Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, όχι. 815 είναι του αεροπλάνου. 108 των λεπτών. Πουθενά 316.
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Frenzy γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι το 316 μας δείχνει αυτό που λές? Βασικά το νούμερο έπρεπε να μας λέει κάτι? Γιατί έμένα δεν μου θυμίζει τίποτα... Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό ρωτάω. Το νούμερο δεν το γνωρίζω. Αν μάντευα θα έλεγα κάποιο bearing? δεν ξέρω
koystado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του Lost που η θεαματικότητα πέφτει κάτω απο τα 10 εκατ. τηλεθεατές. Και πάλι το νούμερο δεν είναι χαμηλό αλλά απέχει πολύ από τα 20 εκατ. των δύο πρώτων σεζόν. Ευτυχώς που το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο για του χρόνου και δε χρειάζεται να ανησυζούμε μη γίνει κανένα cancel... source: http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_episodes πάντως με ανακοινωση της ίδια της abc είπε πωσ στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου εκάνε ρεκόρ τηλεθέασης 20 εκατομύρια... ... για το θεμα του 316 ισως σας μπερδευει διοτι για να φυγεις απο το νησι παλια επρεπε να εχεισ πορεια 325 μοιρες...
συννεφάκι Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λόγω γνωστών προβλημάτων του ****ΠΟΤΕ, είδα απόψε το επεισόδιο.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαθήκατε τόσο πολύ με το επεισόδιο... Σε τελική, η Σάρλοτ απλά υπήρχε για να μεγαλώσει η παρέα και πέθανε και ούτε που με νοιάζει ποιά είναι η μάνα της και αν είναι αδελφή του Φαραντέι και μπλα μπλα.. Ο Μπεν ήξερε ότι τον τροχό έπρεπε να τον γυρίσει ο Λοκ, αλλά έκανε τα στραβά μάτια, γιατί είναι πονηρούλης και είχε άλλα σχέδια? Ο πατέρας του Τζακ μας έχει πρήξει!! Τί σχέση έχει με το νησί επιτέλους??? Δεν έχω καμιά απορία απο το επεισόδιο δυστυχώς, τα περισσότερα έγιναν όπως τα είχα προβλέψει.. Η μοναδική τρελή απορία, που όλοι έχουμε: Ποιά είναι επιτέλους η Χόκινς????????????????????????????????? Η "κυρία του νησιού"? Ξέρει τα πάντα, ακόμα και το που βρίσκεται το νησί, και μπορεί να στείλει και κόσμο πίσω, και ξέρει πόσοι πρέπει να πάνε και ποιοί????????????? Ο Ντέσμοντ θα επιστρέψει στο νησί? Ο Γουόλτ θα εμφανιστεί πουθενά? Τον περιμένω πως και πως........ Επίσης, μη μπερδεύεστε.. Ο Λοκ θα επιστρέψει στο νησί στον δικό του χρόνο,δηλ. 3 χρόνια πριν πεθάνει στο Λος Άντζελες. Σωστά? Ε? (έχω ξαναπεί γι'αυτό σε προηγούμενο ποστ μου..) Άντε να δούμε...........
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το χουν παραγ**** παντως. Οι πρωτοι 3 κυκλοι ηταν θεεικοι αλλα μετα απλα ελεος...το τραβηξαν οσο δεν πηγαινε αλλο, σε καποια φαση αναρωτιομουν αν ηταν και ο Φωσκολος ενας απ τους σεναριογραφους
Tempelaros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Όσον αφορά τα χαμηλά νούμερα να αναφέρω ότι παίζει απέναντι από το idol και η πτώση εξηγείται. Ανυπομονώ για το επεισόδιο. Αυτή η τριάδα επεισοδίων (5,6,7) προβλέπεται επική.
συννεφάκι Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε μάγκες τι έγινε ? Όλες οι πηγές μου, λένε ότι την Πέμπτη θα παιχτεί το επισόδιο ''316'' και όχι το The life and Death... Είναι σίγουρο πια ότι το επόμενο θα είναι το 316.. Edit (για τον Sellers κυρίως): Το 316 δεν το έχουμε ξαναδεί, αλλά απ' ότι φαίνεται είναι ο αριθμός της πτήσης με την οποία θα επιστρέψουν στο νησί οι 6. Είναι αυτονόητο, βέβαια, ότι η εταιρία είναι η Ajira Airways. Remember το μπουκάλι με την επωνυμία που βρήκε ο Σώγιερ και η Τζούλιετ σε ένα ταξιδάκι στο νησί? Επίσης, δείτε και εδώ να γελάσετε: http://www.ajiraairways.com/
AnimeGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Στο site της Ajira Airways αν βάλετε να ταξιδέψετε σήμερα από LA για Sydney, τότε στις 11:30am, ο αριθμός πτήσης είναι 316...
frenzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 άφησα μια φέτα ψωμί στο μπαλκόνι χτές το βράδυ και σήμερα έχουν μαζευτεί 316 μυρμήγκια.
geioannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 αποδειξη οτι υπαρχουν και αλλα πλασματα στον πλανητη εκτος του ειδους μας τα οποια τις περισσοτερες φορες θελουν τη φροντιδα μας
depid Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 οποιος πει οτι δεν του αρεσε το επεισοδιο.... εγω το μονο που ξερω ειναι οτι μετα απο 5 σαιζον μολις βλεπω καποιο επεισοδιο κανω 1 ωρα να συνελθω και δε σταματω να προσπαθω τι σκ@#$@ γινεται....νομιζω απο δω και περα εχει πολυ περιπετεια....... αυτο το substitute λοκ με πατερα τζακ???τι ηταν παλι αυτο????αν καταλαβα καλα κιολας γιατι ειδα χωρις υποτιλτους.... παντως νομιζω οτι οσους εχουμε δει στο νησι (ζωντανους ,νεκρους και κυριως νεκρους),καποια στιγμη στη ζωη τους βρεθηκαν στο νησι αυτο... ε ρε τι παθαμε πρωινιατικα παω για 2ο καφε
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Άσχετο (και χωρίς να έχω δει το επεισόδιο) Αφού γίνονται τα πισωγυρίσματα δεν θα έπρεπε να έχει ζωντανέψει και ο Τσάρλι ???
vasilis_c Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ε τοτε να ζοντανευε και ο μπουν και η σανον και οι αλλοι δυο που θαυτηκαν ζωντανοι και αυτοσ που τον σκοτωσαν με το φλεγομενο βελος και ολοι οσοι πεθαναν οταν ο στρατοσ κατεστρεψε τον καταυλισμο τισ νταρμα και ο κ. εκο και η αστθνομικινα και η γκομενα του χαρλι.....................οχι οτι δεν θελω να ζωντενεψει οτσαρλι το αντιθετο κιολα μου αρεσε πολυ ο χαρακτηρασ του απο τουσ αγαπημενουσ μου στην σειρα
soturin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Άσχετο (και χωρίς να έχω δει το επεισόδιο) Αφού γίνονται τα πισωγυρίσματα δεν θα έπρεπε να έχει ζωντανέψει και ο Τσάρλι ??? o τσάρλι πέθανε, τον τσάρλι θα τον δούμε μόνο εάν τον δει κάποιος σε παραίσθηση όπως ο χέρλι, ή εάν κάποιος τον συναντήσει σε κάτι που είχε ήδη συμβεί πριν πεθάνει. Το ότι ταξιδεύουν στο χρόνο δεν αναιρεί τι έχει συμβεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.