GreekCharmed Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Greekcharmed, η φράση "Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω με κανένα τρόπο το πώς είδα τα επεισόδια. Ο νοών νοείτω." είναι νομίζω σαφής. Σέβομαι το ενδιαφέρον και την περιέργεια, σεβαστείτε κι εσείς τη θέση μου. Παρακαλώ επίσης αυτά τα spoilers να μη βγουν έξω από το insomnia forum (ένα είναι έτσι γραμμένο ώστε να καταλάβω ότι προέρχεται από μένα αν το δω αλλού). Οσο για τους δύσπιστους θα δώσω μια σκηνή στην τύχη που θα την επαληθεύσετε όταν βγει το πρώτο επεισόδιο: Στο χρονικό σημείο 33:12/42:24 ο Alpert λέει στον Λοκ "the next time we see each other, I'm not gonna recognize you" Για μένα (και μιλάω πάντα για μένα) η φράση αυτή δεν είναι σαφής. Και προς θεού δεν σε κατηγορώ, δεν σε λέω ψεύτη, δεν λέω τπτ Η περιέργειά μου πιστεύω είναι φυσιολογική. Τώρα, γιαυτό που λες τα spoilers να μην βγουν έξω απο το forum εδώ, δεν νομίζω να σεβαστεί κανείς την παράκλησή σου. Τα έχεις ήδη δώσει στο forum, όποιος λατρεύει το Lost τα έχει διαβάσει και σίγουρα τα έχει μεταβιβάσει και όποιος θέλει να τα βάλει στο site του ή στο blog του μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει κάποιες λέξεις και να τα δημοσιεύσει. Δύσκολο το βλέπω αυτό να μένει εδώ μέσα. Πάντως χαίρομαι πολύ που τα είδες και μας έδωσες αυτές τις extra spoiler πληροφορίες και ας ελπίσουμε αν έχεις νέα και για τα επόμενα επεισόδια (πέραν απο τα ήδη δημοσιευμένα spoilers) να τα μοιραστείς εδώ μαζί μας.
konnak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ από την άλλη δεν χαίρομαι. Την στιγμή που αποφάσισα και κατάφερα βνα "κόψω" το DarkUFO, αυτό μετακόμισε εδώ. Πλάκα κάνω, έτσι; Προφανώς δεν αναγκάζεις κανένα να διαβάζει τα spoiler, στα τελευταία δύο σου post π.χ. συγκρατήθηκα. Ελπίζω ότι έτσι και αλλιώς έχω διαβάσει τόσα spoilers που έχουν γίνει αχταρμάς πλέον στο μυαλό μου, οπότε όταν βγουν με το καλό τα επεισόδια δε θα θυμάμαι καν τι είχα διαβάσει .
vantor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αν μπορέσω να δω άλλα επεισόδια πιο νωρίς, I'll be happy to share Kαι θα φροντίσω να είναι όλο σε spoiler tag ώστε να μην ξεχαστώ όπως με την Αννούλα (sorry)
empire21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια υπαρχει πουθενα η θεωρια του darkufo στα ελληνικα.Ξεκινησα να την διαβαζω αλλα περσσοτερο μπερδευομουνα παρα μου λυνονταν οι αποριες.
GreekCharmed Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια υπαρχει πουθενα η θεωρια του darkufo στα ελληνικα.Ξεκινησα να την διαβαζω αλλα περσσοτερο μπερδευομουνα παρα μου λυνονταν οι αποριες. Λες για την ίδια την δικιά του θεωρία ή τις θεωρίες των fans που έχει στο blog του? Νομίζω την δικιά του την είχα μεταφράσει αλλά κάπου την έχω χώσει.... -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 11 : 04 : 51----- Ελπίζω ότι έτσι και αλλιώς έχω διαβάσει τόσα spoilers που έχουν γίνει αχταρμάς πλέον στο μυαλό μου, οπότε όταν βγουν με το καλό τα επεισόδια δε θα θυμάμαι καν τι είχα διαβάσει . Το καλό στην περίπτωσή μου είναι πως ενώ ξέρω όλα τα spoilers (γιατί ενημερώνω το blog) όταν έρχεται η στιγμή του επεισοδίου ΤΣΑΚ πέφτει η ασφάλεια και δε θυμάμαι τπτ. Έτσι και πέρυσι στο φινάλε...έμεινα με το στόμα ανοιχτό ενώ ήξερα απο πριν ποιός ήταν στο φέρετρο.
empire21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Λες για την ίδια την δικιά του θεωρία ή τις θεωρίες των fans που έχει στο blog του?Νομίζω την δικιά του την είχα μεταφράσει αλλά κάπου την έχω χώσει.... Μιλαω για την δικια του θεωρια.Αν βρεις την μεταφραση σου δωστην και σε εμας.
papahlamidas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τελικά βρήκατε τίποτα από καμία ανασκαφή στο Internet τα πρώτα επεισόδια της σειράς? Γιατί δεν μπορεί ο φίλος να έχει τόσο χοντρές άκρες που μόνο αυτός να τα έχει δει... Εκτός και έχει καμία συγγένεια - φιλία με κανέναν από τους παραγωγούς - ηθοποιούς. Σέβομαι το ότι δεν θέλει να μας πει απλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι και τόσο κρυφό... Κάπου εδώ τριγύρω θα είναι δεν μπορεί...
konnak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τα επεισόδια δεν έχουν διαρρεύσει. Από εκεί και πέρα βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Στο κάτω κάτω λιγότερες από δυο βδομάδες μείνανε.
papahlamidas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τότε να δώσω το Respect μου και της ευχαριστίες μου στον αγαπητό φίλο που μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του.
Danny7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 10 μερουλες ειναι πως κανετε ετσι λιγη υπομονη!φαγαμε ολο τον γαιδαρο η ουρα εμεινε τωρα !
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 10 μερουλες ειναι πως κανετε ετσι λιγη υπομονη!φαγαμε ολο τον γαιδαρο η ουρα εμεινε τωρα ! Η ουρα ειναι παντα πιο δυσκολη. Σε γαραγαλαει στον ουρανισκο!!
sheik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 LOOOOOL! Αντε 10 μερουλες εμειναν και θα παρουμε την 3πλη μας δοση Lost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.