Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 o τσάρλι πέθανε, τον τσάρλι θα τον δούμε μόνο εάν τον δει κάποιος σε παραίσθηση όπως ο χέρλι, ή εάν κάποιος τον συναντήσει σε κάτι που είχε ήδη συμβεί πριν πεθάνει. Το ότι ταξιδεύουν στο χρόνο δεν αναιρεί τι έχει συμβεί Δηλαδή ο Τζίν όντως δεν πέθανε στην έκρηξη ???
kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 o τσάρλι πέθανε, τον τσάρλι θα τον δούμε μόνο εάν τον δει κάποιος σε παραίσθηση όπως ο χέρλι, ή εάν κάποιος τον συναντήσει σε κάτι που είχε ήδη συμβεί πριν πεθάνει. Το ότι ταξιδεύουν στο χρόνο δεν αναιρεί τι έχει συμβεί Ναι, απλά δημιουργεί ένα κάρο άτοπα. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να συζητάμε για ταξίδια του χρόνου, άλλωστε δεν υπάρχει "χρόνος". 3 πράγματα μάθαμε σε αυτό το επεισόδιο: 1) Πως αναστήθηκε ο Χριστός 2) Τι είναι proxy 3) Οι γυναίκες πάνε με όποιον βρουν εύκαιρο (αυτό το ξέραμε).
συννεφάκι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά, τι εγινε? Μόλις είδα ότι βγήκε, όχι το 316, αλλά το "Life and Death"!!! Καμιά πληροφορία??
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή ο Τζίν όντως δεν πέθανε στην έκρηξη ??? Όχι ρε συ, έπεσε στον ωκεανό και ταξίδευε μπρος πίσω μέχρι που τον βρήκαν οι γάλλοι Ρε παιδιά, ξαναδείτε τα μία από την αρχή, τα χετε μπουρδουκλώσει Απο το σημερινο γαμάτο κατα τη γνώμη μου αν και δε μ' αρεσε πώς έπαιζε η γιαγια, πολύ δήθεν. απορίες, απότι είπαν αυτοί κι εφόσον ήταν σε εποχή dharma πρέπει να μεταφέρθηκαν με το flash μόνο αυτοί (όπως μεταφέρονταν ο jin αντί για την ρουσώ). Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον ο μπεν και οι ασχετοι επιβάτες συγκρούστηκαν; Ο μπεν μετράει σε τύπους που φύγαν για να μεταφέρεται με τις λάμψεις ή όχι; Δεν είχε πει πώς γυρνώντας τον τροχό τρώει permaban από το νησί; Δεν είναι ούτε κενά, ούτε άτοπα, ούτε το χασανε οι σεναριογράφοι. Απλά αναπάντητα είναι ακόμα που μου κινούν το ενδιαφέρον. Ο τζίν μάλλον επιβεβαιώνει ότι οι υπόλοιποι πήγαν σε εποχή dharma (αν θυμηθούμε τον ντάνιελ στην πρεμιέρα) και μάλλον για αρκετό καιρό, για να έχουν και δουλειές, το οποίο ίσως να σημαίνει αραίωμα-σταμάτημα των λάμψεων (???)
sheik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Λαθος.Το 316 παιχτηκε, μη κατεβασεις τπτ αλλο.
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εζτω.ιτ (στα λατινικα βαλτε αυτό και ησυχάσατε, αν ξέρετε τη μέρα που βγαίνει το πρωι το σωστό είναι εκεί)
Mr V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ελεος λιγο sci-fi επισοδιο................ οσοι το δειτε θα καταλαβετε...στο επομενο θα δουμε τι εγινε με τον λοκ αφου γυρισε το νησι...
pappous_soulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι περίεργος να μάθω τι απέγινε ο Ααρων.
flo1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 o τσάρλι πέθανε, τον τσάρλι θα τον δούμε μόνο εάν τον δει κάποιος σε παραίσθηση όπως ο χέρλι, ή εάν κάποιος τον συναντήσει σε κάτι που είχε ήδη συμβεί πριν πεθάνει. Το ότι ταξιδεύουν στο χρόνο δεν αναιρεί τι έχει συμβεί Ο Τσαρλι δεν εχει πεθανει. Ο Χερλι δεν ειχε παραισθηση, τον εβλεπε ζωντανα τοτε.
vasilis_c Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε φλο ποσΕισαι τοσο σιγουρη και εγω θα θελα να γινει αυτο αλλα εσυ που το ξερεις
kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κανείς τους δεν πέθανε. Αθάνατοι έγιναν όλοι...
Danny7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 για το σημερινο και γενικος! δεν ξερω αλλα μου την εσπασε λιγο που εμφανιστηκαν ξαφνικα ολοι στο αεροπλανο και χωρις να εξηγει τι εγινε και πως ηρθε ο καθε ενας!ο σαγιντ ηταν κρατουμενος και ο χερλι ελευθερος wtf?ακομα ο μπεν τι εγινε και ειναι γεματος αιματα?και θελω να μαθω παρα πολυ τι απεγινε ο αρον!ασχετο αλλα εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τωρα που επεσαν αμα εχουν περασει 3 χρονια στο νησι!το σιγουρο ειναι παντως πως εχει περασει αρκετος καιρος αφου εχουν και δουλειες!επεισης αμα οπως λετε ο κινεζος ειναι το μωρο αυτου που εμφανιζεται στα video της νταρμα τοτε πως και δεν γινεται λαμψη γιατι απο οτι εχουμε καταλαβει οταν παει καποιος να συναντησει τον εαυτο του τοτε γινεται!αλλα αμα ο κινεζος ειναι το μωρο τοτε πως δεν εχει γινει αφου την ιδια χρονικη στιγμη ειναι και το μωρο και οπως ειναι τωρα κανονικα ο κινεζος!γενικος με εχει μπερδεψει παρα πολυ το time travelling :-P!
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Όπως νομίζετε. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Καλά dany7, άστο, σε αυτά τα θέματα δε ξανασχολούμαι, βαριέμαι να εξηγώ σε κάθε τύπο που μπερδεύεται και λέει τις χίλιες δυο βλακείες
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 αλλα αμα ο κινεζος ειναι το μωρο τοτε πως δεν εχει γινει αφου την ιδια χρονικη στιγμη ειναι και το μωρο και οπως ειναι τωρα κανονικα ο κινεζος! Και εμεις τοτε τους ειπαμε:κοιταξτε εμεις δεν αυτοι ομως τοτε ειπαν εμεις θελουμε να γινει και τοτε εμεις ειπαμε πως ομως και αυτοι λενε ναι θελουμε εμεις ομως τοτε δεν θελαμε να γινει...αυτο ακριβως...τιποτα αλλο.
Harkon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 πολύ καλό επεισόδειο! J: How can you read? B: My mother taught me. XAXAAXAXAXXAXAXAXAXAAXXAXXAXAA θεός!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.