Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Τζακ γυρνάει γιατί θα γινόταν πρεζάκιας στο τέλος και ο Μπεν του είπε πως πρέπει να σώσουν τους υπόλοιπους, ο Χάρλει έβλεπε "οράματα" για να γυρίσει, Η Κέιτ έχασε (?) τον Άαρων και κάπως της άλλαξε η γνώμη, ο Σαγίντ συνελήφθη, ο Μπεν έχει τους δικούς του λόγους ως συνήθως κι η Σαν όπως τα είπες.

Ναι γιαυτό ο Σαγίντ έσπασε στο ξύλο τον Μπεν...του βγήκε σχέδιο σύλληψης του για όλες τις δολοφονίες που έκανε ώστε να πάει κι αυτός στο νησί. πάντως στο Ντέσμοντ του βγάζω το καπέλο για την απόφασή του....Όσο για τον Άαρων είναι προφανές ότι το έδωσε η Σαν έκει που είναι και το παιδί της.

Που είναι μερικοί που λέγανε στο τέλος του 4ου κύκλου ότι ο Τζιν έχει πεθάνει?οεο?

Δημοσ.

Η υπόθεση όσο πάει και μου μυρίζεται κάτι σε Donnie Darko. Κάτι που θα μ' αρέσει να πω την αλήθεια.

και η μάνα του Faraday είναι η ..'Granda-death' ? :P

Δημοσ.
Στέκει και πολύ καλά μάλιστα. :-)

και όχι απλά στέκει...

θυμηθείτε λίγο πρίν πεθάνει η Σαρλοτ (αν θυμαμαι καλα το ονομα της...) που είπε στον Φαραντει οτι τον έχει δει όταν ήταν μικρή στο νησι....

Δημοσ.

Ναι γιαυτό ο Σαγίντ έσπασε στο ξύλο τον Μπεν...του βγήκε σχέδιο σύλληψης του για όλες τις δολοφονίες που έκανε ώστε να πάει κι αυτός στο νησί. πάντως στο Ντέσμοντ του βγάζω το καπέλο για την απόφασή του....Όσο για τον Άαρων είναι προφανές ότι το έδωσε η Σαν έκει που είναι και το παιδί της.

Που είναι μερικοί που λέγανε στο τέλος του 4ου κύκλου ότι ο Τζιν έχει πεθάνει?οεο?

Μήπως το τελευταίο πρέπει να μπει σε spoiler; Ή βάζουμε spoiler μόνο για όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της βδομάδας;

Τέλος πάντων, εγώ ποτέ δεν είχα πεισθεί ότι είχε σκοτωθεί, για τον απλούστατο λόγο ότι δε μας έδειξαν ποτέ σκηνή όπου πεθαίνει, σε αντίθεση με όλους τους άλλους πρωταγωνιστές που παίθαναν. Όπως ο Sawyer είχε πηδήξει απ το ελικόπτερο έτσι κι αυτός θα μπορούσε να είχε πηδήξει απ το πλοίο λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.

Κατά τ άλλα περιμένω να δω πως βρέθηκε ο Σαγίντ στο αεροπλάνο. Δηλαδή ποιος συλλαμβάνει κάποιον και τον στέλνει την άλλη μέρα στη Γκουάμ (!) και γιατί; Προφανώς πρέπει να κρύβεται ο Μπεν πίσω απ τη σύλληψη του.

Δημοσ.

Προφανώς, ότι κενά άφησε αυτό το επεισόδιο, θα τα δούμε στα αμέσως επόμενα. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει τώρα πια αυτός ο τρόπος αφήγησης αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό...

Δημοσ.

Πολύ μου άρεσε το επεισοδιάκι!!!

Σωστός ο φίλος bananan, είναι ολοφάνερο ότι έτσι έγιναν τα πράγματα,

αφου και ο Τζιν χαμογελάει όταν τους βλέπει, σα να τους περίμενε..

Παιδιά.. η όλη διαδικασία επιστροφής τους στο νησί, μου γέννησε κάποιες (τρελές) απορίες..:

Η πτήση 815 έπεσε κατα λάθος στο νησί?

Μήπως ήταν προσχεδιασμένη και εκείνη?

Ρωτάω γιατί στην 815 επέβαινε ο πατέρας του Τζακ, νεκρός, και απ' ότι βλέπουμε

είχε ζήσει στο νησί και στο παρελθόν.

Μήπως λοιπόν το σώμα του έπρεπε να επιστρέψει στο νησί και γι' αυτό η 815 ήταν, τρόπο τινά, σχεδιασμένη ως προς τους επιβαίνοντες??

Θυμάμαι, π.χ., εκείνο το μέντιουμ που είχε πει στην Κλαιρ να πάρει τη συγκεκριμένη πτήση... Δεν θυμάμαι άλλα περιστατικά, αλλά μήπως όλοι οι επιβαίνοντες συνδέονται, επειδή ακριβώς κάποιοι άλλοι το σχεδίασαν ώστε να συνδέονται?

Επίσης, σε αυτό το επεισόδιο ανακάλυψα ότι ο Μπεν δεν ξέρει τελικά τα πάντα!

Είναι ολοφάνερο ότι η Ms. Hawkings τον έχει σαν ... "παιδί για τα θελήματα"!

Όσο για τον Τζιν,

εγώ το 'λεγα πριν ακόμα ξεκινήσει ο 5ος κύκλος ότι το κατάστρωμα στο οποίο βρισκόταν ο Τζιν, δεν χτυπήθηκε απο την έκρηξη..

Και επιμένω!!! Αν δεν

εμφανιστεί ο Γουόλτ, θα σκάσω!!!!!:mad:

Δημοσ.

Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Ben

είναι μες στα αίματα επειδή πήγε να σκοτώσει την Penny;

α. Λέει στον Jack ότι πάει να εκπληρώσει μια υπόσχεση σε ένα παλιό φίλο, τον πατέρα της προφανώς

β. τηλεφωνεί στον Jack από την αποβάθρα. Θυμίζω το σκάφος που έμενε ο Des με την Penny

γ. του έκανε ο Des τη μούρη κρέας;;;;;;

Αν και νομίζω ότι τελικά τα κατάφερε γιατί αλιώς δε θα ήταν τόσο χαλαρός όταν μιλούσε στο τηλέφωνο δίπλα στο σκάφος, αν μπορούσε να βγει ο Des ανα πάσα στιγμή και να τον καθαρίσει.

Πρόβλεψη: σκότωσε την αλλά όχι τον, ο οποίος τώρα θα τον κυνηγήσει για να του κόψει τον κ....

Δημοσ.

α. Λέει στον Jack ότι πάει να εκπληρώσει μια υπόσχεση σε ένα παλιό φίλο, τον πατέρα της προφανώς

β. τηλεφωνεί στον Jack από την αποβάθρα. Θυμίζω το σκάφος που έμενε ο Des με την Penny

Αν και νομίζω ότι τελικά τα κατάφερε γιατί αλιώς δε θα ήταν τόσο χαλαρός όταν μιλούσε στο τηλέφωνο δίπλα στο σκάφος, αν μπορούσε να βγει ο Des ανα πάσα στιγμή και να τον καθαρίσει.

Πρόβλεψη: σκότωσε την αλλά όχι τον, ο οποίος τώρα θα τον κυνηγήσει για να του κόψει τον κ....

Πραγματικα ολα ταιριαζουν.Πολυ καλη σκεψη φιλος.Οταν ειδα την σκηνη δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο.Nice one!

Δημοσ.

Ο λοκ παιζει να αναστηθει οπως και ο πατερας του τζακ.....

επιπλεον δεν μας εδειξε οτι ολοι πηγαν στο νησι μετα την λαμψη...εχει δειξει μονο χερλι κατε και τζακ....

Δημοσ.

Δεν το ειχα σκεφτει ετσι...

Και εγω πιστευα οτι ειχε παει να βρει να σκοτωσει την Πεννυ να τηρησει την υποσχεση που ειχε δωσει στον φιλο του..... αλλα δε μου περασε απο το μυαλο οτι ο Ντεσμοντ ειναι αυτος που του κανε τη μουρη κρεας! Και ετσι θα εχει ΚΑΙ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ενα λογο να γυρισει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... να τελειωσει αυτο που μαλλον δεν προλαβε στην αποβαθρα... να τον φαει λαχανο...Ασχετα που ο Μπεν ως αλλος Τμπαγκ ΣΤΑΝΤΑΡ θα μεινει μεχρι το τελος!

Ωραιος ρε;)

Δημοσ.

Αυτος ο πορτορικανος που λεει στον jack συλληπητηρια για τον πατερα του λιγο πριν κοψει εισητηριο και τελικα ειναι και αυτος πανω στο αεροπλανο τι ρολο βαραει?Επισης ολοι βλεπουνε τον Μπεν μεσα στα αιματα και με σπασμενο το χερι και κανεις δεν τον ρωταει τπτ?

Δημοσ.

Αυτος ο πορτορικανος που λεει στον jack συλληπητηρια για τον πατερα του λιγο πριν κοψει εισητηριο και τελικα ειναι και αυτος πανω στο αεροπλανο τι ρολο βαραει?Επισης ολοι βλεπουνε τον Μπεν μεσα στα αιματα και με σπασμενο το χερι και κανεις δεν τον ρωταει τπτ?

Μόλις περιέγραψες το μεγαλύτερο κουλό της σειράς από το πρώτο επεισόδιο. Ότι όλοι βιώνουν ότι πιο περίεργο και παράξενο μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά κανείς δεν αναρωτιέται για αυτό, με πρώτο και καλύτερο την ίδια την πτώση του αεροπλάνου και το γεγονός ότι οι περισσότεροι έζησαν. Φτου, φτου, τι τυχεροί που ήταν όλοι τους. Τέλος πάντων...

Δημοσ.
Φτου, φτου, τι τυχεροί που ήταν όλοι τους. Τέλος πάντων...

Θεωρείς θέμα τύχης το ότι επέζησαν; Εγώ να σου πω... κατ' αρχάς δεν νομίζω να επέζησαν όλοι όσοι ήταν στο αεροπλάνο, τουλάχιστον εγώ δε θυμάμαι να υπάρχει τέτοιος υπαινιγμός.

Δεύτερον, και σημαντικότερο, θυμίζω ότι το αεροπλάνο έπεσε εξαιτίας του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που άνοιξε ο Ντέσμοντ όταν καθυστέρησε να βάλει τα νούμερα. Εμένα μου είχε δημιουργηθεί τότε η εντύπωση ότι το αεροπλάνο έπεσε πιο "μαλακά" εξαιτίας αυτού.

Τέλος, οι δύο θεωρίες που προτάθηκαν (αυτή για τον Μπεν και αυτή για τον υπόλοιπο λαό στο νησί) δείχνουν σωστές.

Προσωπικά πάντως,

είχα βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ο Τζιν έχει πεθάνει και δε θα παίξει άλλο. Δεν τον περίμενα να επιστρέψει. Ούτε και θα το υποστήριζα φανατικά βέβαια σε μια συζήτηση. Είναι απλά κάτι που θεωρούσα δεδομένο. Όπως πχ τώρα θεωρώ δεδομένα νεκρό τον Τσάρλι. Ούτε το χέρι μου κόβω, ούτε όμως και θα πάθω σοκ αν ξαναεμφανιστεί (ως μη φάντασμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...