NoS13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ναι οντως δεν επεζησαν ολοι...Μαλιστα οι περισσοτεροι σκοτωθηκαν... Ρε τον αν επεζησαν ειναι το θεμα? Εδω μεταφερεται το νησι στο χρονο... Απειρα παραδειγματα αεροπορικων δυστηχηματων που επεζησε αρκετος κοσμος Ο Πορτορικανος κανας καινουριος χαρακτηρας θα ειναι που θα ζησει απο την πτωση της 316...
doctorkostis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αυτος ο πορτορικανος που λεει στον jack συλληπητηρια για τον πατερα του λιγο πριν κοψει εισητηριο και τελικα ειναι και αυτος πανω στο αεροπλανο τι ρολο βαραει? Εν τω μεταξυ μονο πορτορικανος δεν ειναι ο τυπας.Ειναι Γαλλο-Μαροκινος,λεγεται Σαϊντ(!!!) και ειχε παιξει στην ταινια Three Kings και εκανε τον ....Ιρακινο στρατιωτη!!!Ελεος δηλαδη ρε πστη μου,γιατι πρεπει ολα να ειναι σχετικα????
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 αλλά κανείς δεν αναρωτιέται για αυτό, με πρώτο και καλύτερο την ίδια την πτώση του αεροπλάνου και το γεγονός ότι οι περισσότεροι έζησαν. Εγώ πάντως γιατι θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Sayid να το αναφέρει αυτό (από το 1ο ή 2ο επεισόδιο) και να τονίζει ότι περιέργως όσοι επέζησαν ήταν όλοι (ή σχεδόν όλοι, γιατί πχ για τον Τζακ και κυρίως τον άλλο τον FBI τύπο δεν ισχύει) χωρίς ούτε μια γρατσουνιά;
sheik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και ο Λοκ αναρωτηθηκε αρκετες φορες, κυριως σε κοντρες του με τον Τζακ, πως γινεται να επεζησαν μοναχα με μικρα τραυματα
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Θεωρείς θέμα τύχης το ότι επέζησαν; Εγώ να σου πω... κατ' αρχάς δεν νομίζω να επέζησαν όλοι όσοι ήταν στο αεροπλάνο, τουλάχιστον εγώ δε θυμάμαι να υπάρχει τέτοιος υπαινιγμός. Manuel νομιζω πως εσυ ειχες αναφερει πρωτος, οτι σου θυμιζει κατι απο Donnie Darko. Και μεχρι στιγμης ταιριαζει μια χαρα. Το πεπρωμένο, οι υποχρεώσεις που εχει ο καθενας και τα αποτελέσματά των επιλογών τους. Θυμήσου μονο την σκηνη στο τελος (Donnie Darko), Το νου σας ρεμαλια ακολουθει ΜΕΓΑ σποιλερ για Donnie Darko και καποια για Λοστ.. με την δίοδο που άνοιξε. Πως ξαφνικά ο πρωταγωνιστής βρέθηκε στο κρεβάτι του. Καπως ετσι πιστευω πως θα εξηγηθεί στο Λοστ, το γιατι δεν επαθαν τπτ και που στο πεος πηγαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου. Νομιζω πως απο την διοδο περασαν μονο οι Λοστακιδες ή αυτοι που εχουν καποια σχεση με το νησι και οχι το ιδιο το αεροπλανο με τους παρατρεχάμενος συνεπιβάτες, διατηρώ μια επιφύλαξη για τον Μαροκινό που θα τον δουμε πολυ περισσότερο... Υποθεσεις κανω...
kirileman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και ο Λοκ αναρωτηθηκε αρκετες φορες, κυριως σε κοντρες του με τον Τζακ, πως γινεται να επεζησαν μοναχα με μικρα τραυματα Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε όλοι οι επιζώντες (κάποιοι πέθαναν) να έχουν πάθει σοκ από το γεγονός ότι την σκαπουλάρισαν χωρίς γρατζουνιές ή να αρχίσουν να προσεύχονται στον Θεό φωνάζοντας "Θαύμα-Θαύμα". Αν ξυπνήσω εγώ ζωντανός και one piece με ένα διαλυμένο αεροπλάνο δίπλα μου και όλοι οι άλλοι νεκροί, ε μέχρι να πεθάνω θα αναρωτιέμαι πως γίνεται να γλίτωσα. Δηλαδή η συμπεριφορά τους απέναντι στα όσα περίεργα συνέβησαν ήταν μη φυσιολογική. Και βέβαια, ότι κουλό συνέβαινε προσωπικά στον καθέναν, δεν το έλεγε ποτέ στους άλλους. Πχ, "Ρε παιδιά, είδα ένα τέρας από καπνό στο δάσος, μην ξαναπάτε εκεί". Αλλά τίποτα. Γυρίζει λαχανιασμένος στην παραλία, "-Τι έγινε; Έχεις τίποτα;","-'Οχι μωρέ, όλα καλά". Και μετά από 2-3 μέρες ξαναπάει στο δάσος χαλαρός να μαζέψει μανιτάρια. Θα μου πείτε, σε κάποια φάση στην αρχή το είχαν δει όλοι, μετά το είδαν και να σκοτώνει και πάλι δεν "μάσησαν". Τέλος πάντων, τα χουμε ξαναγράψει αυτά και δεν είναι της παρούσης... Η μόνη που αντιδρά λογικά, που το λογικό στην περίπτωσή μας είναι μάλλον να χάσεις τη λογική σου, να τρελαθείς, είναι η Ρουσό! (Ξέχασα και τον Λοκ που και αυτός αντιδρά "λογικά", δηλαδή περίεργα για τους άλλους, αφού εκτός του ότι ζει, του 'φυγε και η αναπηρία!!!) Όταν η λάμψη τους μεταφέρει στο χρόνο, αυτοί που βρίσκονται δίπλα τους και δεν γνωρίζουν τα των χωροχρονικών ταξιδιών, βιώνουν την εξαφάνιση ενός ανθρώπου, κάτι που προφανώς δεν μπορούν με τίποτα να εξηγήσουν και θα τους στιγματίσει για μια ζωή. Ένα παιδί μπορεί να δει ένα κουτάλι να πετάει στον αέρα και να γελάει, το μυαλό ενός ενήλικα είναι τόσο "καλουπωμένο" που δεν μπορεί να το δεχτεί και αν συμβούν πολλά τέτοια χωρίς εξήγηση, θα σαλτάρει! Η Ρουσό, με αυτά που είδε, λογικό ήταν να τα χάσει. Είδε τον Τζιν ξανά μπροστά της μετά από καιρό και πολύ λογικά του λέει, "Εσύ εξαφανίστηκες από μπροστά μου" αρχίζοντας μετά να τον πυροβολεί. Σε ότι αφορά την επιστροφή τους στο νησί μέσω της πτήσης 316, λογικά οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης θα είδαν απλά 5 άτομα να εξαφανίζονται από τη θέση τους, με βάση αυτά που έχουμε δει τελευταία. Πρέπει να τα χουν παίξει κανονικά. Αλλά και να το χουν "ρίξει" το αεροπλάνο οι σεναριογράφοι, άντε να τους πεις κάτι.... Και γω θεωρώ (δεν ανακαλύπτω την Αμερική) ότι η αρχική πτώση ήταν σκηνοθετημένη αλλά με δυο αποδέκτες και δυο "πράξεις" (δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε ξεκαθαρίσει αυτή την λεπτομέρεια). Σκηνοθετημένη τόσο για τον υπόλοιπο κόσμο (Λυπούμαστε αλλά έπεσε ένα αεροπλάνο και πέθαναν όλοι) όσο και για τους ίδιους τους Losties (Έπεσε το αεροπλάνο μας αλλά εμείς την σκαπουλάραμε). Τότε ήταν εντελώς ανυποψίαστοι, δεν θα μπορούσαν απλά να δουν μια λάμψη και να βρεθούν ξαπλωμένοι σε ένα νησί, ενώ τώρα ξέρουν (ότι ξέρουν τέλος πάντων). Αλλά και πάλι, όταν ηρεμήσεις από το αρχικό σοκ και σκεφτείς λογικά, δεν μπορείς να μην αρχίσεις να απορείς για το πως διάολο έγιναν όλα αυτά. Θα μου πείτε, εδώ δεχτήκαμε την ολική κατάρρευση -σχεδόν ταυτόχρονα- δυο ουρανοξυστών από την συντριβή των αεροπλάνων...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η Oceanic 815 έπεσε λόγω του ότι ο Ντέσμοντ δε πάτησε το κουμπί στον σταθμό "Swan". Λογικά λοιπόν η Ajira 316 δε μπορεί να έπεσε απ'τη στιγμή που το μόνο που συμβαίνει στο νησί είναι τα flashes που τηλεμεταφέρουν στο χωροχρόνο (?) το νησί και τους Losties. Αυτό που πιστεύω πως έγινε ήταν ότι βρισκόντουσαν εντός της ακτίνας επιρροής του νησιού (και πιθανότατα πάνω ακριβώς απ'το νησί), και με το flash ταξιδέψαν στο χρόνο μαζί με το νησί. Βέβαια το αεροπλάνο δε τηλεμεταφέρθηκε, που σημαίνει πως ο Τζακ και οι υπόλοιποι βρέθηκαν ξαφνικά μετέωροι στο ύψος που βρισκόταν το αεροπλάνο τους. Τώρα δεν έχει νόημα να ρωτήσει κανείς πως στο κέρατο επιβίωσαν μια τέτοια πτώση, διότι για το Lost πρόκειται ΥΓ. αυτοί που περάσαν στο νησί λογικά είναι ο Τζακ, ο Σαΐντ, ο Χέρλι, το σώμα του Λοκ, η Κέιτ, η Σαν, και ο Λυπίδης (μην τον ξεχνάμε κι αυτόν ) Μένει να δούμε τι ρόλο βαράει ο "πορτορικανός"..
συννεφάκι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πιστεύω χαλαρά πως ο πορτορικανός δεν είναι τυχαίος, ούτε και άσχετος. Όπως βρέθηκε εκεί ο Χάρλι, που δεν ξέρουμε ακόμα ποιός του είπε να πάει και πως έμαθε για την πτήση (και που φυσικά πήρε μαζί του και την κιθάρα του Τσάρλι (ή κάνω λάθος?) για να αναπαραστήσει όσο καλύτερα γίνεται τα γεγονότα της πρώτης πτώσης, όπως μας είπε η Χόκινς), έτσι και ο πορτορικανός για κάποιο λόγο είναι εκεί. Κάποιος του είπε να πάει,γιατί προφανώς ο άνθρωπος συνδέεται με το νησί, και έπρεπε να επιστρέψει. Το ίδιο και η μπατσίνα, η οποία δεν πηγαίνει μόνη της, αλλά φροντίζει να πάρει και τον Σαΐντ μαζί της.. Και νομίζω πως όταν η Χόκινς είπε στον Μπεν "Καλά, μόνο αυτούς έφερες?" αλλά μετά είπε "ας αρχίσουμε, κι' αυτοί καλοί είναι", ήξερε πως δεν θα είναι μόνο αυτοί! Αλλιώς δεν θα ξεκινούσε μόνο με 3 άτομα! Μην ξεχνάμε ότι κι' αυτή κάνει ταξιδάκια και ενδεχομένως να ήξερε πόσοι τελικά θα επιστρέψουν στο νησί. Ο Μπεν, πάλι, δεν έδειξε να εκπλήσσεται που τους είδε όλους στο αεροπλάνο..!
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Να κανω μια ερωτηση? Ποιος ειναι ο Πορτορικανος? Δεν εννοώ τι ρολο βαραει, αλλα ποιος ειναι δεν θυμαμαι κανα Πορτορικανο! Σοβαρα, δεν κανω πλακα. Εντιτ: Μλκια μου, μαλλον Πορτορικανο λετε τον τυπο που ειπε συλληπτήρια στο Τζακ. (Τον Μαροκινο - Αραβα κλπ που λεω εγω)
Sellers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ας αποφασίσουμε όλοι μια εθνικότητα για τον Ρουμάνο που συνάντησε ο Τζάκ, για να συνενογιόμαστε...
kostetos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν λεω καλο το εκτο επεισοδιο αλλα εγω πιστευω οτι ο πορτορικανος ειναι ακομη ενας αδελφος του τζακ και θα το μαθουν και οι δυο οπως και η κλαιρ στην εκτη σεζον απο τον ιδιο τον πατερα τους αφου θα εχουν παει και θα εχουν γυρισει στο νησι τουλαχιστον 4φορες..:p:p
Mr V Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 o sagint εχει καταντησει παντως απο τους πιο βαρετους....στην αρχη ενεπνεε κατι το οποιο δεν φαινεται να το εχει τωρα....
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αλγερινός είναι. τσεκαρισμένο. Να το κανει η μάνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.