Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Χαβαλε κανουμε ρε συ ThReSh:-D

μην τρελαίνεσαι:-)

μα για αυτό απάνταω στον Soturin που τον ξέρω :P

Δημοσ.

17 επεισόδια αναμένεται να έχει η 5η και η 6η σαιζόν,η 6η σαιζόν δε,είναι η τελευταία της σειράς.

Μας έχει πωρώσει άγρια η σειρά.

Αναμένω με αγωνία το 316 :D

Δημοσ.

Το πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του Lost που η θεαματικότητα πέφτει κάτω απο τα 10 εκατ. τηλεθεατές. Και πάλι το νούμερο δεν είναι χαμηλό αλλά απέχει πολύ από τα 20 εκατ. των δύο πρώτων σεζόν. Ευτυχώς που το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο για του χρόνου και δε χρειάζεται να ανησυζούμε μη γίνει κανένα cancel...

source: http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_episodes

Δημοσ.

Ε ναι οντως, πλεον χεστηκαμε για τα ratings, εχουν μεινει ουτως η αλλως μονο οι φανατικοι δηλαδη γυρω στα 10-11 μυρια που το βλεπουν.Αυτη τη φορα επεσε κατω απο τα 10 λογω του οτι την Τεταρτη που μας περασε εβαλαν το American Idol απεναντι του στο fox οποτε λογικο ειναι.

Ασε που ειμαι σιγουρος οτι στην τελευταια σαιζον,ειδικα στα τελευταια επεισοδια θα ανεβει σε επιπεδα ρεκορ η τηλεθεαση(για τα δεδομενα της σειρας) διοτι στανταρ θα θελησουν πολλοι να δουν πως θα τελειωσει.

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει πως τα οικονομικά καλύπτονται από μπλουζάκια κλπ είδη από πέρσι οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να κοπεί ποτέ.

Δημοσ.

Ρε μάγκες τι έγινε ? Όλες οι πηγές μου, λένε ότι την Πέμπτη θα παιχτεί το επισόδιο ''316'' και όχι το The life and Death...

Δημοσ.

Με βάσει το παραπάνω site:

This episode and "316" were written at the same time by executive producers Lindelof and Cuse. "The Life and Death of Jeremy Bentham" was originally meant to be aired first, but the order was switched because Lindelof thought it would be "cool".[1]
Δημοσ.

Frenzy γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι το 316 μας δείχνει αυτό που λές? Βασικά το νούμερο έπρεπε να μας λέει κάτι? Γιατί έμένα δεν μου θυμίζει τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...