob Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ο Λοκ γιατρευτηκε στο νησι και για αυτο μετα δεν ηταν παραλυτος..
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ο Λοκ γιατρευτηκε στο νησι και για αυτο μετα δεν ηταν παραλυτος.. Ναι αυτό το ξέρουμε. Το πως είναι το θέμα...
sheik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Noμιζω θα πρεπει να αρκεστειτε στο οτι "το νησι γιατρευει".
kirileman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ναι αυτό το ξέρουμε. Το πως είναι το θέμα... Επειδή έσκασε σε ένα νησί που βρισκόταν χρονικά πολύ πριν το ατύχημά του; Μη με ρωτήσει κανείς πως πχ αλλάζει εσωτερικά και όχι εξωτερικά, ρούχα κλπ, δεν ξέρω από αυτά.
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Noμιζω θα πρεπει να αρκεστειτε στο οτι "το νησι γιατρευει". Ουοουυ!!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Τελικά οι πούστηδες τα είχαν προβλέψει όλα εξαρχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.