Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το επεισόδιο ναι...αν και πάλι

δεν μάθαμε επί της ουσίας τι έγινε αυτά τα 3 χρόνια. Απλά ζήσανε αυτοί ως Dharma και εμείς καλύτερα? Ο Richard δεν ξανα εμφανίστηκε από τότε?

Επίσης κάπου σκάλωσα στο γεγονός ότι 3 χρόνια στο νησί = 3 χρόνια τον losties που έφυγαν από αυτό. Εκτός και αν δε το έπιασα καλά αυτό.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι οντως το θεμα με τα

3 χρονια ηταν αρκετα lame.Δηλαδη, 4 σαιζον τωρα, μοναχα 108 μερες περασαν και εγιναν τα χιλια μυρια πραγματα, και σε 3 ολοκληρα χρονια, μονο αυτα αξιζαν να δουμε?

Αλλα τεσπα, προχωραμε αρκετα καλα κι αυτο εχει σημασια :)

Δημοσ.

- Οι Λοστ ζουν κανονικά στο νησι σαν μελη της Νταρμα κανουν καποιες δουλειες και ταυτοχρονα ψαχνουν για τους υπολοιπους.

- Ο Horace δεν ηταν ο οδηγος στο οχημα που βρηκαν στη 2η-3η σεζον και επιναν μπυρες;;;

- Ο μικρος Μπεν δεν θα επρεπε να ειναι ηδη στο νησι;

- Θα μπορεσουν να σωσουν τη νταρμα ή οτι εγινε-εγινε και δεν θα αλλαξουν το μελλον.

- Ποιο το ονομα του παιδιου που γεννηθηκε;

Δημοσ.

@Chrisxxx

Ο Ορατιος ειναι αυτος που εφερε τον Μπεν και τον πατερα του στο νησι.Αυτος που ηταν οδηγος στο βανακι με τις μπυρες, ηταν ο νεκρος πατερας του Μπεν.

Ο Ορατιος επισης ειναι αυτος που εμφανιστηκε στον Λοκ στην 4η σαιζον και τον ειδαμε να φτιαχνει ΜΑΛΛΟΝ την καλυβα του Τζεικομπ.

Ο μικρος Μπεν νομιζω δεν ειναι ακομα στο νησι, αλλα η χρονολογια μας δειχνει οτι οπου να'ναι θα σκασει μυτη.

Ισως το υποβρυχιο που ελεγε ο Ορατιος οτι φευγει και θα γυρισει σε 2 βδομαδες, να φερει τον Μπεν...

Οχι, δεν θα μπορεσουν να αλλαξουν τιποτα, διοτι οτι εγινε-εγινε και μαλιστα ακριβως με τον τροπο που τα βλεπουμε τωρα.Οτι και να αποφασισουν να κανουν οι losties , ειναι αυτο ακριβως που θα γινει-εγινε στην πραγματικοτητα.

Εχω διαβασει απο σποιλερς ποιος μαλλον ειναι ο γιος της Αμυ, αλλα δεν λεω :P

Μη περιμενεις βεβαια καποιον πολυ σημαντικο, αλλα τον ξερεις και πολυ καλα μαλιστα.

Το μονο που θα πω ειναι οτι εχει πεθανει

Δημοσ.
Κι εγώ πώς μπορώ να την παρακολουθήσω; Είμαι καλά γιατρέ;

Εισαι εξυπνότερος απο μένα, τι να κάνουμε...

οσοι το παρακολουθουν σωστα βλεποντας την καθε λεπτομερεια και οταν το βλεπουν δεν το βλεπουν απλος για να περνα η ωρα αλλα βαζουν και λιγο το μυαλο τους να δουλεψει δεν νομιζω να μπερδευονται...................αν εσυ νομιζεις οτι το εχουν χαλασει σταματατο γιατι το λοστ δεν ειναι για να περνας την ωρα σου ειναι για να πορωνεσαι

Το λοστ δυστηχώς η ευτυχώς ήταν η πρώτη ξένη σειρά που παρακολούθησα, και για μια περίοδο είχα πορωθεί, οπότε να την σταματήσω δεν πρόκειται. Τώρα αυτό για τις λεπτομέρειες που λες, θυμάμαι κάτι τόπικ σε άλλα forum που ανέλυαν κάθε frame και ανέπτυσαν θεωρίες. Αν αυτό απαιτούν οι παραγωγοί για να πιάσουμε το νόημα τότε ευχαριστώ δε θα πάρω, καθότι όπως μου απέδειξε και ο Saturin δεν έχω και το κατάλληλο IQ.

Αυτήν την στιγμή έχω καταλάβει πολύ χοντρικά τι γίνεται, αλλά αν πιάσω όλες τις απορίες που έχω...Και εν τέλει και να παρακάμψω το μυστήριο, πάλι ξεναιρώνω γιατί έχει αναληθοφανείς χαρακτήρες και καταστάσεις. Δηλαδή αν αφαιρέσεις το μυστήριο από το λοστ, δε μένουν και πολλά. Όταν τελειώσει, θα κάτσετε να την ξαναδείτε, αφότου πια ξέρετε τι έχει γίνει?

Δημοσ.

Το λοστ δυστηχώς η ευτυχώς ήταν η πρώτη ξένη σειρά που παρακολούθησα, και για μια περίοδο είχα πορωθεί, οπότε να την σταματήσω δεν πρόκειται. Τώρα αυτό για τις λεπτομέρειες που λες, θυμάμαι κάτι τόπικ σε άλλα forum που ανέλυαν κάθε frame και ανέπτυσαν θεωρίες. Αν αυτό απαιτούν οι παραγωγοί για να πιάσουμε το νόημα τότε ευχαριστώ δε θα πάρω, καθότι όπως μου απέδειξε και ο Saturin δεν έχω και το κατάλληλο IQ.

Αυτήν την στιγμή έχω καταλάβει πολύ χοντρικά τι γίνεται, αλλά αν πιάσω όλες τις απορίες που έχω...Και εν τέλει και να παρακάμψω το μυστήριο, πάλι ξεναιρώνω γιατί έχει αναληθοφανείς χαρακτήρες και καταστάσεις. Δηλαδή αν αφαιρέσεις το μυστήριο από το λοστ, δε μένουν και πολλά. Όταν τελειώσει, θα κάτσετε να την ξαναδείτε, αφότου πια ξέρετε τι έχει γίνει?

κατσε δεστα ολα απο την αρχη και ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταλαβεισ ολα εκτος βεβαια αν εχεις οντως μειωμενο iq ........... εννοειται οτι μολις τελειωσει το λοστ θα το ξαναδω απο την αρχη για να πιασω μερικα πραγματα που δεν τα ειχα προσεξει πριν

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο χαζούλης και μπορεί ήδη να έχει δωθεί η απάντηση αλλά να μην πήρα χαμπάρι για πείτε μου ρε παιδιά...

Στο προηγούμενο επεισόδειο στο τέλος που πάει να κρεμαστεί ο Λοκ ξαφνικά μπουκάρει μέσα ο Μπεν και αγχωμένος προσπαθεί να τον μεταπείσει να μην κάνει καμιά μαλακία!Τελικά τον πείθει να μην αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο και με το που κάθεται λένε δυο κουβέντες και τον αρπάζει και τον πνίγει!Μάλιστα αν θυμάμαι καλά κάτι είπανε για αυτήν την κωλόγρια που μας έχει σπάσει τα νεύρα και ξαφνικά ο Μπεν σκάλωσε έκαψε κάτι φλάντζες και τον άρπαξε και τον έπνιξε τον καραφλούκο!Πειράζει που δεν κατάλαβα το γιατί ρε γαμώτο;Τη μια συζητάνε σαν καλά παιδιά τον αποτρέπει από την αυτοκτονία και μετα από δυο λεπτα τον εσκοτώνει;;;Κάτι έχασα μάλλον ε;;;

Δημοσ.
Επειδή είμαι λίγο χαζούλης και μπορεί ήδη να έχει δωθεί η απάντηση αλλά να μην πήρα χαμπάρι για πείτε μου ρε παιδιά...

Στο προηγούμενο επεισόδειο στο τέλος που πάει να κρεμαστεί ο Λοκ ξαφνικά μπουκάρει μέσα ο Μπεν και αγχωμένος προσπαθεί να τον μεταπείσει να μην κάνει καμιά μαλακία!Τελικά τον πείθει να μην αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο και με το που κάθεται λένε δυο κουβέντες και τον αρπάζει και τον πνίγει!Μάλιστα αν θυμάμαι καλά κάτι είπανε για αυτήν την κωλόγρια που μας έχει σπάσει τα νεύρα και ξαφνικά ο Μπεν σκάλωσε έκαψε κάτι φλάντζες και τον άρπαξε και τον έπνιξε τον καραφλούκο!Πειράζει που δεν κατάλαβα το γιατί ρε γαμώτο;Τη μια συζητάνε σαν καλά παιδιά τον αποτρέπει από την αυτοκτονία και μετα από δυο λεπτα τον εσκοτώνει;;;Κάτι έχασα μάλλον ε;;;

Γνωμη μου ειναι οτι ο Μπεν, ειτε αθελα του ειτε οχι, εκανε αυτο που επρεπε να γινει.Να πεθανει ο Λοκ, ωστε να επιστρεψει στο νησι αναγεννημενος, διαφορετικος, με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και πιστη στον εαυτο του.Δεν αρμοζε στον chosen one να πεθανει με τετοιο "ατιμωτικο" τροπο οπως ειναι αυτος της αυτοκτονιας.

Δε πιστευω δηλαδη οτι ο Μπεν τα "πηρε" στο ακουσμα του ονοματος της Ελοιζ...δεν υπηρχε λογος αλλωστε αφου ακομα και πριν να την συναντησει ο Μπεν, επεμενε και προσπαθουσε να πεισει τον Τζακ οτι και ο Λοκ πρεπει να επιστρεψει.Αρα μαλλον τον σκοτωσε γιατι απλα δεν επρεπε να τον αφησει να αυτοκτονησει.Τον βοηθησε στην ουσια να ορθωσει αναστημα διοτι ειχε χασει καθε πιστη και ελπιδα στο νησι..

Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Μπεν,

ειτε αθελα του ειτε οχι, εκανε αυτο που επρεπε να γινει.Να πεθανει ο Λοκ, ωστε να επιστρεψει στο νησι αναγεννημενος, διαφορετικος, με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και πιστη στον εαυτο του.Δεν αρμοζε στον chosen one να πεθανει με τετοιο "ατιμωτικο" τροπο οπως ειναι αυτος της αυτοκτονιας.

Δε πιστευω δηλαδη οτι ο Μπεν τα "πηρε" στο ακουσμα του ονοματος της Ελοιζ...δεν υπηρχε λογος αλλωστε αφου ακομα και πριν να την συναντησει ο Μπεν, επεμενε και προσπαθουσε να πεισει τον Τζακ οτι και ο Λοκ πρεπει να επιστρεψει.Αρα μαλλον τον σκοτωσε γιατι απλα δεν επρεπε να τον αφησει να αυτοκτονησει.Τον βοηθησε στην ουσια να ορθωσει αναστημα διοτι ειχε χασει καθε πιστη και ελπιδα στο νησι.

.

Δε νομίζω ότι έγινε έτσι το πράγμα..

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, είναι ολοφάνερο ότι

η Ελοίζ είναι ανώτερη του Μπεν και τον έχει σαν το παιδί γα τα θελήματα.

Νομίζω, όπως είπα, ότι οι δυο τους ανήκουν σε αντίπαλα στρατόπεδα, ότι δηλ. η Ελοίζ είναι με τον Γουίντμορ και ο Μπεν με τον ... εαυτό του?? (θα σας γελάσω..)

Μόλις ο Μπςν κατάλαβε ότι μπορεί να έχουν πει στον Λοκ πως έγιναν πραγματικά τα πράγματα (πράγμα που σε μας δεν το έχουν πει ακόμα και ψάχνουμε ποιοί είναι οι κακοί και ποιοί οι καλοί), φοβήθηκε ότι θα χάσει τα πρωτεία του στους λοστις και γι'αυτό "καθάρισε" τον Λοκ. Νομίζω ότι απλά οι δύο αντίπαλοι (Ελοίζ+Γουίντμορ - Μπεν), έκαναν ανακωχή,επειδή απλά έχουν κοινό στόχο, δηλ. την επιστροφή των λόστις στο νησί.

Για το καινούριο επεισόδιο,

μια χαρά ήταν, μέσα στα ρομάντζα και στη γλύκα! :Ρ

Ας μου θυμίσουν όσοι έχουν καλό μνημονικό:

ποιούς είδαμε που έχουμε ξαναδεί? Μόνο τον Οράτιο και τον Ρίτσαρντ?

Προσέξατε καμία άλλη γνωστή φάτσα?

Απορίες:

1.Η Έιμυ πως γέννησε κανονικά?

2. Τί είναι αυτό που θα γίνει και θα πεθαίνουν μετά όλες οι εγκυμονούσες?

3. Ποιά είναι η Έιμυ?

4. Γιατί "κόλλησαν" στο 1974 και όχι στην εποχή που έπρεπε?

5. Τί πρέπει να γίνει για να επιστρέψουν στην εποχή τους?

6. Ο Τζέικομπ, όποιος κι' αν είναι, δεν είναι κομμάτι του νησιού?

Γιατ΄άραγε "μιλάει" στον Οράτιο (αφού του έχτισε την καλ΄βα , θα του μίλησε κιόλας, δε μπορεί...) και στον Μπεν αργότερα και όχι στον Ρίτσαρντ, ο οποίος είναι προφανώς ντόπιος?

7. Τελικά ποιοί είναι οι καλοί?

8. Ο Ρίτσαρντ γιατί δεν αντέδρασε σε όλα τα κουλά που του είπε ο Σώγιερ?

Προφανώς γιατί έχει πάει στο μέλλον και ήξερε για αυτή τη συνάντηση? :rolleyes:

Αλλά όμως την τελευταία φορά που είδε τον Λοκ και του έδωσε την πυξίδα, του είχε πει "δείξε μου την πυξίδα, γιατί δεν θα σε θυμάμαι όταν ξανασυναντηθούμε". Άρα δε μπορεί να θυμάται τον Σώγιερ.. Ε?

Παρακαλώ απαντήστε σε κάποιο απο αυτά, αν έχετε καιά ιδέα, γιατί με έχετε εκνευρίσει όλοι σας.. Αντί να συζητάμε εδώ μέσα, μπαίνουμε όλοι και μονολογούμε..

(Κρίμα, γιατί γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ, γιατί δεν είχα κανέναν να μιλήσω για το ΛΟΣΤ...:( )

Δημοσ.

Ο Μπεν εμαθε αυτο που ηθελε για τη γρια και επνιξε τον Λοκ

Πιθανό αλλά όχι και πολύ ξεκάθαρο, δεν φάνηκε απλά να μαθαίνει αλλά να σκαλώνει και με κάτι, υποθέτω θα εξηγηθεί παρεταίρω καλύτερα

Το επεισόδιο ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιδιά...

Αναμένω με αγωνία το τί θα γίνει...

Συμφωνώ. Ξεκαθάριζε κάπως το τι συνέβη, κρατώντας καλή επαφή με το θέμα προσωπικών σχέσεων

sawyer τον πάω τρελά πλέον, και επίσης, τι σκατά με τους άλλους; ρόουζ και λοιποί. Τους φάγαν όλους με τα βέλη ή ακόμα περιφέρονταν; Γιατί σε τρία χρόνια να μη βρήκαν τίποτα...

Δημοσ.

Αυτο που εχω να σχολιασω ειναι οτι ο Ριτσαρντ ειναι απο τους πιο σημαντικους ρολους,και γ@μω τους χαρακτηρες:-D

Δημοσ.

Είδαμε ότι το άγαλμα υπάρχει σε μια Χ χρονική περίοδος αλλά δεν ξέρουμε που πήγε όταν πήγαν στο 70+ επίσης δεν είδαμε πως είναι από μπροστά παρά μόνο την πλάτη του.

Είδαμε την Σάρλοτ παιδάκι.

Ο Σόγιερ τελικά δεν ξεπέρασε καθόλου την Kate... μετά από 3 χρόνια με την Juliet

Αυτά τα 3 χρόνια όσοι είχανε μείνει στο νησί δεν φύγανε ούτε μια φορά με το υποβρύχιο και να ξανά επιστρέψουν?

Για να έγινε ο Ρίτσαρντ αρχηγός τον ΑΛΛΟΝ τότε αυτό σημαίνει ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ ήτανε πρώην στρατιώτες βλέπε Widmore.

Με τον Walcot τελειώσαμε?

Υπάρχει περίπτωση ο Lock με τους άλλους από το αεροπλάνο να βρίσκεται σε άλλη χρονική περίοδο καθώς και η San με τον Lepidis?

Μήπως τελικά δουν και τους εαυτούς τους όταν θα πέσουν το 2004-1996

Μένουν μόνο 2 επεισόδια ακόμα για τον κύκλο?

Αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...