Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχουν ανοίξει τόσα θέματα που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις. Και το κολπάκι με τα ταξίδια στο χρόνο μου φάνηκε σαν μια φτηνή διευκόλυνση για αυτούς.

Μου θυμίζει λίγο Matrix2. Δεν μπορούσες να πεις ότι ήταν κακό. Πολλά ανοιχτά θέματα, πολλά πιθανά σενάρια που κέντριζαν την φαντασία και πολλές προσδοκίες...

Μυστικοπάθεια μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Σπάνιο κάποιος να πει την αλήθεια στον άλλο. Ο καθένας για την πάρτη του.

Αυτό δεν είναι γνώρισμα μόνο των τελευταίων 2 σεζόν αλλά όλων. Είναι ένα από τα λεπτά σημεία της σειράς που με ενόχλησαν εξ' αρχής γιατί μου φάνηκαν και εξακολουθούν να μου φαίνονται αναληθοφανή. Τα χουμε πει, βλέπει πχ ένας οι περισσότεροι ένα τέρας στη ζούγκλα αλλά δεν λέει/λένε κουβέντα στους υπόλοιπους.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γουστο;;;χαχαχαχαχαχ:lol:Ρε ποιο γουστο εδω μιλαμε για ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Ποσα μυστηρια μαζι και ομως τοσο τρελα ενωμενα ολα μεταξυ τους... Θα μπορουσατε να πειτε πως δεν γουσταρετε να βασανιζετε το κεφαλι σας με αυτα αλλα ΟΧΙ οτι ειναι ηλιθια η σειρα δηλαδη ελεος. Πρωτος κυκλος ενταξει ΤΡΕΛΟΣ δευτερος ΤΗΣ Π...Τ...ΑΣ τριτος ΜΕΤΡΙΟΣ μεχρι τη μεση αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ απο το 18 και μετα... 4ος κυκλος Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ 5ος μεχρι τωρα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ.

Ακολουθει τρελο σποιλερ ακομα και για αυτους που εχουν δει το τελευταιο επεισοδιο (7) Ειναι η εξηγηση του τι σημαινει lafreur οποιος δε γουσταρει ας μη το διαβασει...

Ειναι το ονομα που θα γραφει η στολη της Dharma που θα φοραει ο Σογιερ

Δημοσ.
Για μένα o 4ος και 5ος κύκλος (μέχρι στιμγής) του Lost ήταν η πλήρης απογοήτευση. Τα επεισόδια που μου άρεσαν μετριούνται στα δάκτυλα ενός χεριού. Έχουν ανοίξει τόσα θέματα που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις.QUOTE]

οσοι το παρακολουθουν σωστα βλεποντας την καθε λεπτομερεια και οταν το βλεπουν δεν το βλεπουν απλος για να περνα η ωρα αλλα βαζουν και λιγο το μυαλο τους να δουλεψει δεν νομιζω να μπερδευονται...................αν εσυ νομιζεις οτι το εχουν χαλασει σταματατο γιατι το λοστ δεν ειναι για να περνας την ωρα σου ειναι για να πορωνεσαι

Δημοσ.

Ειδε κανεις το trailer του νεου επεισοδιου?Αυτη που κρυβεται κατω απο τη σακουλα παιζει να ειναι η Κλαιρ?

Να πετάξω και εγώ τη πατάτα μου? :o

Γιατί να μην είναι η μάνα του Saywer;

Mπορεί να φαίνεται τρελό αλλά εξηγούνται πολλά έτσι.

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια λιγο σεβασμο στο J.J. Abrams!!!:mad:

Το lost τα σπαει και με διαφορα καλυτερο απο αλλες σειρες στην Αμερικη βλ.House,prison break και desperate Housewives..

Δημοσ.

Title: LeFleur Episode #: 05x08 Production Number: 508 Original Airdate: Wednesday March 04th, 2009

Title: Namaste Episode #: 05x09 Production Number: 509 Original Airdate: Wednesday March 18th, 2009

Δημοσ.

Πάλι καλά που έχει Lost αυτή την βδομάδα γιατί η ανία έχει χτυπήσει κόκκινο...

Φαντάζομαι τι χαρές θα κάνει ο Saywer όταν δει την Kate. Κατάρτι θα του γίνει... :lol:

Δημοσ.
Πάλι καλά που έχει Lost αυτή την βδομάδα γιατί η ανία έχει χτυπήσει κόκκινο...

Φαντάζομαι τι χαρές θα κάνει ο Saywer όταν δει την Kate. Κατάρτι θα του γίνει... :lol:

Χαχαχαχα!!!

Άντε, αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Δημοσ.

καλό το νέο επισόδιο

Τί ήταν το άγαλμα ????

Ποιά θα διαλέξει ο Σόγιερ ??

Ο ρίτσαρτ γιατί είναι πάντα ο ίδιος. ?

Γιατί δεν αντέδρασε όταν ο Σόγιερ του είπε για το τί έγινε 20 χρόνια πριν.

Δημοσ.

copy-paste και πεφτω για υπνο γιατι δεν την παλευω :P

Μολις το ειδα, ηταν η 1η φορα που εκατσα και ειδα επεισοδιο live.

Πριν περασω στα σχολια, να πω πως ΜΗΝ κανετε ΠΟΤΕ τον κοπο να ξενυχτησετε.

Οι διαφημισεις στο ABC σπανε νευρα, πρεπει να εβαλε πανω απο 8 φορες μεσα σε 40 λεπτα, απλα ελεος.

Τωρα για το επεισοδιο.Χμ... ειμαι σιγουρος οτι στους περισσοτερους δεν θα αρεσει καθολου, ισως το βγαλουν φιλλερ κλπ.

Filler ΔΕΝ ηταν καθολου, απλα πλησιαζε σε tempo και ρυθμους επεισοδια 1ης-2ης σαιζον.Καμια σχεση με οτι συνηθισατε στην 5η εως τωρα που γινονταν γρηγορα ολα.

Επισης να πως πως ειναι απο τα πιο WTF επεισοδια, διοτι γινονται πραγματικα πραγματα περιεργα αλλα ισως φταιει και το οτι νυσταζω πολυ και δεν τα επιανε το μυαλο :P .

Οι losties γυρνουν σε dharma εποχη, επινοουν ενα ψεμα και ζουν σαν ΝΤΑΡΜΙΤΕΣ για 3 ολοκληρα χρονια.Βλεπουμε και μερικα γνωστα προσωπα οπως Ριτσαρντ και goodspeed.

Το ολο ρομαντσο

Τζουλιετ-Σωγιερ

παραδοξως μου αρεσε ενω περιμενα ακριβως το αντιθετο.

Τεσπα, πιστευω οπως ξαναειπα οτι πολυ θα το ανακηρυξουν στο χειροτερο της σαιζον μεχρι τωρα.

Εγω προς το παρον ειμαι μεταξυ Καλο και Πολυ Καλο, αλλα θα το ξαναδω αυριο και τα λεμε τοτε.

Υ.Γ )Ποιος αραγε να ειναι

ο γιος της Αμυ?

and the best moment of the episodeeeeeeeeee

Υ.Γ2)

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για τα spoiler sheik...

Πάντως μπορώ να πω ότι μόνο και μόνο για την αποφυγή τον διαφημίσεων εγώ έκοψα τελείως την TV.

Δεν με πειράζει καθόλου που δεν το βλέπω Live...

Άντε να δούμε και το καινούργιο γιατί μετά στις 18 πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...