Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά έμεινα λίγο στα χαμένα με το σκηνικό

που τον πνίγει τελικά...έσπαγα επίσης το κεφάλι μου να θυμηθώ π έχουμε δει τον "οδηγό" μέχρι που τα ξέρασε..."I told you to make that great walk", θέλω να ξαναδώ την σκηνή! Season 1 Episode ?

Για να είμαι ειλικρινής έχω χάσει λίγο το "the island wont let you die" και το πότε ισχύει. Πως τελικά "πέθανε" ο Locke? Όποιος πεθαίνει πάει πίσω ή μονο ο Locke ως special? :/

Επίσης το "exit point" βλέπω να το πέρνουμε ως δεδομένο, χωρίς να εξηγείται ιδιαίτερα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπερβολές...Σου έκανε ψυχικό τραυματισμό το Λοστ βλέπω.

Ψυχικό τι; :lol: Αεροπλάνα πέφτουν παντού, θα μου πεις, κανείς δεν παθαίνει τίποτα.

Δημοσ.
Ψυχικό τι; :lol: Αεροπλάνα πέφτουν παντού, θα μου πεις, κανείς δεν παθαίνει τίποτα.

Ναι αμέ! αν πετύχεις τη κατάλληλη πτήση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...:lol: Αντε κάτι καταγματάκια..

Δημοσ.

Πω πω τις κακομοιρας...

Ενταξει ρε παιδια σαν μπαινουν σε μια σειρα τα πραγματα, απαντιουνται καποιες βασικες ερωτησεις.

Εντιτ: (στο αβαταρ, διαολο και αριθμο ποστ 666. Να ανησυχώ??? :-D )

• Super Moderators
Δημοσ.
α οκ ευχαριστω!τα ειχα μπερδεψει λιγο :P!

for the record μόνο την μεθεπόμενη βδομάδα δεν έχει, μετά πάει σερί μέχρι το τέλος της season :-)

Δημοσ.

τελικα αν δεν καταλαβα λαθος ο μπεν αποδεικνυοται το καθαρμα της ιστοριας και ο wildmore ο καλος του εργου...:shock:

Δημοσ.

τελικα αν δεν καταλαβα λαθος ο μπεν αποδεικνυοται το καθαρμα της ιστοριας και ο wildmore ο καλος του εργου...:shock:

Ποτε δεν ξερεις με αυτους τους δυο. Αν δεν δω το τελευταιο επεισοδιο, δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τπτ πλεον!

Δημοσ.

Η σκηνη

Μπεν-Λοκ

στο τελος ηταν ολα τα λεφτα.

Απιστευτος ο Εμερσον, επαιξε τρομερα.

Κατα τα αλλα πολυ καλο το επεισοδιο, το περιμενα καλυτερο βεβαια, ειχε 1-2 σκηνες που ηταν ψιλο-χαλια

με Γουωλτ και Κεητ

Δημοσ.
Ο λοκ παιζει να αναστηθει οπως και ο πατερας του τζακ.....

επιπλεον δεν μας εδειξε οτι ολοι πηγαν στο νησι μετα την λαμψη...εχει δειξει μονο χερλι κατε και τζακ....

o πατέρας του τζακ δεν έχει αναστηθεί

:X μεγάλη μπουκιά να φάω, μεγάλη κουβέντα μη πω :lol::lol: α ρε lost θα μας τρελάνεις

βέβαια νομίζω θα το πουν κάπως αλλιώς από αναστηθεί αλλά βλέπουμε

Δεν νομίζω να ναι κάτι τόσο διακριτό. Ασπρο μάυρο, το ένα ή το άλλο. Για να δούμε γιατί μας έχουν τρελάνει

Η σκηνη

Μπεν-Λοκ

στο τελος ηταν ολα τα λεφτα.

Απιστευτος ο Εμερσον, επαιξε τρομερα.

Έμερσον και o Terry O'Quinn είναι οι αγαπημένοι μου, και οι χαρακτήρες τους. Είναι οι πλάτες που κρατάνε τη σειρά, τώρα που έχει "κλιμακωθεί" (όχι ακριβώς ξεφύγει) και χρειάζεται αυτήν την αλανιά του λοστ, που μας κέρδισε.

(...)O'Quinn received a call from Abrams indicating that the producer wanted to cast him in his new television drama Lost without any audition.

κι ο έμερσον που τον είχανε για δεύτερο ρόλο τελικά τους έκατσε λουκούμι :mrgreen:

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι οι οσεανικ 5 μεταφερθηκαν σε αλλη εποχη απο τουσ κανονικους επιβατες γι αυτο και εξαφανιστηκαν μπορει βεβαια να λεω και χαζομαρες

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι οι οσεανικ 5 μεταφερθηκαν σε αλλη εποχη απο τουσ κανονικους επιβατες γι αυτο και εξαφανιστηκαν μπορει βεβαια να λεω και χαζομαρες

Αυτό φαίνεται να έγινε

Δημοσ.

Στα προηγουμενα επεισοδια ειχαν πει οτι χρειαζεται να αναπαραστησουν την πτηση της οσεανικ..ο λοκ που παει στο νησι με το φερετρο παιρνει την θεση του πατερα του τζακ?

Και κατι ακομη..το οτι γυρισαν στο νησι σημαινει οτι το νησι επεστρεψε στο ''πραγματικο'' χρονο αρα στο επομενο επεισοδιο λογικα θα εμφανιστουν οι ιδιοκτητες των κανο...?:rolleyes:

Δημοσ.
Αυτό φαίνεται να έγινε

όντως

Όμως αναρωτιέμαι, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει έως τώρα, δε θα έπρεπε να βρεθούν κάπου στον αέρα; Μας έχουν δείξει τους losties στο νησί να ταξιδεύουν στο χρόνο και όχι στο χώρο ταυτόχρονα. Εκτός και αν υπάρχει κάποια "πύλη", όπως πχ βρέθηκε ο Λοκ απ το νησί στην έρημο.

Κάτι σημαντικό που μαθαίνουμε μέσω του Άμπαντον είναι ότι ο Γουίντμορ ήξερε πως το αεροπλάνο της Oceanic θα έπεφτε στο νησί, πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο που το ήξερε η Ελοΐζ για το αεροπλάνο της Ajira (ιδιαίτερες συνθήκες κλπ). Τότε όμως δε θα πρεπε ο Γουίντμορ να γνωρίζει τις συντεταγμένες του νησιού εκείνη τη περίοδο; Γιατί το βρίσκει μήνες αργότερα;

mindfuck² :-(

Επίσης θυμάται κανείς αν έχουμε δει τον Άμπαντον να συναντά τον Λοκ στο παρελθόν; (πχ στο νοσοκομείο που λέει)

Δημοσ.

Επίσης θυμάται κανείς αν έχουμε δει τον Άμπαντον να συναντά τον Λοκ στο παρελθόν; (πχ στο νοσοκομείο που λέει)

ναι τον συνανταει..οταν του ειπε να κανει το μεγαλο ταξιδι για να γνωρισει τον εαυτο του 'η κατι τετοιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...