ANHLIKOS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για το καινούριο επεισόδιο, μια χαρά ήταν, μέσα στα ρομάντζα και στη γλύκα! :Ρ Ας μου θυμίσουν όσοι έχουν καλό μνημονικό: ποιούς είδαμε που έχουμε ξαναδεί? Μόνο τον Οράτιο και τον Ρίτσαρντ? Προσέξατε καμία άλλη γνωστή φάτσα? Απορίες: 1.Η Έιμυ πως γέννησε κανονικά? 2. Τί είναι αυτό που θα γίνει και θα πεθαίνουν μετά όλες οι εγκυμονούσες? 3. Ποιά είναι η Έιμυ? 4. Γιατί "κόλλησαν" στο 1974 και όχι στην εποχή που έπρεπε? 5. Τί πρέπει να γίνει για να επιστρέψουν στην εποχή τους? 6. Ο Τζέικομπ, όποιος κι' αν είναι, δεν είναι κομμάτι του νησιού? Γιατ΄άραγε "μιλάει" στον Οράτιο (αφού του έχτισε την καλ΄βα , θα του μίλησε κιόλας, δε μπορεί...) και στον Μπεν αργότερα και όχι στον Ρίτσαρντ, ο οποίος είναι προφανώς ντόπιος? 7. Τελικά ποιοί είναι οι καλοί? 8. Ο Ρίτσαρντ γιατί δεν αντέδρασε σε όλα τα κουλά που του είπε ο Σώγιερ? Προφανώς γιατί έχει πάει στο μέλλον και ήξερε για αυτή τη συνάντηση? Αλλά όμως την τελευταία φορά που είδε τον Λοκ και του έδωσε την πυξίδα, του είχε πει "δείξε μου την πυξίδα, γιατί δεν θα σε θυμάμαι όταν ξανασυναντηθούμε". Άρα δε μπορεί να θυμάται τον Σώγιερ.. Ε? Παρακαλώ απαντήστε σε κάποιο απο αυτά, αν έχετε καιά ιδέα, γιατί με έχετε εκνευρίσει όλοι σας.. ) Να πω και γω καποια πραγματα, γιατι το Συννεφακι εχει βγαλει βουρδουλα! Πρωτα απ ολα, δεν προσεξα καμια γνωστη φυσιογνωμια περα απο αυτους τους 2 απο κει και περα: 1) Η Ειμυ γεννησε κανονικα, διοτι το παιδι ηρθε το 70. Οτι και αν εγινε, θα εγινε αργοτερα. Οπως και η Ρουσω γεννησε χωρις προβλημα. 4)Γιατι ειναι ενας τροπος να μαθουμε τι ειχε γινει στο παρελθον. Φανταζομαι πως αν ηταν αναγκαιο, οι σεναριογραφοι θα τους εβαζαν στην εποχη του Black Rock! 5)Οπως εχω πει και αλλη φορα, (ψωνιο εν οψη), φανταζομαι πως ολοι ειναι σταθερα ολων. Ετσι για να επιστρεψουν στην εποχη τους, αν επιστρεψουν. Πρεπει να βρεθουν ολοι μαζι 6)Τζέικομπ Τον Φανταζομαι ως "φυλακισμενο" του νησιου. Δηλ. ειναι απο τους πιο παλιους εκει γι αυτο γνωριζει τοσα πραγματα. Αλλα ειναι περιορισμενος μεσα στην καλυβα. Αν θυμαστε οταν ειχε παει ο Μπεν με τον Λοκ. Γυρω γυρω απο την καλυβα υπηρχε αυτη η μαυρη σκονη. Και νομιζω πως ο Μπεν ειχε αναφερθει σε αυτη ως "φραχτη"... Εξαλλου γιατι ζητησε βοηθει απο τον Λοκ? Γιατι δεν ειναι ο αρχηγος ενω ολοι, οσοι εχουμε δει, τον σεβονται? Και λεω οσοι εχουμε δει γιατι οι παρατρεχαμενοι others, φαινεται να μην γνωριζουν τπτ για αυτον. 7) Ολοι καλοι ειμαστε! Οι κακοι ειναι φυλακη! 8)Και παμε στον Ριτσαρντ, σε εναν απο τους πιο συμπαθητικους χαρακτηρες του Λοστ. Μονο σε μενα φαινεται περιεργο, που εκτος απο δυο φορες (κοστουμι και κουρελια) δεν τον εχουμε δει να φοραει τπτ αλλο, εκτος απο το μπλε πουκαμισο και αυτο το παντελονι. Ακομη μια επισημανση. Αν θυμαμαι καλα οταν ειχε συναντησει τον Μπεν για πρωτη φορα. Ηταν λες και το ειχε σκασει απο συναυλια των Iced Earth. (Μαλλιας ντυμενος με κουρελια). Ενω τωρα που τα ειπε με τον Σωγιερ, ηταν σαν τραπεζιτης, στη τριχα! Οσο για το οτι δεν ταραχτηκε ιδιαιτερα απο τα λεγομενα του Σωγιερ. Φανταζομαι πως αν πεις σε καποιον που εχει ζησει σε τοσες διαφορετικες εποχες, πως ερχεσαι απο το μελλον. Το πολυ πολυ να σου απαντησει. - Γιουβεντους - Τσελσι, ασος και under? Me τι αποδοση? Υ.Γ * Sorry αν εχω κανει κανα γραμματικο ή αλλο λαθος. Απλως ειμαι πολυ κουρασμενος! ** Οι παρομοιωσεις μου ειναι για τον Λουτσο! *** Οι Iced Earth einai aπο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.
συννεφάκι Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 @ANHLIKOS: Να σαι καλά βρε που ασχολήθηκες! @ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ: Όσον αφορά στον Ρίτσαρντ.. επειδή γενικότερα είναι πολύ αινιγματικός και όλοι μας απορούμε που δεν έγινε ποτέ αρχηγός και νομίζω πως είναι ο μοναδικός μέχρι τωρα που έχει κάνει τόσα ταξιδάκια... .. σκεφτόμουν... μήπως είναι νεκρός?????????????? Ανήλικε (και όποιος άλλος δεηθεί να συζητήσει εδώ μέσα....) , τί είναι ο Τζέικομπ? Εγώ μέχρι τώρα ΄πιστεύω πως είναι κάποιο πνεύμα, κάποιος νεκρός, μια ανώτερη δύναμη (ζει σε μια καλύβα που μετακινείται και που μάλιστα δεν την βλέπει όποιος κι' όποιος!!!)... Μη σας πω ότι παίζει να είναι και η Ελοίζ, την οποία ονομάζω "κυρία του νησιού" , και μου ταιριάζουν γάντι οι δύο χαρακτήρες! Έχω καταλάβει λάθος?? Τί είναι για εσάς ο Τζέικομπ? Όχι ποιος, αλλά τι! Για μένα, κάθε φορά που ακούγεται το κλασσικό "έτσι θέλει το νησί", εγώ φέρνω στο μυαλό μου έναν γερασμένο ανθρωπάκο, μέσα στην καλύβα, που δεν είναι άλλος απο το νησί... Η καρδιά ή ο νους του νησιού, κάπως έτσι.. Έχω χάσει κάτι και λέω βλακείες??
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Όσον αφορά στον Ρίτσαρντ.. επειδή γενικότερα είναι πολύ αινιγματικός και όλοι μας απορούμε που δεν έγινε ποτέ αρχηγός και νομίζω πως είναι ο μοναδικός μέχρι τωρα που έχει κάνει τόσα ταξιδάκια... .. σκεφτόμουν... μήπως είναι νεκρός?????????????? Δεν νομιζω πως ο Ριτσαρντ ειναι νεκρος. Γιατι η συμπεριφορα του, ειναι πολυ διαφορετικη απο των νεκρων. Παρε παραδειγμα πατερα Τζακ, Τσαρλι και Αννα Λουσια. Φαινεται να γνωριζουν πολλα σε ολες τις περιοδους. Ενω ο Ριτσαρντ οχι. Οσο για τον Τζεικομπ, Θα συμφωνησω για το μια ανωτερη δυναμη. Φανταζομαι πως δεν ειναι καποιος νεκρος. Παντως ειναι απο τα προσωπα που εχουν δωσει τα λιγοτερα στοιχεια. Τι να πει κανεις, μεχρι να τελειωσει η σειρα, κανεις δεν ειναι σιγουρα, ουτε ζωντανος ουτε νεκρος!
soilworker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Εμενα η απορια μου ειναι πως ηρθαν στο νησι ο τζακ και οι αλλοι και συναντιθηκαν με τον σογιερ και τους δικους του που ειναι στο 1977....
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Σόρρυ που θα βγω οφ τόπικ αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα θα το πώ. Αυτό το Heroes είναι απο τις πιο απαίσιες σειρές ever. Είδα με απίστετη υπομονή την πρώτη σεζόν να δω που θα το πάει. Τελικά δεν το πήγαινε πουθενά. Πιο παπαριά σκηνή για φινάλε σεζόν (μιλάω για την πρώτη σεζόν) δεν έχω δει. Επίσης είδα και το πρώτο τέταρτο απο την δεύτερη σεζόν και όταν κατάλαβα ότι δεν έχει πλεόν νόημα το παράτησα. Απορώ πως αυτή η μαλακία έκανε τέτοια νούμερα. Σχετικά με το time travel στο Heroes. Η απόλυτη βλακεία. Αυτός ο Tim Kring (ή όπως τον λένε) προφανώς δεν είχε σε μια τάξη την σειρά πριν την ξεκινήσει. My opinion ε...
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Anyway... Ον τόπικ... Τελικά ο Λοκ μια μικρή ξεχωριστότητα πρέπει να την έχει... Είναι ο μόνος απο τους Losties που προσγειώθηκε στο τώρα. Εκτός και αν παίζει ρόλο το ότι ήταν και ο μοναδικός νεκρός. Και τότε δεν θα είναι καθόλου ξεχωριστός απλά επειδή κάποιος έπρεπε να είναι νεκρός και βρέθηκε να κάνει την μάνα ο πιο μαλάκας... Κάτι ακόμα. Το όλο θέμα με την αναπαράσταση του ίδιου σκηνικού για να πέσει το αεροπλάνο δεν μου έκατσε και πολύ καλά. Δηλαδή το ότι έλειπαν τόσα άτομα απο την κανονική συντριβή δεν επηρέασε το όλο σκηνικό, ενώ ένας νεκρός στην θέση του πατέρα του Λοκ ήταν εντάξει? Ο Λυπίδης επέζησε? Ποιος ξέρει? Η Τζούλιετ έχει αρχίσει και μου αρέσει... Έτσι πως έχει ο Σώγιερ τα μαλλιά του στο ''3 χρόνια μετά'' είναι πολύ φλώρος. Εδιτ: Σε ευχαριστώ ρε frenzy. Είσαι αδερφός. Μια επόμενη φορά που θα διαδφωνούμε, θα πάρω το μέρος σου... Υ.Γ Μόλις κατέβηκε η δισκογραφία James... ;)
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Κάτι ακόμα. Το όλο θέμα με την αναπαράσταση του ίδιου σκηνικού για να πέσει το αεροπλάνο δεν μου έκατσε και πολύ καλά. Δηλαδή το ότι έλειπαν τόσα άτομα απο την κανονική συντριβή δεν επηρέασε το όλο σκηνικό, ενώ ένας νεκρός στην θέση του πατέρα του Λοκ ήταν εντάξει? Να σου πω την αλήθεια αυτό το σημείο το φοβάμαι πως θα εξηγηθεί αλλά μου φαίνεται θα το πνίξουν... Υ.Γ Μόλις κατέβηκε η δισκογραφία James... ;) στείλε πμ να μου πεις όταν ακούσεις
nikosBruin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 o τύπος πιστεύει ότι γράφουν επεισόδιο, το προβάλλουν και μετά γράφουν το επόμενο... καλά κάνει ο frenzy Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα το πουν στο επόμενο επεισόδιο και όχι στον επόμενο χρόνο; Ή μήπως νομίζεις ότι έγραψαν τα σενάρια και της επόμενης χρονιάς; Ή ίσως πιστεύεις ότι πρώτα γράφουν όλα τα σενάρια μιας χρονιάς και μετά αρχίζουν γυρίσματα; ====== Πάντως σε τέτοιες σειρές έχει περισσότερη πλάκα να διαβάζεις τι υποθέσεις κάνει ο κόσμος (που μερικές φορές είναι και έξυπνες υποθέσεις!) παρά τι ανοησίες σκέφτηκαν οι ίδιοι οι συγγραφείς!
soturin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα το πουν στο επόμενο επεισόδιο και όχι στον επόμενο χρόνο; Ή μήπως νομίζεις ότι έγραψαν τα σενάρια και της επόμενης χρονιάς; Ή ίσως πιστεύεις ότι πρώτα γράφουν όλα τα σενάρια μιας χρονιάς και μετά αρχίζουν γυρίσματα; ====== Πάντως σε τέτοιες σειρές έχει περισσότερη πλάκα να διαβάζεις τι υποθέσεις κάνει ο κόσμος (που μερικές φορές είναι και έξυπνες υποθέσεις!) παρά τι ανοησίες σκέφτηκαν οι ίδιοι οι συγγραφείς! Μπορεί να μην έχουν γράψει τους διαλόγους, την εξέλιξη της ιστορίας όμως προφανώς και την ξέρουν ήδη. Δουλευόμαστε;
NoS13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Anyway... Ον τόπικ... Τελικά ο Λοκ μια μικρή ξεχωριστότητα πρέπει να την έχει... Είναι ο μόνος απο τους Losties που προσγειώθηκε στο τώρα. Εκτός και αν παίζει ρόλο το ότι ήταν και ο μοναδικός νεκρός. Και τότε δεν θα είναι καθόλου ξεχωριστός απλά επειδή κάποιος έπρεπε να είναι νεκρός και βρέθηκε να κάνει την μάνα ο πιο μαλάκας... Κάτι ακόμα. Το όλο θέμα με την αναπαράσταση του ίδιου σκηνικού για να πέσει το αεροπλάνο δεν μου έκατσε και πολύ καλά. Δηλαδή το ότι έλειπαν τόσα άτομα απο την κανονική συντριβή δεν επηρέασε το όλο σκηνικό, ενώ ένας νεκρός στην θέση του πατέρα του Λοκ ήταν εντάξει? Ο Λυπίδης επέζησε? Ποιος ξέρει? Η Τζούλιετ έχει αρχίσει και μου αρέσει... Έτσι πως έχει ο Σώγιερ τα μαλλιά του στο ''3 χρόνια μετά'' είναι πολύ φλώρος. Εδιτ: Σε ευχαριστώ ρε frenzy. Είσαι αδερφός. Μια επόμενη φορά που θα διαδφωνούμε, θα πάρω το μέρος σου... Υ.Γ Μόλις κατέβηκε η δισκογραφία James... ;) 1. Δε νομιζω κανεις να προσγειωθηκε στο τωρα η μετα... Το νησι ειναι στο 1974 και οποιοσδηποτε και να πεσει θα πεσει σε αυτη τη χρονολογια.. Μπορει και να ειναι λιγο καμμενο αυτο που λεω αλλα ετσι το κοβω... Το οτι προσγειωθηκε στο απεναντι νησι (Δεν ξερω αν εχει ειπωθει εδω αλλα ΛΟΚ ΜΠΕΝ και οι υπολοιποι επιβατες της AJIRA εχουν προσγειωθει στο νησι που ειχαν αιχμαλωτους οι others τον Σογιερ τον Τζακ και την Κατε...στο σταθμο Hydra:devil: ) εκτος απο Τζακ Κειτ και Χερλυ που πηγαν στο κανονικο νησι... Απορια που ειναι η Τζιν και ο Σαγιντ και πως ο Μπεν μπορεσε να ξαναγυρισει αφου νομιζω οταν ειχε γυρισει τον τροχο ειχε πει πως οποιος φυγει με αυτο τον τροπο δεν μπορει να ξαναγυρισει... Ισως ετσι να εξηγηται και το γεγονος πως ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΛΟΚ επεσαν ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ που παιζει να μην εχει τις ιδιοτητες του ΜΕΓΑΛΟΥ... 2.Μουφες του Μπεν πρεπει να ηταν τα περι αναπαραστασης 3.Ο Λυπιδης επεζησε και εφυγε μαζι με μια γυναικα με ενα κανο... (το ειπε η γκομενα της AJIRA στον ΛΟΚ οτι ο πιλοτος με μια γυναικα κλπ κλπ....) 4.Και εμενα ΣΟΓΙΕΡ ΛΟΚ ΚΑΙ ΜΠΕΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΣΤ Η σειρα ΣΠΕΡΝΕΙ... και μαλλον τα περι Ατλαντιδας ισχυουν... Προσπαθησα να ξεχωρησω τι στον π...ο ειναι το αγαλμα αλλα δεν εβγαλα ακρη... ΓΙα να το δειχνουν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.. κατι τρελο θα παιζει....
sheik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Συμφωνω με Sellers στο θεμα της αναπαραστασης.Ουτε εμενα(ουτε και σε κανεναν αλλο φανταζομαι) εκατσε καλα το θεμα της "αναπαραστασης". Ηταν απλα ακυρο και αχρειαστο διοτι δε βγαζει κανενα νοημα και πιο πολυ μας μπερδευει. Εγω το θεωρω σαν να μην ειπωθηκε/εγινε ποτε,παει, το ξεχασα Μια σημειωση ομως πανω σε αυτο.Φυσικα και πειραξε που δεν ηταν σωστη η αναπαρασταση, διοτι απο την αρχικη πτηση ηταν μονο 5-6 μεσα και ο καθενας επαιζε διπλους και τριπλους ρολους(χερλυ με κιθαρα[τσαρλυ], σαγιντ κρατουμενος[κεητ] , κεητ μαλλον εγγυος απο το προηγουμενο βραδυ με Τζακ[κλαιρ] <-- δικη μου υποθεση αυτο, κλπ κλπ). Η Χωκινς ειπε οτι αν δεν αναπαρασταθει σωστα, το αποτελεσμα θα ειναι απροβλεπτο.Ηταν απροβλεπτο αφου αλλου πηγαν οι μεν, αλλου οι δε. Αλλα τεσπα, ειπα, δεν υφισταται το θεμα αυτο για μενα... Οσο για το αγαλμα, σιγουρα ειναι αιγυπτιακο και ΣΙΓΟΥΡΑ παιζει κατι με αρχαια αιγυπτο. Εχουμε δει ιερογλυφικα στο ρολοι της αντιστροφης μετρησης του Κυκνου, στο δωματιο που ο Μπεν "καλεσε" τον καπνο, στους τοιχους του "Ναου" και στο δωματιο του τροχου κατω απο την Ορχιδεα.Παραειναι πολλα τα hints, ηδη απο την 2η σαιζον...
soturin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Οσο για το αγαλμα, σιγουρα ειναι αιγυπτιακο και ΣΙΓΟΥΡΑ παιζει κατι με αρχαια αιγυπτο. Εχουμε δει ιερογλυφικα στο ρολοι της αντιστροφης μετρησης του Κυκνου, στο δωματιο που ο Μπεν "καλεσε" τον καπνο, στους τοιχους του "Ναου" και στο δωματιο του τροχου κατω απο την Ορχιδεα.Παραειναι πολλα τα hints, ηδη απο την 2η σαιζον... Χμμμ για αρχείο πολιτισμό ναι. Δεσμευτικά για αιγυπτιακό δεν ξέρω, αλλά το ότι ο τροχός σε στέλνει τυνησία, μπορεί να έχει μια έμμεση σχέση, ή όχι;
nikosBruin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μπορεί να μην έχουν γράψει τους διαλόγους, την εξέλιξη της ιστορίας όμως προφανώς και την ξέρουν ήδη. Δουλευόμαστε; Μπα, σχεδόν σε όλες τις σειρές ιδέα δεν έχουν τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη χρονιά. Ούτε καν ξέρουν αν θα υπάρξει επόμενη χρονιά! Μάλιστα συνήθως γράφουν για μισό χρόνο, μετά περιμένουν και ελπίζουν ότι θα ανανεωθεί και για το δεύτερο μισό της χρονιάς και μετά γράφουν το άλλο μισό. Δεν έχει καμιά σχέση με βιβλίο που το γράφει ένας με συγκεκριμένο σκοπό, με αρχή μέση και τέλος. Ειδικά στο Lost κάθε χρονιά είχαν άλλες ιδέες και άλλαζαν τελείως την κατεύθυνση, ούτε μια γενική ιδέα δεν είχαν σταθερή, ούτε τους συγγραφείς, ούτε τίποτα. Βασικά ρίχνουν μια ματιά σε κάποια παλιά επεισόδια, παίρνουν 1-2 "ερωτήσεις" και βάζουν "τυχαίες" "λύσεις" στο νέο επεισόδιο ... όταν όμως έγραφαν τις "ερωτήσεις" δεν είχαν ιδέα για την απάντηση (πχ. οι αριθμοί), και είναι πιθανόν άλλος να ήταν ο συγγραφέας της "ερώτησης" και άλλα να είχε στο μυαλό του εκείνος. To Lost είχε καμιά εικοσαριά συγγραφείς μέχρι τώρα και ο καθένας το τραβούσε αλλού, έχουν μαλώσει και ενδιάμεσα έδιωξαν αρκετούς...
sheik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Nαι καλα εσυ το θεμα το εκανες αξιο Τατιανας... Τα εχουμε πει διακοσιες φορες, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ιδεα, αρχη-μεση-τελος ηταν γνωστη απο την αρχη και αυτο θα το αποδειξει και η ιδια η σειρα στο τελος. Μη ξεχνας πως το Lost ειναι η ΠΡΩΤΗ σειρα στην ιστορια της tv (και μαλιστα ειχε γινει ντορος γι'αυτο) που προαποφασιζεται το ποτε θα τελειωσει. Και δεν αποφασιστηκε ξερω γω μισο χρονο πριν αλλα 3 ολοκληρα χρονια πριν(στη μεση της 3ης σαιζον). Οποτε αν εσυ πιστευεις ακομα, οτι απο την στιγμη που αποφασιστηκε το τελος, δεν εκατσαν να "χαρτογραφησουν" τις εξελιξεις και το προς τα που θα κινηθει η σειρα και το πως θα τελειωσει, αλλα αντιθετα ακομα γραφουν χωρις να ξερουν τιποτα, δικαιωμα σου.
becausE Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Υ.Γ Μόλις κατέβηκε η δισκογραφία James... ;) gieffffffffff!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.