Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τσαρλι δεν εχει πεθανει. Ο Χερλι δεν ειχε παραισθηση, τον εβλεπε ζωντανα τοτε.

Κανείς τους δεν πέθανε. Αθάνατοι έγιναν όλοι...

για το σημερινο και γενικος!

δεν ξερω αλλα μου την εσπασε λιγο που εμφανιστηκαν ξαφνικα ολοι στο αεροπλανο και χωρις να εξηγει τι εγινε και πως ηρθε ο καθε ενας!ο σαγιντ ηταν κρατουμενος και ο χερλι ελευθερος wtf?ακομα ο μπεν τι εγινε και ειναι γεματος αιματα?και θελω να μαθω παρα πολυ τι απεγινε ο αρον!ασχετο αλλα εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τωρα που επεσαν αμα εχουν περασει 3 χρονια στο νησι!το σιγουρο ειναι παντως πως εχει περασει αρκετος καιρος αφου εχουν και δουλειες!επεισης αμα οπως λετε ο κινεζος ειναι το μωρο αυτου που εμφανιζεται στα video της νταρμα τοτε πως και δεν γινεται λαμψη γιατι απο οτι εχουμε καταλαβει οταν παει καποιος να συναντησει τον εαυτο του τοτε γινεται!αλλα αμα ο κινεζος ειναι το μωρο τοτε πως δεν εχει γινει αφου την ιδια χρονικη στιγμη ειναι και το μωρο και οπως ειναι τωρα κανονικα ο κινεζος!γενικος με εχει μπερδεψει παρα πολυ το time travelling :-P!

Και εμεις τοτε τους ειπαμε:κοιταξτε εμεις δεν αυτοι ομως τοτε ειπαν εμεις θελουμε να γινει και τοτε εμεις ειπαμε πως ομως και αυτοι λενε ναι θελουμε εμεις ομως τοτε δεν θελαμε να γινει...αυτο ακριβως...τιποτα αλλο.

μαζευτείτε λίγο

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλο... Οχι απο τα καλύτερα, αλλα την βάση την παίρνει. Μπορει να απαντα σε 1-2 ερωτηματα, σου γεννα ομως καμια 20αρια ακομα!

Δημοσ.
Μπορει να απαντα σε 1-2 ερωτηματα, σου γεννα ομως καμια 20αρια ακομα!

Όπως σχεδόν όλα τα επεισόδια lost!!! Πράγματι, πολύ καλό επεισόδιο!

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει τα κινητρα

της επιστροφης των συγκεκριμενων στο νησι.Για μενα μονο η Σαν δικαιολογειται που γυρναει για τον Τζιν.Οι υπολοιποι????

Δημοσ.

Η υπόθεση όσο πάει και μου μυρίζεται κάτι σε Donnie Darko. Κάτι που θα μ' αρέσει να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Ωραιο το τελευταιο επισοδειο αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ειναι

ο τζιν στην τελευταια σκηνη, κ για αυτο εχω μια θεωρια κ θελω να μου πειτε αν στεκει.Οταν εφυγε ο Λοκ απο το νησι και γυρισε τον τροχο σταματησε τον χρονο και τις μεταφορες αλλα ολοι οι αλλοι( Σωγιερ,Τζιν,Φαραντευ κλπ) μεινανε σε μια περιοδο οπου η νταρμα ηταν στα πρωτα σταδια της ( σκηνη που ο Σωγιερ κρατα το σχοινι οποτε δεν εχει γινει ακομα ο σταθμος ορχιδεα). Ετσι αρχισαν να δουλευουνε για αυτην κ βλεπουμε τον Φαραντευ στο σκαψιμο του σταθμου και τον τζιν να οδηγει το βανακι της νταρμα.Αυτο εγινε για οσο καιρο ελειπε ο Λοκ απο το νησι. Τι λετε?

Δημοσ.
Παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει τα κινητρα

της επιστροφης των συγκεκριμενων στο νησι.Για μενα μονο η Σαν δικαιολογειται που γυρναει για τον Τζιν.Οι υπολοιποι????

O Τζακ γυρνάει γιατί θα γινόταν πρεζάκιας στο τέλος και ο Μπεν του είπε πως πρέπει να σώσουν τους υπόλοιπους, ο Χάρλει έβλεπε "οράματα" για να γυρίσει, Η Κέιτ έχασε (?) τον Άαρων και κάπως της άλλαξε η γνώμη, ο Σαγίντ συνελήφθη, ο Μπεν έχει τους δικούς του λόγους ως συνήθως κι η Σαν όπως τα είπες.

Δημοσ.

ο τζιν στην τελευταια σκηνη, κ για αυτο εχω μια θεωρια κ θελω να μου πειτε αν στεκει.Οταν εφυγε ο Λοκ απο το νησι και γυρισε τον τροχο σταματησε τον χρονο και τις μεταφορες αλλα ολοι οι αλλοι( Σωγιερ,Τζιν,Φαραντευ κλπ) μεινανε σε μια περιοδο οπου η νταρμα ηταν στα πρωτα σταδια της ( σκηνη που ο Σωγιερ κρατα το σχοινι οποτε δεν εχει γινει ακομα ο σταθμος ορχιδεα). Ετσι αρχισαν να δουλευουνε για αυτην κ βλεπουμε τον Φαραντευ στο σκαψιμο του σταθμου και τον τζιν να οδηγει το βανακι της νταρμα.Αυτο εγινε για οσο καιρο ελειπε ο Λοκ απο το νησι. Τι λετε?

ναι ακριβως γιατι βλεπουμε οτι το φορτηγακι ειναι σα μολις να βγηκε απο το εργοστασιο της VW

Δημοσ.

Στέκει και πολύ καλά μάλιστα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...